Žádný perník nemůže vzniknout bez dobrého koření. Perníkové koření sonnnetor se báječně hodí pro pečení moučníků, perníčků na Vánoce nebo smoothie s perníkovým nádechem.
Římský kmín je velmi aromatické koření, které se využívalo již ve starém Římě. Tento kmín je velice aromatický, má pronikavou chuť a pomáhá také při trávení těžších jídel.
Rozmarýn je velmi voňavé koření, které prospívá našemu tělu především díky svým antseptickým a antibakteriálním účinkům. Dokáže napomoci vylučování odpadní látech z jater. Rozmarýn lze použít pro dochucení salátů, raw placek nebo krekrů.
Provensálské koření se hodí k přípravě francouzských pokrmů, k dochucení salátů, zálivek nebo pomazánek. V RAW stravě jej lze využít všestranně, provoní krásně každý pokrm a dodá mu skvělý šmrnc.
Majoránka je koření, které znaly již naše babičky. Je perfektní proti nadýmání a pomáhá trávit těžší jídla. Přidávat ji lze do teplých i studených pokrmů, které skvěle provoní. Majoránka má antibakteriální a protizánětlivé účinky.
Hřebíček Sonnentor je v biokvalitě, používá se například k dochucení sladkého pečiva, raw dortů, raw placek a další dobrot. Použít jej ale můžete i v kosmetice nebo léčbě neduhů, které jsou popsány výše.
Anděl strážný, který nás neustále doprovází- jak by to bylo krásné. Čaj Anděl strážný je tu proto, abychom si uvědomili, že máme sami sebe také tročku ochraňovat. Tuto báječnou směs máty, meduňky s koriandrem, šípkem a fenyklem, můžete popíjet celý den. Má kořeněnou chuť. Porcovaný, 27g, 18 nálevových sáčků.
Směs koření petržel, mrkev, majoránka, libeček a pastinák spolu dohromady tvoří báječnou chuť, která nesmí chybět v žádné polévce.
Jednoduché naklíčení semínek řeřichy, rukoly nebo hořčice. Snadno se umývá a ještě lépe používá. Nakličování nebylo nikdy snadnější.
Stojánek slouží pro uložení nakličovadla, aby byl možný přívod čistého vzduchu a semínka mohla snadno klíčit.
Krásný keramický odkapávací tácek na dvě nakličovadla se sítkem.
Šalvěj má svěží bylinnou až lehce nahořklou chuť. Je vhodná pro zjemnění tučnějších a vydatnějších jídel.
Šafrán se označuje za nejdražší koření světa. Jeho chuť je velmi silná, trpká a lehce nasládlá. Opravdu stačí jen pár nitek a váš pokrm dostane úplně jiný rozměr.
Selské koření dodá všem bramborovým pokrmům zbrusu nový šmrnc.
Koření místo solení s lehce pikantním nádechem je vynikající varianta pro všechny, kdo chtějí ubrat na solení a přitom si stále pochutnávat na vynikající dobrotě.