Zlatá elastická hmota s kakaovým máslem k modelování dekorací. Při modelování složitějších tvarů (růže, lístky..), výborně drží tvar a dlouho zůstává měkká a pevná. Hmota má jemnou chuť po kakaovém másle. Doporučení: před prací doporučujeme nechat hmotu při pokojové teplotě, modelování pak bude snažší. Jelikož kakaové máslo měkne již při 36°C (tělesná teplota), hmota začně být elastická již od začátku modelování. Nespotřebovanou hmotu uchovávejte dobře uzavřenou, aby nedocházelo k osyc
Obdélníková plastová podložka pod dort z polypropylenu, určena pro styk s potravinami. Vyrobeno v Itálii - Poloplast Italy Distribuce : Pomposo .s.r.o, Bechyňská 399 , Tábor IČO: 28084411
Čokoládové dekorace ve tvaru mini květů, mají široké využití při zdobení zákusků (minideserty, dorty, zmrzlinové poháry, palačinky...). Složení: cukr, kakaové máslo, plnotučné mléko v prášku, emulgátor E322 (slunečnicový lecitin), přírodní vanilkové aroma, barviva: E161b, E120, E141.Výrobce je držitelem certifikátů kvality: ISO 9001, ISO 22000. VYROBENO : Barbara Luijckx , Polsko Rozměry : 15 x 20 mm ZBOŽÍ ZASÍLÁME POUZE NA ZODPOVĚDNOST ZÁKAZNÍKA - JEDNÁ SE O VELMI KŘEHKÉ Z
Elegantní a praktická plastová krabička na makronky. Průhledné plastové víko a průhledné plastové dno.Zajišťuje optimální stabilitu. Ideální pro přepravu makronek. Rozměry : 18,8 x 13,7 y výška 5 cm Pro průměr makronek 5 cm Vyrobeno v Itálii
Vysouvací krabička na makronky s integrovaným víčkem a průhledným okénkem v designu Sweet. Design je jednoduchý a elegantní. Ideální pro cukrárny a kavárny. Může obsahovat až 12 kusů o průměru 4,5 - 5 cm a tloušťkou 2 – 3 cm. Krabičky jsou vyrobené z kraftového papíru a jsou vhodné do trouby i do mikrovlnky. Krabička na jídlo je vyrobena z recyklovatelného materiálu, který ma za cíl snížít ekologickou zátěž obalů na pokrmy. Může být recyklovaná ihned po použítí. Průzor je z materiálu: PE a PP + PLA,
Čokoládové dekorace ve tvaru cesmínového listu z originální belgické čokolády mají široké zejména na Vánoce a při zdobení zákusků (minideserty, dorty, zmrzlinové poháry, palačinky). Složení: cukr, kakaové máslo, plnotučné mléko v prášku, emulgátor: E322 sojový lecitin, aroma přírodní vanilka, barvivo: E141, E120, výtažek z papriky. Výrobce je držitelem certifikátů kvality: ISO 9001, ISO 22000 a Kosher. ROZMĚR : 4,2 CM JEDNÁ SE O KŘEHKÉ ZBOŽÍ , KTERÉ ZASÍLÁME NA ZODPOVĚ
PROFESIONÁLNÍ HMOTA PRO MODELOVÁNÍ KVĚTIN A NÁROČNÝCH DEKORACÍ A JEMNÝCH OZDOB PO VYTVAROVANÍ HMOTA RYCHLE ZTUHNE, NEVLHNE A DRŽÍ TVAR SNADNO SE BARVÍ HMOTU , KTEROU NEUPOTŘEBÍTE JE TŘEBA DOBŘE UZAVŘÍT , ABY NEOSCHLA VYROBENO V ITÁLII HMOTNOST : 500 G
Exkluzivní, elastická potahovací cukrová hmota, jemné lahodné chuti.Je ideální zejména k potahování velkých ploch dortů, krásně přilne a netrhá se, dlouho zůstává měkká, ale pevná. Lze ji velice jemně vyválet na tenké pláty. Je vhodná i na mražené výrobky, nepraská. Díky výborným elastickým vlastnostem ji lze dobře spojit s rozpuštěnou čokoládou a získáme tím plastickou čokoládovou hmotu.Složení: cukr, glukózový sirup, rafinované a plně ztužené rostlinné tuky (palma, bavlna, kokos, světlice barvířská, slu
