Mo

100 G MODELOVACÍ HMOTA ZLATÁ

100 G MODELOVACÍ HMOTA ZLATÁ

Zlatá elastická hmota s kakaovým máslem k modelování dekorací. Při modelování složitějších tvarů (růže, lístky..), výborně drží tvar a dlouho zůstává měkká a pevná. Hmota má jemnou chuť po kakaovém másle. Doporučení: před prací doporučujeme nechat hmotu při pokojové teplotě, modelování pak bude snažší. Jelikož kakaové máslo měkne již při 36°C (tělesná teplota), hmota začně být elastická již od začátku modelování. Nespotřebovanou hmotu uchovávejte dobře uzavřenou, aby nedocházelo k osyc

koupit
ZLATÝ PLASTOVÝ TÁC S OKRAJEM    30 X 15 cm

ZLATÝ PLASTOVÝ TÁC S OKRAJEM 30 X 15 cm

Obdélníková plastová podložka pod dort z polypropylenu, určena pro styk s potravinami. Vyrobeno v Itálii - Poloplast Italy Distribuce : Pomposo .s.r.o, Bechyňská 399 , Tábor IČO: 28084411  

koupit
ČOKOLÁDOVÁ DEKORACE KVĚTINY  18 Ks

ČOKOLÁDOVÁ DEKORACE KVĚTINY 18 Ks

Čokoládové dekorace ve tvaru mini květů, mají široké využití při zdobení zákusků (minideserty, dorty, zmrzlinové poháry, palačinky...). Složení: cukr, kakaové máslo, plnotučné mléko v prášku, emulgátor E322 (slunečnicový lecitin), přírodní vanilkové aroma, barviva: E161b, E120, E141.Výrobce je držitelem certifikátů kvality: ISO 9001, ISO 22000.  VYROBENO : Barbara Luijckx , Polsko Rozměry : 15 x 20 mm       ZBOŽÍ ZASÍLÁME POUZE NA ZODPOVĚDNOST ZÁKAZNÍKA - JEDNÁ SE O VELMI KŘEHKÉ Z

koupit
KRABIČKA NA MAKRONKY NA 8 KS

KRABIČKA NA MAKRONKY NA 8 KS

Elegantní a praktická plastová krabička na makronky. Průhledné plastové víko a průhledné plastové dno.Zajišťuje optimální stabilitu. Ideální pro přepravu makronek. Rozměry : 18,8 x 13,7 y výška 5 cm Pro průměr makronek 5 cm Vyrobeno v Itálii  

koupit
KRABIČKANA MAKRONKY S POTISKEM

KRABIČKANA MAKRONKY S POTISKEM

 Vysouvací krabička na makronky s integrovaným víčkem a průhledným okénkem v designu Sweet. Design je jednoduchý a elegantní. Ideální pro cukrárny a kavárny. Může obsahovat až 12 kusů o průměru 4,5 - 5 cm a tloušťkou 2 – 3 cm. Krabičky jsou vyrobené z kraftového papíru a jsou vhodné do trouby i do mikrovlnky. Krabička na jídlo je vyrobena z recyklovatelného materiálu, který ma za cíl snížít ekologickou zátěž obalů na pokrmy. Může být recyklovaná ihned po použítí. Průzor je z materiálu: PE a PP + PLA,

koupit
ČOKOLÁDOVÁ CESMÍNA TMAVÁ  10 ks

ČOKOLÁDOVÁ CESMÍNA TMAVÁ 10 ks

Čokoládové dekorace ve tvaru cesmínového listu z originální belgické čokolády mají široké zejména na Vánoce a při zdobení zákusků (minideserty, dorty, zmrzlinové poháry, palačinky). Složení: cukr, kakaové máslo, plnotučné mléko v prášku, emulgátor: E322 sojový lecitin, aroma přírodní vanilka, barvivo: E141, E120, výtažek z papriky. Výrobce je držitelem certifikátů kvality: ISO 9001, ISO 22000 a Kosher.    ROZMĚR : 4,2 CM     JEDNÁ SE O KŘEHKÉ ZBOŽÍ , KTERÉ ZASÍLÁME NA ZODPOVĚ

