Mo

SPREJ SAMETOVÝ VZHLED ČERVENÝ

SPREJ SAMETOVÝ VZHLED ČERVENÝ

POTRAVINÁŘSKÁ BARVA VE SPREJI O OBSAHU 100 ML. VHODNÁ NA DEKORACI SEMIFRED, ZMRZLIN, ŠLEHAČKOVÝCH DORTŮ A MOUSSE. VYTVÁŘÍ SAMETOVÝ EFEKT - VZHLED NA POVRCHU CUKÁŘSKÉHO VÝROBKU. BARVA JE NA BÁZI KAKAOVÉHO MÁSLA. PŘED APLIKACÍ JE DOBRÉ NECHAT SPREJ PŘI DOMÁCÍ TEPLOTĚ MIN. 2 HODINY. SPREJEM PROTŘEPEME A NASTŘÍKÁME NA POVRCH  ZE VZDÁLENOSTI 25-30 CM. ZÁKLADEM ÚSPĚCHU JE , ŽE VÝROBEK MUSÍ BÝT ZAMRAZENÝ NEBO DOBŘE VYCHLAZENÝ. TRYSKU SPREJE JE DOBRÉ PO APLIKACI OPLÁCHNOUT VLAŽNOU VODOU , ABY ZBYTEK BARVY TR

koupit
SPREJ SAMETOVÝ VZHLED MODRÝ

SPREJ SAMETOVÝ VZHLED MODRÝ

POTRAVINÁŘSKÁ BARVA VE SPREJI O OBSAHU 100 ML. VHODNÁ NA DEKORACI SEMIFRED, ZMRZLIN, ŠLEHAČKOVÝCH DORTŮ A MOUSSE. VYTVÁŘÍ SAMETOVÝ EFEKT - VZHLED NA POVRCHU CUKÁŘSKÉHO VÝROBKU. BARVA JE NA BÁZI KAKAOVÉHO MÁSLA. PŘED APLIKACÍ JE DOBRÉ NECHAT SPREJ PŘI DOMÁCÍ TEPLOTĚ MIN. 2 HODINY. SPREJEM PROTŘEPEME A NASTŘÍKÁME NA POVRCH  ZE VZDÁLENOSTI 25-30 CM. ZÁKLADEM ÚSPĚCHU JE , ŽE VÝROBEK MUSÍ BÝT ZAMRAZENÝ NEBO DOBŘE VYCHLAZENÝ. TRYSKU SPREJE JE DOBRÉ PO APLIKACI OPLÁCHNOUT VLAŽNOU VODOU , ABY ZBYTEK BARVY TR

koupit
SPREJ SAMETOVÝ VZHLED ZELENÝ

SPREJ SAMETOVÝ VZHLED ZELENÝ

POTRAVINÁŘSKÁ BARVA VE SPREJI O OBSAHU 100 ML. VHODNÁ NA DEKORACI SEMIFRED, ZMRZLIN, ŠLEHAČKOVÝCH DORTŮ A MOUSSE. VYTVÁŘÍ SAMETOVÝ EFEKT - VZHLED NA POVRCHU CUKÁŘSKÉHO VÝROBKU. BARVA JE NA BÁZI KAKAOVÉHO MÁSLA. PŘED APLIKACÍ JE DOBRÉ NECHAT SPREJ PŘI DOMÁCÍ TEPLOTĚ MIN. 2 HODINY. SPREJEM PROTŘEPEME A NASTŘÍKÁME NA POVRCH  ZE VZDÁLENOSTI 25-30 CM. ZÁKLADEM ÚSPĚCHU JE , ŽE VÝROBEK MUSÍ BÝT ZAMRAZENÝ NEBO DOBŘE VYCHLAZENÝ. TRYSKU SPREJE JE DOBRÉ PO APLIKACI OPLÁCHNOUT VLAŽNOU VODOU , ABY ZBYTEK BARVY TR

koupit
SPREJ SAMETOVÝ VZHLED ŽLUTÝ

SPREJ SAMETOVÝ VZHLED ŽLUTÝ

POTRAVINÁŘSKÁ BARVA VE SPREJI O OBSAHU 100 ML. VHODNÁ NA DEKORACI SEMIFRED, ZMRZLIN, ŠLEHAČKOVÝCH DORTŮ A MOUSSE. VYTVÁŘÍ SAMETOVÝ EFEKT - VZHLED NA POVRCHU CUKÁŘSKÉHO VÝROBKU. BARVA JE NA BÁZI KAKAOVÉHO MÁSLA. PŘED APLIKACÍ JE DOBRÉ NECHAT SPREJ PŘI DOMÁCÍ TEPLOTĚ MIN. 2 HODINY. SPREJEM PROTŘEPEME A NASTŘÍKÁME NA POVRCH  ZE VZDÁLENOSTI 25-30 CM. ZÁKLADEM ÚSPĚCHU JE , ŽE VÝROBEK MUSÍ BÝT ZAMRAZENÝ NEBO DOBŘE VYCHLAZENÝ. TRYSKU SPREJE JE DOBRÉ PO APLIKACI OPLÁCHNOUT VLAŽNOU VODOU , ABY ZBYTEK BARVY TR

