DÁVKOVÁNÍ : 250 G ZTUŽOVAČE 200 G STUDENÉ VODY 1000 G ŠLEHAČKY SMĚS SMÍCHÁME Z VODOU A POSTUPNĚ VMÍCHÁME DO UŠLEHANÉ NESLAZENÉ ŠLEHAČKY A IHNED DÁVÁME DO FOREM A NECHÁME ŽELÍROVAT V CHLADU
ZTUŽOVAČ S POMERANČOVOU PŘÍCHUTÍ PRO PŘÍPRAVU DEZERTŮ A SEMIFRED. VÝBORNÉ PRO VÝROBU LEHKÝCH ŠLEHAČKOVÝCH DORTŮ. NÁVOD NA PŘÍPRAVU : 200 G ZTUŽOVAČE ROZMÍCHAT VE 200 ML STUDENÉ VODY , VZNIKLOU KAŠI POSTUPNĚ PŘIDÁVÁME DO JIŽ MÍRNĚ VYŠLEHANÉ SMETANY 1000 ML ( ŽIVOČIŠNÉ NEBO ROSTLINNÉ ) A MÍCHÁME DO ÚPLNÉHO VYŠLEHÁNÍ. TAKTO PŘIPRAVENOU SMĚS MŮŽEME DÁT NA PIŠKOT, ČI JINÝ KORPUS NEBO DO PLASTOVÝCH KELÍMKŮ ......NECHÁME ZCHLADIT V LEDNICI MINIMÁLNĚ 2 HODINY. HMOTNOST : 1000 G
DÁVKOVÁNÍ : 250 G ZTUŽOVAČE 200 G STUDENÉ VODY 1000 G ŠLEHAČKY SMĚS SMÍCHÁME Z VODOU A POSTUPNĚ VMÍCHÁME DO UŠLEHANÉ NESLAZENÉ ŠLEHAČKY A IHNED DÁVÁME DO FOREM A NECHÁME ŽELÍROVAT V CHLADU amp;nbsp; PRÁŠKOVÝ ZTUŽOVAČ NA OCHUCENÍ A ZTUŽENÍ ŠLEHAČKY
DÁVKOVÁNÍ : 250 G ZTUŽOVAČE 200 G STUDENÉ VODY 1000 G ŠLEHAČKY SMĚS SMÍCHÁME Z VODOU A POSTUPNĚ VMÍCHÁME DO UŠLEHANÉ NESLAZENÉ ŠLEHAČKY A IHNED DÁVÁME DO FOREM A NECHÁME ŽELÍROVAT V CHLADU PRÁŠKOVÝ ZTUŽOVAČ NA OCHUCENÍ A ZTUŽENÍ ŠLEHAČKY
DÁVKOVÁNÍ : 250 G ZTUŽOVAČE 200 G STUDENÉ VODY 1000 G ŠLEHAČKY SMĚS SMÍCHÁME Z VODOU A POSTUPNĚ VMÍCHÁME DO UŠLEHANÉ NESLAZENÉ ŠLEHAČKY A IHNED DÁVÁME DO FOREM A NECHÁME ŽELÍROVAT V CHLADU PRÁŠKOVÝ ZTUŽOVAČ NA OCHUCENÍ A ZTUŽENÍ ŠLEHAČKY
DÁVKOVÁNÍ : 250 G ZTUŽOVAČE 200 G STUDENÉ VODY 1000 G ŠLEHAČKY SMĚS SMÍCHÁME Z VODOU A POSTUPNĚ VMÍCHÁME DO UŠLEHANÉ NESLAZENÉ ŠLEHAČKY A IHNED DÁVÁME DO FOREM A NECHÁME ŽELÍROVAT V CHLADU PRÁŠKOVÝ ZTUŽOVAČ NA OCHUCENÍ A ZTUŽENÍ ŠLEHAČKY
DÁVKOVÁNÍ : 250 G ZTUŽOVAČE 200 G STUDENÉ VODY 1000 G ŠLEHAČKY SMĚS SMÍCHÁME Z VODOU A POSTUPNĚ VMÍCHÁME DO UŠLEHANÉ NESLAZENÉ ŠLEHAČKY A IHNED DÁVÁME DO FOREM A NECHÁME ŽELÍROVAT V CHLADU PRÁŠKOVÝ ZTUŽOVAČ NA OCHUCENÍ A ZTUŽENÍ ŠLEHAČKY
DÁVKOVÁNÍ : 250 G ZTUŽOVAČE 200 G STUDENÉ VODY 1000 G ŠLEHAČKY SMĚS SMÍCHÁME Z VODOU A POSTUPNĚ VMÍCHÁME DO UŠLEHANÉ NESLAZENÉ ŠLEHAČKY A IHNED DÁVÁME DO FOREM A NECHÁME ŽELÍROVAT V CHLADU PRÁŠKOVÝ ZTUŽOVAČ NA OCHUCENÍ A ZTUŽENÍ ŠLEHAČKY
DÁVKOVÁNÍ : 250 G ZTUŽOVAČE 200 G STUDENÉ VODY 1000 G ŠLEHAČKY SMĚS SMÍCHÁME Z VODOU A POSTUPNĚ VMÍCHÁME DO UŠLEHANÉ NESLAZENÉ ŠLEHAČKY A IHNED DÁVÁME DO FOREM A NECHÁME ŽELÍROVAT V CHLADU PRÁŠKOVÝ ZTUŽOVAČ NA OCHUCENÍ A ZTUŽENÍ ŠLEHAČKY
