JEDNÁ SE O KŘEHKÉ ZBOŽÍ , KTERÉ ZASÍLÁME NA ZODPOVĚDNOST ZÁKAZNÍKA Čokoládová dekorace z kvalitní hořké čokolády. Sada obsahuje čtyři různé tvary (ornamenty). Mají široké využití při zdobení zákusků (minideserty, dorty, zmrzlinové poháry, palačinky...) Složení: kakaová hmota, cukr, emulgátor: E322 (slunečnicový lecitin)Výrobce je držitelem certifikátů kvality: ISO 9001, ISO 22000. Rozměr filigránku 55 mm Hmotnost 50g
Krokantní čokoládové kuličky máčené v cukru z bílé čokolády s vysokým obsahem bílé čokolády.Jejich výborná chuť se ocení především při zdobení pohárů, do jogurtů, ale i k dekoraci cukrářských dezertů.Složení: bílá čokoláda 69% (cukr, kakaové máslo, plnotučné mléko v prášku, syrovátka v prášku, emulgátor: sojový lecitin, aroma), rýžová mouka, cukr, sladový výtažek z ječmene, sůl, rýžový škrob, maltodextrin, zahuštovadlo: E414, aroma, potahovací látka: E904, E903, včelí vosk, barviva: E132, E171, E120.
Cukrové hvězdičky stříbrné. Používají se na dekoraci dortů a zmrzlinových pohárů.Složení: Cukr 88%, glukózový sirup, kukuřičný škrob, voda, kokosový olej, zahušťovadlo: E414, leštící látka: šelak E904,vanilín, vepřová želatina, barviva E174.
Potravinová složka ve spreji AZO Free na zmrazení polev, marcipánu, čokolády, pralinek, dortů a krémů. Použití: Nastříkejte tenkou a rovnoměrnou vrstvu na povrch ze vzdálenosti 15 - 20 cm a nechte zaschnout. Složení: hnací plyn: E943a, E944, E943b 67,25 / 100 ML
Čokoládové dekorace ve tvaru čverce s potiskem z originální belgické čokolády mají široké využití při zdobení zákusků (minideserty, dorty, zmrzlinové poháry, palačinky...). Složení: cukr, kakaové máslo, plnotučné mléko v prášku, emulgátor: E322 sojový lecitin, aroma přírodní vanilka, výtažek z papriky, barvivo: E141Výrobce je držitelem certifikátů kvality: ISO 9001, ISO 22000 a Kosher. PRŮMĚR 3 CM 4,92 Kč/1 KS JEDNÁ SE O KŘEHKÉ ZBOŽÍ , KTERÉ ZASÍLÁME NA ZODPOVĚDNOST ZÁKAZNÍKA
Elegantní a praktická plastová krabička na makronky. Průhledné plastové víko a průhledné plastové dno.Zajišťuje optimální stabilitu. Ideální pro přepravu makronek. Rozměry : 18,8 x 13,7 y výška 5 cm Pro průměr makronek 5 cm Vyrobeno v Itálii
Vysouvací krabička na makronky s integrovaným víčkem a průhledným okénkem v designu Sweet. Design je jednoduchý a elegantní. Ideální pro cukrárny a kavárny. Může obsahovat až 12 kusů o průměru 4,5 - 5 cm a tloušťkou 2 – 3 cm. Krabičky jsou vyrobené z kraftového papíru a jsou vhodné do trouby i do mikrovlnky. Krabička na jídlo je vyrobena z recyklovatelného materiálu, který ma za cíl snížít ekologickou zátěž obalů na pokrmy. Může být recyklovaná ihned po použítí. Průzor je z materiálu: PE a PP + PLA,
PROFESIONÁLNÍ HMOTA PRO MODELOVÁNÍ KVĚTIN A NÁROČNÝCH DEKORACÍ A JEMNÝCH OZDOB PO VYTVAROVANÍ HMOTA RYCHLE ZTUHNE, NEVLHNE A DRŽÍ TVAR SNADNO SE BARVÍ HMOTU , KTEROU NEUPOTŘEBÍTE JE TŘEBA DOBŘE UZAVŘÍT , ABY NEOSCHLA VYROBENO V ITÁLII HMOTNOST : 500 G
