Výběrová čokoláda made in Italy. Rubínová čokoláda je druh čokolády, který poprvé vyrobila švýcarsko-belgická firma Barry Callebaut v roce 2017. Někdy bývá uváděna jako „čtvrtý druh čokolády“, vedle mléčné, hořké a bílé. Má tmavě růžovou barvu. Rubínová čokoláda se vyrábí z rubínových kakaových bobů, ze kterých je možno dostat růžový prášek a vyrobit čokoládu tmavě růžové barvy. Chuť rubínové čokolády bývá popisována jako mírně sladká, mírně kyselá, připomínající chuť lesních plodů.Složení: cukr, kakaové
White Cream je základní náplň vhodná k ochucení. Lze ji ochutit ochucovacími pastami, marcipánem, kokosem aj. Nejvíce používaná jako náplň do trvanlivých pralinek (12 měsíců), do řezů, dortů aj.White cream je možný spojit s bílou čokoládou v poměru 2:1 až 1:1 a dále dochutit hořkou nebo mléčnou čokoládou či ovocnými pastami.Hedvábná textura, neobsahuje TFA kyseliny ani žádné konzervanty.Složení: rostlinný olej (palma), cukr, mléčná syrovátka v prášku, laktóza, odtučněné mléko v prášku, emulgátor: sojový l
Hotový nugátový krém výrazné kakaové chuti k plnění cukrářských výrobků, k ochucení šlehačky a krémů. Vynikající jako náplň do čokoládových pralinek. Složení: cukr, rostlinný olej (palma a řepka), odtučněné kakao v prášku (30%), lískové oříšky, mléčná syrovátka v prášku, laktóza. Emulgátor: slunečnicový lecitin, aroma: vanilka.
Výběrový nugát z edice Bellchocolat made in Italy.Jemný světlý nugát vyrobený z lískových oříšků T.G.T. Piemonte s přídavkem smetany dle originální italské receptury.Vhodný pro cukrářskou a pralinkářskou výrobu (pralinky, truffle, náplně atd.).Složení: lískové oříšky T.G.T. Piemonte, cukr, kakaové máslo, smetana 75%, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkový extrakt.Výrobek obsahuje kakaové máslo, které může krystalizovat přírodním procesem a vytvářet na povrchu světlé skvrny. Te
Čokoládové sekané válečky 8x8,v.4 mm z hořké čokolády 44%. Vyrobeno z originální belgické čokolády.Použití: Vhodné na pečení (termostabilní do 200°C) a zdobení v cukrářské výrobě (cookies, muffiny, brownies) a jako posypy na zmrzlinu. Jsou navrženy tak, aby si během pečení zachovaly svůj tvar a zamezily jak nadměrnému rozpouštění, tak případné spálené pachuti.Složení: kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: E322 (slunečnicový lecitin)Alergeny: neobsahuje. Může obsahovat stopy mléka a výrobků z
Výběrový nugát z edice Bellchocolat made in Italy.Jemný tmavý nugát vyrobený z lískových oříšků dle originální italské receptury.Vhodný pro cukrářskou a pralinkářskou výrobu (pralinky, truffle, náplně atd.).Složení: cukr, lískové oříšky, kakaové máslo, sušené mléko plnotučné, kakaová hmota, emulgátor: sójový lecitin E322, přírodní vanilka.Temperační teploty: rozehřívání 42°C, krystalizace 26,4-26,8°C, pracovní 28,3-28,7°C.
VÝBĚROVÁ ITALSKÁ ČOKOLÁDA S VÝRAZNOU CHUTÍ KINDER A VYSOKÝM PODÍLEM KAKAOVÉHO MÁSLA VHODNÁ DO FONTÁN, ALE I NA VÝROBU PRALINEK SLOŽENÍ : CUKR, SUŠENÉ PLNOTUČNÉ MLÉKO, KAKAOVÉ MÁSLO 38%, KAKAOVÁ HMOTA 36 % EMULGÁTOR : SOJOVÝ LECITIN, PŘÍRODNÍ VANILKOVÝ EXTRAKT HMOTNOST : 500 G
Čokoládové kostičky 4x4x2 mm z hořké čokolády 51%. Vyrobeno z originální belgické čokolády. Použití: Zdobení v cukrářské výrobě a jako posypy na zmrzlinu. Složení: kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: E322 (slunečnicový lecitin), přírodní vanilkové aroma.Alergeny: neobsahuje. Může obsahovat stopy mléka a výrobků z něj (včetně laktózy) a sóju a výrobky z ní. GMO: neobsahuje a nepochází z geneticky modifikovaných surovin. Baleno v alu sáčku. Výživové hodnoty a popis uveden v příloze
Čokoláda pro fondue a pro čokoládovou fontánu. Vynikající bílá čokoláda Belcholate z Itálie, v balení po 500 g. Složení: cukr, kakaové máslo 32%, sušené plnotučné mléko 14 %, smetana 75 % sojový lecitin, přírodní vanilka. Skladovat při teplotě 12-18 st. Celsia. Celkový obsah tuku: 38% Obsah mléčného tuku: 6% Vhodná pro cukrářské a pralinkářské zpracování. Temperační teploty: rozehřívání: max 42°C, krystalizace: 26,5-27°C, pracovní: 28,4-28,9°C.
Potravinářské leštidlo šelak, vytváří lesklou ochrannou vrstvu, používá se pro povrchy na bázi cukru zejména při výrobě cukrovýchkvětin a lístků nebo výrobků z čokolády. Nanáší se pomocí štětce, nebo se rozprašuje pomocí fixírky. Složení: E904
Speciální potravinářský gel na jedlý papír. Vyvinut ke zvýraznění barev a k dosažení realistického vzhledu obrázků/fotografií z jedlého papíru. Slouží také k ochraně obrázku před rozmočením a k přichycení obrázku na dort. Lze barvit.Použití: Obrázek potřete ze spodní strany a přilepte na na dort. Poté potřete obrázek z vrchní strany. Nanášejte nožem nebo špachtlí.Složení: glukózo-fruktózový sirup, voda, cukr, želírující látka pektin, regulátor kyselosti kyselina citrónová, konzervant sorban draselný.
Speciální potravinářský gel na jedlý papír. Vyvinut ke zvýraznění barev a k dosažení realistického vzhledu obrázků/fotografií z jedlého papíru. Slouží také k ochraně obrázku před rozmočením a k přichycení obrázku na dort. Lze barvit.Použití: Obrázek potřete ze spodní strany a přilepte na na dort. Poté potřete obrázek z vrchní strany. Nanášejte nožem nebo špachtlí.Složení: glukózo-fruktózový sirup, voda, cukr, želírující látka pektin, regulátor kyselosti kyselina citrónová, konzervant sorban draselný.
Průhledný pohárek na elegantní dezerty, pro jednorázové použití. Naplněné pohárky lze zachlazovat nebo zmražovat. Vyrobeno z plastu obsah : 200 ml
CMC Karboxymethylcelulóza zahušťovadlo pro cukrové hmoty. Přidává se do potahovacích a modelovacích hmot, aby zůstaly tvárné a přitom pevné pro modelování. Pomáhá udržet požadovanou hustotu i po přidání tekutého barviva. ZNÁMÉ TAKÉ JAKO TYLO POWER HMOTNOST : 40 G
Obdélníková plastová podložka pod dort z polypropylenu, určena pro styk s potravinami. Vyrobeno v Itálii - Poloplast Italy Distribuce : Pomposo .s.r.o, Bechyňská 399 , Tábor IČO: 28084411