koupit
500 g GUM PASTA HOTOVÁ

500 g GUM PASTA HOTOVÁ

PROFESIONÁLNÍ HMOTA PRO MODELOVÁNÍ KVĚTIN A NÁROČNÝCH DEKORACÍ A JEMNÝCH OZDOB PO VYTVAROVANÍ HMOTA RYCHLE ZTUHNE, NEVLHNE A DRŽÍ TVAR SNADNO SE BARVÍ HMOTU , KTEROU NEUPOTŘEBÍTE JE TŘEBA DOBŘE UZAVŘÍT , ABY NEOSCHLA VYROBENO V ITÁLII HMOTNOST : 500 G

koupit
1 KG ČERNÁ POTAHOVACÍ HMOTA

1 KG ČERNÁ POTAHOVACÍ HMOTA

Exkluzivní, elastická potahovací cukrová hmota, jemné lahodné chuti.Je ideální zejména k potahování velkých ploch dortů, krásně přilne a netrhá se, dlouho zůstává měkká, ale pevná. Lze ji velice jemně vyválet na tenké pláty. Je vhodná i na mražené výrobky, nepraská. Díky výborným elastickým vlastnostem ji lze dobře spojit s rozpuštěnou čokoládou a získáme tím plastickou čokoládovou hmotu.Složení: cukr, glukózový sirup, rafinované a plně ztužené rostlinné tuky (palma, bavlna, kokos, světlice barvířská, slu

koupit
1 Kg MODELOVACÍ HMOTA S KAKAOVÝM MÁSLEM

1 Kg MODELOVACÍ HMOTA S KAKAOVÝM MÁSLEM

SNĚHOVĚ BÍLÁ ELASTICKÁ HMOTA S KAKAOVÝM MÁSLEM VHODNÁ NA MODELOVÁNÍ JDE VÝBORNĚ VYTENČIT, TAKŽE JE VHODNÁ NA MODELOVÁNÍ KVĚTIN DRŽÍ TVAR CHUŤ MÁ JEMNOU PO KAKAOVÉM MÁSLE KAKAOVÉ MÁSLO MĚKNE JIŽ PŘI 36 STUPNÍCH, HMOTA ZAČNE BÝT ELASTICKÁ IHNED  NESPOTŘEBOVANOU HMOTU  UCHOVÁVEJTE V UZAVŘENÉ DÓZE V IGELITU, ABY NEDOŠLO K OSYCHÁNÍ HMOTNOST 1 KG VYROBENO V ITÁLII

koupit
KARAMELOVÁ ČOKOLÁDA DO FONTÁNY

KARAMELOVÁ ČOKOLÁDA DO FONTÁNY

Exkluzívní vysoce kvalitní bílá čokoláda se zvýšeným podílem kakaového másla (30%) a s přidaným karamelem 1,5%.Složení: cukr, kakaové máslo 29%, sušené mléko plnotučné, karamel v prášku 1,5% (karamelový sirup, maltodextrin), laktóza, emulgátor: sójový lecitin, aroma, sůl, přírodní vanilkový extrakt.Celkový obsah tuku: 35%. Dodáváme v pecičkách.Vhodná do náplní, na čokoládové tabulky, do krémů, jako poleva a do fontány.Temperační teploty: rozehřívání: max 43°C, krystalizace: 26,5-27°C, pracovní: 28,4°C. vy

koupit
PISTÁCIOVÝ HOTOVÝ KRÉM - NÁPLŇ 1 Kg

PISTÁCIOVÝ HOTOVÝ KRÉM - NÁPLŇ 1 Kg

Jemný snadno roztíratelný pistáciový krém (15%) pro cukrářskou a zmrzlinovou výrobu.Vhodný jako náplň do zákusků a dortů, ale i jako náplň do pralinek a na prokládání zmrzlin (variegato).Použití za studena.Složení: cukr, neztužený olej (palma a slunečnice v různém poměru), pistácie 15%, laktóza, syrovátka, sojový lecitin, aroma, barvivo přírodní chlorofyl E141.Přednost: krém je možné uchovávat při pokojové teplotě, nekazí se. vyrobeno v Itálii

