Sladké pečení | Velký výběr cukrářských potřeb

Cukrářské potřeby a suroviny pro sladké pečení - dortové formy, vykrajovátka, nářadí, velký výběr potravinářských barev, potahovacích hmot, marcipánů, čokoládových polev a další.

nakoupit
Fagoš Cukrové ozdoby Kočičky 6g

Fagoš Cukrové ozdoby Kočičky 6g

Cukrové ozdoby - Kočičky Rozměry: cca 2x2 cm Minimální hmotnost: 6g Složení: cukr, amylín, vaječný bílek, kyselina citronová, barviva E102, E110,E1024,E133,E151. Barvivo E102, E110,E124 mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí. Výživové hodnoty: energetická hodnota 1556 KJ / 366 kcal, tuky 0g, z toho nasycené mastné kyseliny 0g, sacharidy 90g, z toho cukry 88,5 g, bílkoviny 1,5g, sůl 0g.

  • Cena: 54.00 Kč
koupit
Sáček protiskluzový jednorázový modrý  45,7 cm, 2 ks

Sáček protiskluzový jednorázový modrý 45,7 cm, 2 ks

Velmi kvalitní jednorázový trezírovací sáček z odolného materiálu, určený pro cukrářské zdobení a všechny druhy cukrářských prací. Příjemný protiskluzový povrch. Balení obsahuje 2 ks sáčků.

  • Cena: 12.00 Kč
koupit
Sáček protiskluzový jednorázový modrý 30,5 cm, 2 ks

Sáček protiskluzový jednorázový modrý 30,5 cm, 2 ks

Velmi kvalitní jednorázový trezírovací sáček z odolného materiálu, určený pro cukrářské zdobení a všechny druhy cukrářských prací.  Příjemný protiskluzový povrch. Balení obsahuje 2 ks sáčků.

  • Cena: 8.00 Kč
koupit
IREKS ENZYMA Montana 1000g

IREKS ENZYMA Montana 1000g

Sypká směs vhodná k výrobě hmoty na potahování a modelování. Určeno pouze pro další zpracování. Pro všechny příznivce hmoty ze sušeného mléka, tzv. "falešného marcipánu"! Doporučené dávkování: Montana - 1000g , Voda pitná 150-170g, 100% tuk 50g Montana, voda a změklý 100% tuk se spojí mícháním při střední rychlosti v kotlíku šlehacího stroje protínacím hákem do hmoty podobné pastě. Poté se hmota uloží do polyethylenového obalu a nechá se odležet minimálně 12 hodin, nejlépe 24 hodin (z důvodu dokonalého pr

  • Cena: 218.00 Kč
koupit
Felcman Vykrajovátko Sada mini

Felcman Vykrajovátko Sada mini

Kovové vykrajovátko vhodné pro vykrajování sladkého i slaného těsta, např. linecké, perníčky, sušenky a pod. Sada obsahuje 10 tvarů (viz. foto). Rozměr: jeden tvar cca 2x2x cm

  • Cena: 88.00 Kč
koupit
Felcman Vykrajovátko Sada růže

Felcman Vykrajovátko Sada růže

Kovové vykrajovátko vhodné pro vykrajování sladkého i slaného těsta, např. linecké, perníčky, sušenky a pod. Sada obsahuje dvě větší a jednu menší růži. Rozměr: větší růže cca 4x4 cm, menší růže cca 2x2 xm

  • Cena: 62.00 Kč
koupit
Zeelandia Carlex Spray 600 ml

Zeelandia Carlex Spray 600 ml

Carlex Spray - odlučovač na bázi rostlinného oleje. 600 ml. Sprej je vhodný k snadnému vymazání pečičí nádoby. Nanáší se v tenké vrstvě na povrch nádoby či plechu. Plech již není potřeba ničím vysypávat. Upečený výrobek se pak velmi jednoduše vyklopí. Složení: rostlinný ( semena řepky ) olej, pohonná hmota (propan, butan), sojový lecitin E322 (lecitin: slunečnice). Výrobek může obsahovat stopy obilovin obsahujících lepek, mléko Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: energetická hodnota 3617 kJ /865 kcal, tuky

  • Cena: 176.00 Kč
koupit
Zeelandia Arabesque čokoláda mléčná 34% 500g

Zeelandia Arabesque čokoláda mléčná 34% 500g

Kvalitní belgická mléčná čokoláda, vhodná pro dekoraci, pralinky, potahování. Obsahuje 34% kakaové sušiny. Použití: rozehřejte na teplotu 45°C, 2/3 hmoty zchlaďte temperací na teplotu 27°C a přilijte zbývající 1/3 rozpuštěné hmoty. Hmotu průběžně promíchávejte. Při zpracování by hmota měla mít teplotu 31°C. Skladovat při teplotě do 20°C . Tip na temperování čokolády:  Mikrovlnná trouba nebo vodní lázeň? Jak nejlépe rozpustit čokoládu? Vodní lázeň je klasickou metodou, ale není bez rizika. Voda a pára, do

  • Cena: 164.00 Kč
koupit
Zeelandia Arabesque čokoláda bílá 500g

Zeelandia Arabesque čokoláda bílá 500g

Kvalitní belgická bílá čokoláda, vhodná pro dekoraci, pralinky, potahování. Použití: rozehřejte na teplotu 47°C, 2/3 hmoty zchlaďte temperací na teplotu 26°C a přilijte zbývající 1/3 rozpuštěné hmoty. Hmotu průběžně promíchávejte. Při zpracování by hmota měla mít teplotu 29°C. Skladovat při teplotě do 20°C . Tip na temperování čokolády  Mikrovlnná trouba nebo vodní lázeň? Jak nejlépe rozpustit čokoládu? Vodní lázeň je klasickou metodou, ale není bez rizika. Voda a pára, dokonce i v minimálním množství, m

  • Cena: 164.00 Kč
koupit
Felcman Vykrajovátko Ještěrka

Felcman Vykrajovátko Ještěrka

Kovové vykrajovátko vhodné pro vykrajování sladkého i slaného těsta, např. linecké, perníčky, sušenky a pod. Rozměr 108x35 mm.

  • Cena: 18.00 Kč
koupit
Felcman Vykrajovátko Motýl velký

Felcman Vykrajovátko Motýl velký

Kovové vykrajovátko vhodné pro vykrajování sladkého i slaného těsta, např. linecké, perníčky, sušenky a pod. Rozměr 100x90 mm.

  • Cena: 24.00 Kč
koupit
Felcman Vykrajovátko Los

Felcman Vykrajovátko Los

Kovové vykrajovátko vhodné pro vykrajování sladkého i slaného těsta, např. linecké, perníčky, sušenky a pod. Rozměr 80x80 mm.

  • Cena: 18.00 Kč
koupit
Felcman Vykrajovátko Pivní půllitr

Felcman Vykrajovátko Pivní půllitr

Kovové vykrajovátko vhodné pro vykrajování sladkého i slaného těsta, např. linecké, perníčky, sušenky a pod. Rozměr 45x60 mm.

  • Cena: 18.00 Kč
koupit
Felcman Vykrajovátko Kost

Felcman Vykrajovátko Kost

Kovové vykrajovátko vhodné pro vykrajování sladkého i slaného těsta, např. linecké, perníčky, sušenky a pod. Rozměr 34x60 mm.

  • Cena: 18.00 Kč
koupit
Felcman Vykrajovátko Hvězdička na hrnek

Felcman Vykrajovátko Hvězdička na hrnek

Kovová vykrajovačka - tvar Hvězdička na hrnek. Rozměr 50x45 mm.

  • Cena: 18.00 Kč
koupit