koupit
SPREJ SAMETOVÝ VZHLED BÍLÝ

SPREJ SAMETOVÝ VZHLED BÍLÝ

POTRAVINÁŘSKÁ BARVA VE SPREJI O OBSAHU 100 ML. VHODNÁ NA DEKORACI SEMIFRED, ZMRZLIN, ŠLEHAČKOVÝCH DORTŮ A MOUSSE. VYTVÁŘÍ SAMETOVÝ EFEKT - VZHLED NA POVRCHU CUKÁŘSKÉHO VÝROBKU. BARVA JE NA BÁZI KAKAOVÉHO MÁSLA. PŘED APLIKACÍ JE DOBRÉ NECHAT SPREJ PŘI DOMÁCÍ TEPLOTĚ MIN. 2 HODINY. SPREJEM PROTŘEPEME A NASTŘÍKÁME NA POVRCH  ZE VZDÁLENOSTI 25-30 CM. ZÁKLADEM ÚSPĚCHU JE , ŽE VÝROBEK MUSÍ BÝT ZAMRAZENÝ NEBO DOBŘE VYCHLAZENÝ. TRYSKU SPREJE JE DOBRÉ PO APLIKACI OPLÁCHNOUT VLAŽNOU VODOU , ABY ZBYTEK BARVY TR

koupit
SPREJ SAMETOVÝ VZHLED TMAVÁ ČOKOLÁDA

SPREJ SAMETOVÝ VZHLED TMAVÁ ČOKOLÁDA

POTRAVINÁŘSKÁ BARVA VE SPREJI O OBSAHU 100 ML. VHODNÁ NA DEKORACI SEMIFRED, ZMRZLIN, ŠLEHAČKOVÝCH DORTŮ A MOUSSE. VYTVÁŘÍ SAMETOVÝ EFEKT - VZHLED NA POVRCHU CUKÁŘSKÉHO VÝROBKU. BARVA JE NA BÁZI KAKAOVÉHO MÁSLA. PŘED APLIKACÍ JE DOBRÉ NECHAT SPREJ PŘI DOMÁCÍ TEPLOTĚ MIN. 2 HODINY. SPREJEM PROTŘEPEME A NASTŘÍKÁME NA POVRCH  ZE VZDÁLENOSTI 25-30 CM. ZÁKLADEM ÚSPĚCHU JE , ŽE VÝROBEK MUSÍ BÝT ZAMRAZENÝ NEBO DOBŘE VYCHLAZENÝ. TRYSKU SPREJE JE DOBRÉ PO APLIKACI OPLÁCHNOUT VLAŽNOU VODOU , ABY ZBYTEK BARVY TR

koupit
HOTOVÝ KRÉM VAJEČNÝ KOŇAK

HOTOVÝ KRÉM VAJEČNÝ KOŇAK

Hladký a jemný vaječno-líkerový krém, ideální k okamžitému použití, například dohotovení cukrářských výrobků samostatně. Nebo jako základ krémů (s kondenzovaným mlékem náplň likérových špiček) ganache, polev. K ochucení krémů, zmrzlin, základ krémů – stačí vyšlehat s přídavkem 20-30% másla či margarínu nebo ideálně se pojí s mascarpone. Odolný vůči mrazu.Složení: cukr, rostlinné oleje (bambucký, palmový, řepkový v různém poměru), sušená syrovátka (z MLÉKA),sušené odtučněné MLÉKO, aromata, emulgátor (lecit

koupit
CUKROVÝ MÁČEK COOPER   30 g

CUKROVÝ MÁČEK COOPER 30 g

Cukrové perličky o velikosti 1mm k dekoraci cukrářských výrobků a čokoládových pralinek.Složení: cukr, škrob (pšenice, kukuřice), barvivo: E172, leštící prostředek: E904, glukózový sirup, rostlinné oleje (kokosový, řepkový).Alergeny: obsahuje obiloviny (vč. lepku). GMO: neobsahuje a nepochází z geneticky modifikovaných surovin.Nutriční hodnoty v 100g:Energie: 377 kcal / 1602 kJ, Tuky: 0 g (z toho nasycené 0g), Sacharidy: 94 g (z toho cukry 75g),Bílkoviny: 0 g, Sůl: 0g HMOTNOST : 30 g