koupit
SPREJ SAMETOVÝ VZHLED BÍLÝ 400 ML

SPREJ SAMETOVÝ VZHLED BÍLÝ 400 ML

Potravinářská barva ve spreji na bázi kakaového másla, vhodná na dekoraci semifred, zmrzlin a mousse. Vytváří sametový efekt na povrchu cukrářského výrobku.Před aplikací ponechte sprej v místnosti o teplotě 20-25°C po dobu alespoň 2 hodin. Po protřepání nastříkejte ze vzdálenosti 25-30cm na zamražený, nebo dobře zchlazený povrch cukrářského výrobku.Po použití je vhodné trysku spreje ihned vypláchnout teplou vodou.Složení: kakaové máslo, barvivo E120, E122, E110, (mohou nepříznivě ovlivňovat pozornost

koupit
POLEVA LESKLÁ ZRCADLOVÁ LIMETKA 1 Kg

POLEVA LESKLÁ ZRCADLOVÁ LIMETKA 1 Kg

Krycí gelová poleva s lesklým zrcadlovým efektem na zákusky, dorty, nebo mražené dezerty. Po nanesení zůstává kompaktní a nestéká. Obohacuje vzhled a přidá vašemu výrobku elegantnost. Zamrazitelná až do teploty -20 °CNávod k přípravě: nahřát požadované množství přípravku pomocí vodní lázně o teplotě 45°C, nebo v mikrovlné troubě (400-500 W), opatrně promíchat, aby se nevytvořily vzduchové bubliny. Nanášet polevu na dorty pomocí palety a lehce rozetřít trhavými/přerušovanými pohyby.Složení: glukózo-fruktóz

koupit
ČOKOLÁDOVÉ BÍLÉ HVĚZDIČKY   30 g

ČOKOLÁDOVÉ BÍLÉ HVĚZDIČKY 30 g

Čokoládové dekorace ve tvaru hvězdy z originální belgické čokolády, mají široké využití při zdobení zákusků (minideserty, dorty, zmrzlinové poháry, palačinky...). Složení: cukr, kakaové máslo, plnotučné mléko v prášku, emulgátor: E322 slunečnicový lecitin, aroma přírodní vanilkaVýrobce je držitelem certifikátů kvality: ISO 9001, ISO 22000 a Kosher.ZBOŽÍ ZASÍLÁME POUZE NA ZODPOVĚDNOST ZÁKAZNÍKA - JEDNÁ SE O VELMI KŘEHKÉ ZBOŽÍ, KTERÉ MÁ I PŘI PEČLIVÉM BALENÍ ZÁSILKY TENDENCI SE LÁMAT A PODLÉHÁ TEPLOTÁM

koupit
SPREJ SAMETOVÝ VZHLED BÍLÝ 250 ML

SPREJ SAMETOVÝ VZHLED BÍLÝ 250 ML

POTRAVINÁŘSKÁ BARVA VE SPREJI O OBSAHU 100 ML. VHODNÁ NA DEKORACI SEMIFRED, ZMRZLIN, ŠLEHAČKOVÝCH DORTŮ A MOUSSE. VYTVÁŘÍ SAMETOVÝ EFEKT - VZHLED NA POVRCHU CUKÁŘSKÉHO VÝROBKU. BARVA JE NA BÁZI KAKAOVÉHO MÁSLA. PŘED APLIKACÍ JE DOBRÉ NECHAT SPREJ PŘI DOMÁCÍ TEPLOTĚ MIN. 2 HODINY. SPREJEM PROTŘEPEME A NASTŘÍKÁME NA POVRCH  ZE VZDÁLENOSTI 25-30 CM. ZÁKLADEM ÚSPĚCHU JE , ŽE VÝROBEK MUSÍ BÝT ZAMRAZENÝ NEBO DOBŘE VYCHLAZENÝ. TRYSKU SPREJE JE DOBRÉ PO APLIKACI OPLÁCHNOUT VLAŽNOU VODOU , ABY ZBYTEK BARVY TR

koupit