Kultura je určena na výrobu acidofilního nápoje. Pod značkou kvality SYN.
Kultura je určena pro výrobu zakysaného Bifi-mléka. Pod značkou kvality SYN.
Typická kyselost a hustotou bulharského jogurtu. Je možné ji použít pro všechny druhy mléka. Zastoupené kmeny jsou příznivé pro výrobu jogurtu z ovčího mléka.
Kultura pro výrobu zakysaného mléka. Velmi příjemné na chuť a osvěžující. Použité bakterie původem Střední východ a Afrika. Doplněk acidofilních bakterií pro náš organismus.
Kultura určena pro výrobu kefíru jemné chuti.
Kultura určena pro výrobu kefíru výraznější chuti. Pod značkou kvality SYN.
Kultura je určena na výrobu fermentovaného mléka s obsahem acidofilní bakterie. Kyselost výrobku je velmi mírná. Pod značkou kvality SYN.
Kultura je určena pro výrobu jemného sladkého jogurtu ze sojového mléka. Pod značkou kvality SYN.
Typická kyselost a hustotou bulharského jogurtu. Je možné ji použít pro všechny druhy mléka. Zastoupené kmeny jsou příznivé pro výrobu jogurtu z ovčího mléka.
Vhodná pro odkapávání, zrání sýrů i pro prezentaci sýrů. Zajistí výšku sýru od podložky cca 4mm, stébla jsou dutá a cirkulace vzduchu je tak lepší. Dobře se udržuje. Cena za 1cm z role o šířce 30cm.
Slaměná podložka pro zrání a dosažení výjimečných sýrů. Vhodná také jako dekorace přírodního vzhledu. Množství 1ks.
Jak povýšit tvaroh na něco delikátního?.Uděláte z něj zrající sýr! Kompletní kultura pro zrající sýry tipu Crottin. Nejlepší výsledky jsou z mléka kozího, ale z kravského budou také výborné. Kultura obsahuje kompletně vše, co potřebujete. Syřidlo, chlorid vápenatý, zaočkovací i zrací kultury a návod k výrobě
Každý si chce zkusit udělat bochník sýra! S touto kulturou můžete, výsledek se dostaví. Kompletní kultura sýr jemnějšího typu Gouda nebo pikantnějšího Tomme. Můžete zvolit postup bez lisování nebo sýr přilisovaný nízkým tlakem. Už po dvou týdnech budete mít výsledky. Lepší chuti dosáhnete při delším zrání, přibližně 8 týdnů. Kultura obsahuje kompletně vše, co potřebujete. Syřidlo, chlorid vápenatý, zaočkovací i zrací kultury a návod k výrobě
Velmi měkký a křehký jogurt, rychlé prokysávání a velmi nízké dokysávání. Vhodný pro výrobu jogurtů i jogurtového mléka. Pro všechny druhy mléka. Obohacena o kulturu Lactobacillus plantarum přirozeně se vyskytující ve střevní mikroflóře. Také prodlužuje trvanlivost výrobku, zabraňuje množení plísní a kvasinek.
Camembert nebo u nás Hermelín chce zkusit každý český sýrař. Tento sýr máme tak moc pod kůží, že nemůžeme jinak :-)! Kompletní kultura sýr typu Camembert. Typický jemný kožíšek a tekutá textura uvnitř nám doslova učarovala. Výběrem použitých kultur máme možnost ochutnat i chuť, která se blíží té francouzské. A postup je volen tak, že i zrání má velké naděje na úspěch. Kultura obsahuje kompletně vše, co potřebujete. Syřidlo, chlorid vápenatý, zaočkovací i zrací kultury a návod k výrobě