koupit
KRYSTALKY RUBÍNOVÉ

KRYSTALKY RUBÍNOVÉ

Cukrové krystalky o velikosti 2 mm k dekoraci cukrářských výrobků a čokoládových pralinek.Složení: cukr, barvivo: E172, leštící prostředek: E904, rostlinné oleje (kokosový, řepkový).Alergeny: neobsahuje GMO: neobsahuje a nepochází z geneticky modifikovaných surovin.Energie: 395 kcal / 1678 kJ, Tuky: 0 g ( z toho nasycené 0 g), Sacharidy: 99,0 g (z toho cukry: 99,0 g),Bílkoviny: 0,0 g, Sůl: 0,0 g 30 g   

koupit
DORTOVÁ PÁSKA FOLIE NA OKRAJE ŠÍŘE 6 cm

DORTOVÁ PÁSKA FOLIE NA OKRAJE ŠÍŘE 6 cm

PÁSKA Z PRŮHLEDNÉHO PLASTU  SLOUŽÍ K OCHRANĚ OBVODOVÉ ČÁSTI DORTU NEBO ZÁKUSKŮ OMEZUJE OSYCHÁNÍ ZÁKUSKŮ VHODNÉ PRO ŠLEHAČKOVÉ DORTY A SEMIFREDA ROLE 305 M  PÁSKA  0,09 MM

koupit
MANDLOVÝ GRILIÁŠ  100 G

MANDLOVÝ GRILIÁŠ 100 G

Nasekané mandle na kostičky v karamelizovaném cukru. Použití: Zdobení v cukrářské výrobě a jako posypy na zrmzlinu. Složení: mandle 50%, cukr 50%Alergeny: obsahuje suché skořápkové plody (mandle). Může obsahovat stopy obilovin (včetně lepku), sóju, suché skořápkové plody a sezam.GMO: neobsahuje a nepochází z geneticky modifikovaných surovin. Skladujte v suchu a chladu mimo sluneční záření země původu EU 100 g 

koupit
MANDLOVÝ GRILIÁŠ  1 Kg

MANDLOVÝ GRILIÁŠ 1 Kg

Nasekané mandle na kostičky v karamelizovaném cukru. Použití: Zdobení v cukrářské výrobě a jako posypy na zrmzlinu. Složení: mandle 50%, cukr 50%Alergeny: obsahuje suché skořápkové plody (mandle). Může obsahovat stopy obilovin (včetně lepku), sóju, suché skořápkové plody a sezam.GMO: neobsahuje a nepochází z geneticky modifikovaných surovin. Skladujte v suchu a chladu mimo sluneční záření země původu EU 1000 g 

koupit
500 g BÍLÁ  NÁPLŇ DO PRALINEK

500 g BÍLÁ NÁPLŇ DO PRALINEK

White Cream je základní náplň vhodná k ochucení. Lze ji ochutit ochucovacími pastami, marcipánem, kokosem aj. Nejvíce používaná jako náplň do trvanlivých pralinek (12 měsíců), do řezů, dortů aj.White cream je možný spojit s bílou čokoládou v poměru 2:1 až 1:1 a dále dochutit hořkou nebo mléčnou čokoládou či ovocnými pastami.Hedvábná textura, neobsahuje TFA kyseliny ani žádné konzervanty.Složení: rostlinný olej (palma), cukr, mléčná syrovátka v prášku, laktóza, odtučněné mléko v prášku, emulgátor: sojový l

koupit
500 g TMAVÁ NÁPLŇ DO PRALINEK

500 g TMAVÁ NÁPLŇ DO PRALINEK

Hotový nugátový krém výrazné kakaové chuti k plnění cukrářských výrobků, k ochucení šlehačky a krémů. Vynikající jako náplň do čokoládových pralinek. Složení: cukr, rostlinný olej (palma a řepka), odtučněné kakao v prášku (30%), lískové oříšky, mléčná syrovátka v prášku, laktóza. Emulgátor: slunečnicový lecitin, aroma: vanilka.

koupit
500 g NUGÁT LÍSKOOŘÍŠKOVÝ SVĚTLÝ

500 g NUGÁT LÍSKOOŘÍŠKOVÝ SVĚTLÝ

     Výběrový nugát z edice Bellchocolat made in Italy.Jemný světlý nugát vyrobený z lískových oříšků T.G.T. Piemonte s přídavkem smetany dle originální italské receptury.Vhodný pro cukrářskou a pralinkářskou výrobu (pralinky, truffle, náplně atd.).Složení: lískové oříšky T.G.T. Piemonte, cukr, kakaové máslo, smetana 75%, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkový extrakt.Výrobek obsahuje kakaové máslo, které může krystalizovat přírodním procesem a vytvářet na povrchu světlé skvrny. Te

koupit