Exkluzivní, elastická potahovací cukrová hmota, jemné lahodné chuti.Je ideální zejména k potahování velkých ploch dortů, krásně přilne a netrhá se, dlouho zůstává měkká, ale pevná. Lze ji velice jemně vyválet na tenké pláty. Je vhodná i na mražené výrobky, nepraská. Díky výborným elastickým vlastnostem ji lze dobře spojit s rozpuštěnou čokoládou a získáme tím plastickou čokoládovou hmotu.Složení: cukr, glukózový sirup, rafinované a plně ztužené rostlinné tuky (palma, bavlna, kokos, světlice barvířská, slu
SNĚHOVĚ BÍLÁ ELASTICKÁ HMOTA S KAKAOVÝM MÁSLEM VHODNÁ NA MODELOVÁNÍ JDE VÝBORNĚ VYTENČIT, TAKŽE JE VHODNÁ NA MODELOVÁNÍ KVĚTIN DRŽÍ TVAR CHUŤ MÁ JEMNOU PO KAKAOVÉM MÁSLE KAKAOVÉ MÁSLO MĚKNE JIŽ PŘI 36 STUPNÍCH, HMOTA ZAČNE BÝT ELASTICKÁ IHNED NESPOTŘEBOVANOU HMOTU UCHOVÁVEJTE V UZAVŘENÉ DÓZE V IGELITU, ABY NEDOŠLO K OSYCHÁNÍ HMOTNOST 1 KG VYROBENO V ITÁLII
Exkluzívní vysoce kvalitní bílá čokoláda se zvýšeným podílem kakaového másla (30%) a s přidaným karamelem 1,5%.Složení: cukr, kakaové máslo 29%, sušené mléko plnotučné, karamel v prášku 1,5% (karamelový sirup, maltodextrin), laktóza, emulgátor: sójový lecitin, aroma, sůl, přírodní vanilkový extrakt.Celkový obsah tuku: 35%. Dodáváme v pecičkách.Vhodná do náplní, na čokoládové tabulky, do krémů, jako poleva a do fontány.Temperační teploty: rozehřívání: max 43°C, krystalizace: 26,5-27°C, pracovní: 28,4°C. vy
Jemný snadno roztíratelný pistáciový krém (15%) pro cukrářskou a zmrzlinovou výrobu.Vhodný jako náplň do zákusků a dortů, ale i jako náplň do pralinek a na prokládání zmrzlin (variegato).Použití za studena.Složení: cukr, neztužený olej (palma a slunečnice v různém poměru), pistácie 15%, laktóza, syrovátka, sojový lecitin, aroma, barvivo přírodní chlorofyl E141.Přednost: krém je možné uchovávat při pokojové teplotě, nekazí se. vyrobeno v Itálii
Krycí gelová poleva s lesklým zrcadlovým efektem na zákusky, dorty, nebo mražené dezerty. Po nanesení zůstává kompaktní a nestéká. Obohacuje vzhled a přidá vašemu výrobku elegantnost. Zamrazitelná až do teploty -20 °CNávod k přípravě: nahřát požadované množství přípravku pomocí vodní lázně o teplotě 45°C, nebo v mikrovlné troubě (400-500 W), opatrně promíchat, aby se nevytvořily vzduchové bubliny. Nanášet polevu na dorty pomocí palety a lehce rozetřít trhavými/přerušovanými pohyby.Složení: glukózo-fruktóz
Čokoládové dekorace ve tvaru hvězdy z originální belgické čokolády, mají široké využití při zdobení zákusků (minideserty, dorty, zmrzlinové poháry, palačinky...). Složení: cukr, kakaové máslo, plnotučné mléko v prášku, emulgátor: E322 slunečnicový lecitin, aroma přírodní vanilkaVýrobce je držitelem certifikátů kvality: ISO 9001, ISO 22000 a Kosher.ZBOŽÍ ZASÍLÁME POUZE NA ZODPOVĚDNOST ZÁKAZNÍKA - JEDNÁ SE O VELMI KŘEHKÉ ZBOŽÍ, KTERÉ MÁ I PŘI PEČLIVÉM BALENÍ ZÁSILKY TENDENCI SE LÁMAT A PODLÉHÁ TEPLOTÁM
TEKUTÁ POTRAVINÁŘSKÁ BARVA DO AIRBRUSH - FIXÍRKY OBSAH BALENÍ 100 G PŘED POUŽITÍM PROTŘEPAT INFORMACE O SLOŽENÍ, DÁVKOVÁNÍ, SKLADOVÁNÍ NAJDETE V PŘILOŽENÉM PDF SOUBORU