SNĚHOVĚ BÍLÁ ELASTICKÁ HMOTA S KAKAOVÝM MÁSLEM VHODNÁ NA MODELOVÁNÍ JDE VÝBORNĚ VYTENČIT, TAKŽE JE VHODNÁ NA MODELOVÁNÍ KVĚTIN DRŽÍ TVAR CHUŤ MÁ JEMNOU PO KAKAOVÉM MÁSLE KAKAOVÉ MÁSLO MĚKNE JIŽ PŘI 36 STUPNÍCH, HMOTA ZAČNE BÝT ELASTICKÁ IHNED NESPOTŘEBOVANOU HMOTU UCHOVÁVEJTE V UZAVŘENÉ DÓZE V IGELITU, ABY NEDOŠLO K OSYCHÁNÍ HMOTNOST 1 KG VYROBENO V ITÁLII
Exkluzívní vysoce kvalitní bílá čokoláda se zvýšeným podílem kakaového másla (30%) a s přidaným karamelem 1,5%.Složení: cukr, kakaové máslo 29%, sušené mléko plnotučné, karamel v prášku 1,5% (karamelový sirup, maltodextrin), laktóza, emulgátor: sójový lecitin, aroma, sůl, přírodní vanilkový extrakt.Celkový obsah tuku: 35%. Dodáváme v pecičkách.Vhodná do náplní, na čokoládové tabulky, do krémů, jako poleva a do fontány.Temperační teploty: rozehřívání: max 43°C, krystalizace: 26,5-27°C, pracovní: 28,4°C. vy
Jemný snadno roztíratelný pistáciový krém (15%) pro cukrářskou a zmrzlinovou výrobu.Vhodný jako náplň do zákusků a dortů, ale i jako náplň do pralinek a na prokládání zmrzlin (variegato).Použití za studena.Složení: cukr, neztužený olej (palma a slunečnice v různém poměru), pistácie 15%, laktóza, syrovátka, sojový lecitin, aroma, barvivo přírodní chlorofyl E141.Přednost: krém je možné uchovávat při pokojové teplotě, nekazí se. vyrobeno v Itálii
Potravinářská barva ve spreji na bázi kakaového másla, vhodná na dekoraci semifred, zmrzlin a mousse. Vytváří sametový efekt na povrchu cukrářského výrobku.Před aplikací ponechte sprej v místnosti o teplotě 20-25°C po dobu alespoň 2 hodin. Po protřepání nastříkejte ze vzdálenosti 25-30cm na zamražený, nebo dobře zchlazený povrch cukrářského výrobku.Po použití je vhodné trysku spreje ihned vypláchnout teplou vodou.Složení: kakaové máslo, barvivo E120, E122, E110, (mohou nepříznivě ovlivňovat pozornost
Krycí gelová poleva s lesklým zrcadlovým efektem na zákusky, dorty, nebo mražené dezerty. Po nanesení zůstává kompaktní a nestéká. Obohacuje vzhled a přidá vašemu výrobku elegantnost. Zamrazitelná až do teploty -20 °CNávod k přípravě: nahřát požadované množství přípravku pomocí vodní lázně o teplotě 45°C, nebo v mikrovlné troubě (400-500 W), opatrně promíchat, aby se nevytvořily vzduchové bubliny. Nanášet polevu na dorty pomocí palety a lehce rozetřít trhavými/přerušovanými pohyby.Složení: glukózo-fruktóz
Čokoládové dekorace ve tvaru hvězdy z originální belgické čokolády, mají široké využití při zdobení zákusků (minideserty, dorty, zmrzlinové poháry, palačinky...). Složení: cukr, kakaové máslo, plnotučné mléko v prášku, emulgátor: E322 slunečnicový lecitin, aroma přírodní vanilkaVýrobce je držitelem certifikátů kvality: ISO 9001, ISO 22000 a Kosher.ZBOŽÍ ZASÍLÁME POUZE NA ZODPOVĚDNOST ZÁKAZNÍKA - JEDNÁ SE O VELMI KŘEHKÉ ZBOŽÍ, KTERÉ MÁ I PŘI PEČLIVÉM BALENÍ ZÁSILKY TENDENCI SE LÁMAT A PODLÉHÁ TEPLOTÁM
POTRAVINÁŘSKÁ BARVA VE SPREJI O OBSAHU 100 ML. VHODNÁ NA DEKORACI SEMIFRED, ZMRZLIN, ŠLEHAČKOVÝCH DORTŮ A MOUSSE. VYTVÁŘÍ SAMETOVÝ EFEKT - VZHLED NA POVRCHU CUKÁŘSKÉHO VÝROBKU. BARVA JE NA BÁZI KAKAOVÉHO MÁSLA. PŘED APLIKACÍ JE DOBRÉ NECHAT SPREJ PŘI DOMÁCÍ TEPLOTĚ MIN. 2 HODINY. SPREJEM PROTŘEPEME A NASTŘÍKÁME NA POVRCH ZE VZDÁLENOSTI 25-30 CM. ZÁKLADEM ÚSPĚCHU JE , ŽE VÝROBEK MUSÍ BÝT ZAMRAZENÝ NEBO DOBŘE VYCHLAZENÝ. TRYSKU SPREJE JE DOBRÉ PO APLIKACI OPLÁCHNOUT VLAŽNOU VODOU , ABY ZBYTEK BARVY TR