Temperová barva AF (bez AZO barviv) vysoce krycí, vyvinuta pro vybarvování a zdobení. Jednotlivé odstíny je možné kombinovat mezi sebou a vytvářet nové barvy. Barvy jsou termostabilní.Použijte k dekoraci pomocí štětce na čokoládové povrchy, na sušenky, jedlý papír, fondán a všechny obarvitelné plochy. Složení: voda, zvlhčovadlo E422; stabilizátor: E414, barvivo E171; emulgátor sojový lecitin, barvivo: E172, zahušťovadlo: E1422; regulátor kyselosti: E330; konzervant: E202 25 G
DORTOVÁ PODLOŽKA OBDÉLNÍK O ROZMĚRECH 16 X 35 CM ZLATÁ, VELMI PEVNÁ S OKRAJEM PODLOŽKA JE POTAŽENÁ FOLIÍ ODOLNOU PROTI VLHKU IDEÁLNÍ POD ROLÁDY A ZÁKUSKY VYROBENO V ITÁLII
Temperová barva AF (bez AZO barviv) vysoce krycí, vyvinuta pro vybarvování a zdobení. Jednotlivé odstíny je možné kombinovat mezi sebou a vytvářet nové barvy. Barvy jsou termostabilní.Použijte k dekoraci pomocí štětce na čokoládové povrchy, na sušenky, jedlý papír, fondán a všechny obarvitelné plochy. Složení: voda, zvlhčovadlo E422; stabilizátor: E414, barvivo E171; emulgátor sojový lecitin, barvivo: E172, zahušťovadlo: E1422; regulátor kyselosti: E330; konzervant: E202
Temperová barva AF (bez AZO barviv) vysoce krycí, vyvinuta pro vybarvování a zdobení. Jednotlivé odstíny je možné kombinovat mezi sebou a vytvářet nové barvy. Barvy jsou termostabilní.Použijte k dekoraci pomocí štětce na čokoládové povrchy, na sušenky, jedlý papír, fondán a všechny obarvitelné plochy. Složení: voda, zvlhčovadlo E422; stabilizátor: E414, barvivo E171; emulgátor sojový lecitin, barvivo: E172, zahušťovadlo: E1422; regulátor kyselosti: E330; konzervant: E202
Temperová barva vysoce krycí, vyvinuta pro vybarvování a zdobení. Jednotlivé odstíny je možné kombinovat mezi sebou a vytvářet nové barvy. Barvy jsou termostabilní.Použijte k dekoraci pomocí štětce na čokoládové povrchy, na sušenky, jedlý papír, fondán a všechny obarvitelné plochy. Složení: voda, barvivo: E171, stabilizátor: E414, emulgátor sojový lecitin, barvivo: E102, zahušťovadlo: E1422; regulátor kyselosti: E330; barvivoE172; konzervant: E202Barvivo E102 může ovlivňovat pozornost a činnost dětí. 25
Temperová barva vysoce krycí, vyvinuta pro vybarvování a zdobení. Jednotlivé odstíny je možné kombinovat mezi sebou a vytvářet nové barvy. Barvy jsou termostabilní.Použijte k dekoraci pomocí štětce na čokoládové povrchy, na sušenky, jedlý papír, fondán a všechny obarvitelné plochy. Složení: voda, barvivo: E171, stabilizátor: E414, emulgátor sojový lecitin, barvivo: E102, zahušťovadlo: E1422; regulátor kyselosti: E330; barvivoE172; konzervant: E202Barvivo E102 může ovlivňovat pozornost a činnost dětí. 25
Cukrové krystalky k dekoraci cukrářských výrobků a čokoládových pralinek.Složení: Cukr 99%, neztužený kokosový olej, invertní glukózový sirup, glazůrovací prostředek: šelak, barviva: E171, E172. 30 G
POTRAVINÁŘSKÁ BARVA VE SPREJI O OBSAHU 100 ML. VHODNÁ NA DEKORACI SEMIFRED, ZMRZLIN, ŠLEHAČKOVÝCH DORTŮ A MOUSSE. VYTVÁŘÍ SAMETOVÝ EFEKT - VZHLED NA POVRCHU CUKÁŘSKÉHO VÝROBKU. BARVA JE NA BÁZI KAKAOVÉHO MÁSLA. PŘED APLIKACÍ JE DOBRÉ NECHAT SPREJ PŘI DOMÁCÍ TEPLOTĚ MIN. 2 HODINY. SPREJEM PROTŘEPEME A NASTŘÍKÁME NA POVRCH ZE VZDÁLENOSTI 25-30 CM. ZÁKLADEM ÚSPĚCHU JE , ŽE VÝROBEK MUSÍ BÝT ZAMRAZENÝ NEBO DOBŘE VYCHLAZENÝ. TRYSKU SPREJE JE DOBRÉ PO APLIKACI OPLÁCHNOUT VLAŽNOU VODOU , ABY ZBYTEK BARVY TR