DÁVKOVÁNÍ : 250 G ZTUŽOVAČE 200 G STUDENÉ VODY 1000 G ŠLEHAČKY SMĚS SMÍCHÁME Z VODOU A POSTUPNĚ VMÍCHÁME DO UŠLEHANÉ NESLAZENÉ ŠLEHAČKY A IHNED DÁVÁME DO FOREM A NECHÁME ŽELÍROVAT V CHLADU PRÁŠKOVÝ ZTUŽOVAČ NA OCHUCENÍ A ZTUŽENÍ ŠLEHAČKY
DÁVKOVÁNÍ : 250 G ZTUŽOVAČE 200 G STUDENÉ VODY 1000 G ŠLEHAČKY SMĚS SMÍCHÁME Z VODOU A POSTUPNĚ VMÍCHÁME DO UŠLEHANÉ NESLAZENÉ ŠLEHAČKY A IHNED DÁVÁME DO FOREM A NECHÁME ŽELÍROVAT V CHLADU PRÁŠKOVÝ ZTUŽOVAČ NA OCHUCENÍ A ZTUŽENÍ ŠLEHAČKY
PRÁŠKOVÁ ČIRÁ ŽELATINA ŽIVOČIŠNÉHO PŮVODU POSTUP : ODVÁŽENÉ MNOŽSTVÍ ŽELATINY NASYPEME DO ODPOVÍDAJÍCÍHO MNOŽSTVÍ VODY A NECHÁME NABOBTNAT. VZNIKLÝ GEL ZAHŘEJEME VE VODNÍ LÁZNI NA TEPLOTU 65 STUPŇŮ ZA STÁLÉHO MÍCHÁNÍ. LZE POUŽÍT I DO OVOCNÝCH ŠŤÁV NEBO ŠŤÁV Z KOMPOTU, MLÉKO ( VÝROBA PANNA COTY ) LZE PŘISLAZOVAT, OCHUCOVAT A BARVIT. PŘÍKLAD DÁVKOVÁNÍ : ASPIKOVÉ MISKY 40 G NA 1 KG PANNA COTTA 2 LŽIČKY ŽELATINY NA 500 ML SMETANY JINAK POSTUPUJTE PODLE RECEPTU
KELÍMEK PLASTOVÝ DORICO 120 ml je ideální volbou pro všechny, kteří hledají elegantní pohárek pro své dezerty. S průhledným designem dodává vašim pokrmům estetický dojem a vytváří dokonalou prezentaci. Tento pohárek je navržen pro jednorázové použití, což znamená, že nemusíte trávit čas a energii mytím a čištěním. Po jednom použití si jednoduše můžete vychutnat svůj dezert a pohárek vyhodit. Jednou z nejlepších vlastností tohoto pohárku je, že ho lze snadno chillout nebo zmrazit. Můžete tedy připravit o
NEVLHNOUCÍ CUKR JE JEMNÝ, BÍLÝ PRÁŠEK , KTERÝ JE VHODNÝ NA POSYP CUKRÁŘSKÝCH A PEKAŘSKÝCH VÝROBKŮ. ZACHOVÁVÁ SVOU STRUKTURU NEOBSAHUJE BARVIVA A CHEMICKÉ PŘÍSADY VÝROBCE DOPORUČUJE VÝROBKY NECHAT VYCHLADNOUT A PAK POUŽÍT CUKR. VHODNÉ NA POSYP KOBLIH, BÁBOVEK ,KOLÁČŮ, VĚNEČKŮ IDEÁLNÍ VYUŽITÍ DO CUKŘENEK HMOTNOST : 500 G VYROBENO V EU
Kandované mixované kostky z vyzrálých druhů ovoce. Použití v cukrářské a pekařské výrobě. Složení: kostky pomeranče, dýně, glukózovo-fruktózový sirup (pšeničný), sacharóza, regulátor kyselosti kyselina citrónová E330, konzervanty sorban draselný E202, oxid siřičitý E220 (ve stopovém množství), barviva E133, E150b, E120. Obsahuje alergeny: oxid siřičitý. Nepochází z geneticky modifikovaných surovin, obsahující lepek. Alergeny: 1, 12