Zelený pepř je známý svou jemně pikantní až citrusovou chutí. Nejvíce se používá do klasické pepřové omáčky. Dá se s ním kouzlit na všech pokrmech.
Pepř je všudypřítomné koření, které je v Evropě tradiční součástí snad každého pokrmu. Jeho všestrannost je tak oblíbená, že nechybí v žádné domácnosti.
Má výraznější aroma i chuť než u známé pepře černého. Bílý pepř je skvělý do světlých omáček, polévek a na sýry.
Pepř je všudypřítomné koření, které je v Evropě tradiční součástí snad každého pokrmu. Jeho všestrannost je tak oblíbená, že nechybí v žádné domácnosti.
Barevný pepř nádherně provoní každé jídlo paletou všech chutí svých variant. Jeho chutí se krásně propojí v každém pokrmu.
Bio sušená pažitka je naprosto dokonalá sušená a voňavá bylinka, díky které si pochutnáte na Vašich pomazánkách a dipech daleko více, než kdykoliv dřív.
Muškátový oříšek je dobrým pomocníkem pro zažívání, ale je takové parádní kořením pro zvýraznění sladké, slané i ostré chuti.
Uzená paprika dokáže Vaše pokrmy pozvednout na další úroveň. Koření je vhodné na vegetariánskou kuchyň, ale taky pro milovníky masa. Dodá vašemu jídlu krásnou barevnost.
Díky koření paní Yoko Vám chutné a zdravé tofu ještě více vynikne. Objevujte rozmanitost asijské kuchyně.
Muškátový květ je velmi aromatický až mírně štiplavý svou chutí. Výborně se hodí do slaných i sladkých pokrmů.
V rýži se ukrývá životní síla Asie. Koření mistra Wonga udělá z běžné rýže chuťový zážitek s exotickou chutí. Vaše jídlo krásně provoní.
Slaná, papriková, rozmarýnová chuť dodá příjemné ochucení všech druhů jídel a to i těch vegetariánských. Citronová tráva se zase postará o svěžest. To jistě nadchne každého strávníka.
Kořenící směs na dochucení zejména italských pokrmů. Hodí se nejen k těstovinám a pizze, ale také je vhodná do zeleninových polévek. Vydejte se do prosluněné Itálie.
Kmín bio celý je vynikající koření pro pečení chleba ale také pro saláty či polévky.
Původem indické koření, které Vás svou květinovou vůní přenese do víru orientu. Kardamon lze použít do perníků, sladkých salátu a zejména vynikající je k pečený jablíčkům.