POTRAVINÁŘSKÁ BARVA VE SPREJI O OBSAHU 100 ML. VHODNÁ NA DEKORACI SEMIFRED, ZMRZLIN, ŠLEHAČKOVÝCH DORTŮ A MOUSSE. VYTVÁŘÍ SAMETOVÝ EFEKT - VZHLED NA POVRCHU CUKÁŘSKÉHO VÝROBKU. BARVA JE NA BÁZI KAKAOVÉHO MÁSLA. PŘED APLIKACÍ JE DOBRÉ NECHAT SPREJ PŘI DOMÁCÍ TEPLOTĚ MIN. 2 HODINY. SPREJEM PROTŘEPEME A NASTŘÍKÁME NA POVRCH ZE VZDÁLENOSTI 25-30 CM. ZÁKLADEM ÚSPĚCHU JE , ŽE VÝROBEK MUSÍ BÝT ZAMRAZENÝ NEBO DOBŘE VYCHLAZENÝ. TRYSKU SPREJE JE DOBRÉ PO APLIKACI OPLÁCHNOUT VLAŽNOU VODOU , ABY ZBYTEK BARVY TR
NÁPIS Z PRAVÉ BELGICKÉ ČOKOLÁDY ROZMĚRY : 4 CM ZBOŽÍ ZASÍLÁME NA ZODPOVĚDNOST ZÁKAZNÍKA - JEDNÁ SE O VELICE KŘEHKÉ ZBOŽÍ ! CENA ZA 12 KS Složení: čokoláda (cukr, kakaové máslo 29%, plnotučné mléko v prášku 25%, emulgátor sojový lecitin, aroma: přírodní vanilka), potisk: nízkotučné kakao, laktóza
Profesionální čistá želatina s všestranným použitím, jak v gastronomii, tak cukrařině – pro želatinové polevy, krémy, pěny (mousse), restaurační moučníky (panna cotta), šlehačky a další.Použití práškové želatiny je velmi podobné, jako u plátkové – želatina nejdříve musí nabobtnat a poté rozpustit v teplé směsi. Na rozdíl od plátkové, používáme místo plátku odměrku či váhu (i plátková by se měla převážit – plátky nemusí být stejně velké či mohou být uštípnuté). Nabobtnalou práškovou želatinu, oproti plátko
Profesionální čistá želatina s všestranným použitím, jak v gastronomii, tak cukrařině – pro želatinové polevy, krémy, pěny (mousse), restaurační moučníky (panna cotta), šlehačky a další.Použití práškové želatiny je velmi podobné, jako u plátkové – želatina nejdříve musí nabobtnat a poté rozpustit v teplé směsi. Na rozdíl od plátkové, používáme místo plátku odměrku či váhu (i plátková by se měla převážit – plátky nemusí být stejně velké či mohou být uštípnuté). Nabobtnalou práškovou želatinu, oproti plátko
Nasekané arašídy na kostičky v karamelizovaném cukru. Použití: Zdobení v cukrářské výrobě a jako posypy na zrmzlinu. Složení: arašídy 50%, cukr 50%Alergeny: obsahuje suché skořápkové plody (arašídy). Může obsahovat stopy obilovin (včetně lepku), sóju, suché skořápkové plody a sezam.GMO: neobsahuje a nepochází z geneticky modifikovaných surovin.
Nasekané arašídy na kostičky v karamelizovaném cukru. Použití: Zdobení v cukrářské výrobě a jako posypy na zrmzlinu. Složení: arašídy 50%, cukr 50%Alergeny: obsahuje suché skořápkové plody (arašídy). Může obsahovat stopy obilovin (včetně lepku), sóju, suché skořápkové plody a sezam.GMO: neobsahuje a nepochází z geneticky modifikovaných surovin.
Potravinářská barva ve spreji na bázi kakaového másla, vhodná na dekoraci semifred, zmrzlin a mousse. Vytváří sametový efekt na povrchu cukrářského výrobku.Před aplikací ponechte sprej v místnosti o teplotě 20-25°C po dobu alespoň 2 hodin. Po protřepání nastříkejte ze vzdálenosti 25-30cm na zamražený, nebo dobře zchlazený povrch cukrářského výrobku.Po použití je vhodné trysku spreje ihned vypláchnout teplou vodou.Složení: kakaové máslo, barvivo E102, E171, E133. Barvivo E102 může negativně ovlivnit p