Obchod nabízí pomůcky, potřeby a vybavení pro výrobu sýrů doma, na farmě i v mlékárně. Od kbelíku na mléko a nože na krájení sýřeniny po nerezový stůl. Základ tvoří kompletní ucelená nabídka mlékárenských kultur francouzské výroby, ze kterých...
Silnější mikrotenové sáčky. Boční sklady. Skládané v praktickém balení 1000ks, síla materiálu 9 mikronů.
Obouruké latexové rukavice nepropustné pro kapaliny, oboustranné, nepudrované, jednorázové.
Kvalitní mikrotenové odtrhávací tašky s nosností až 4kg, síla materiálu 8 mikronů.
Vhodné pro krájení měkkých sýrů typu Camembert, Saint Maure, Reblochon a pod.
Rozmarýn lékařský, aromatická bylina, uchovává si vůni ještě dlouho po tepelné úpravě. Vhodné pro použití na některé druhy sýrů a nálevů na sýry k nakládání. Dochucení tvarohových pomazánek a bylinkového másla. Dále se hodí na zvěřinu, jehněčí a kůzlečí, skopové a vepřové maso. Ale i k zelenině, rybám a do omáček.
Jemná směs do salátů, dresingů, jogurtových zálivek. Na povrchové zdobení sýrů a nakládání sýrů. K lehkému dochucení drůbeže a těstovin.
Cedník vhodný na cezení mléka, sýřeniny a pod. Tkanivo s oky 2x2mm. Hloubka 10cm.
Vhodný k rosení zracích prostor a tím udržení vlhkosti nutné pro zrání sýrů. Rosení plísní na povrch sýrů. Průsvitné mléčně bílé provedení. S měrkou lze snadno ředit.
Box vhodný pro uchování mléka, smetany, jogurtů nebo zákysů. Lze využít i pro kultivaci. S podložkou pod sýry i pro zrání sýrů odpovídající velikosti. Vlhkost regulujeme pootevřením víka. Příjemná velikost i pro uchování sýrů v nálevech typu Mozzarella, Feta, Balkán, nakládaný Hermelín/Camembert a další. Kvalitní materiál. Pojistky víka dobře drží.
Cedník vhodný pro paření sýřeniny na tažené sýry a dalšímu běžnému využití.
Vlhkoměr s teploměrem využijete jak pro měření vnitřní, tak venkovní teploty a vlhkosti.
Vzorek práškového syřidla Beaugel G2200MM v množství 3g. K otestování jeho vlastností a vhodnosti pro Vaši výrobu. Dlouhá trvanlivost. Při vhodném skladování a výrobním postupu toto množství vystačí na 200l mléka při výrobě Tvrdých a polotvrdých sýrů. Při výrobě měkkých sýrů je spotřeba syřidla ještě nižší.
Obouruké latexové rukavice nepropustné pro kapaliny, oboustranné, nepudrované, jednorázové.
Kartáč pro ošetřování tvrdších sýrů kartáčováním. Pevné štětiny.