No

ZTUŽOVAČ ŠLEHAČKY MERUŇKA 250 g

ZTUŽOVAČ ŠLEHAČKY MERUŇKA 250 g

DÁVKOVÁNÍ : 250 G ZTUŽOVAČE 200 G STUDENÉ VODY 1000 G ŠLEHAČKY   SMĚS SMÍCHÁME Z VODOU A POSTUPNĚ VMÍCHÁME DO UŠLEHANÉ NESLAZENÉ ŠLEHAČKY A IHNED DÁVÁME DO FOREM A NECHÁME ŽELÍROVAT V CHLADU

koupit
ZTUŽOVAČ ŠLEHAČKY POMERANČ 1 Kg

ZTUŽOVAČ ŠLEHAČKY POMERANČ 1 Kg

ZTUŽOVAČ S POMERANČOVOU PŘÍCHUTÍ PRO PŘÍPRAVU  DEZERTŮ A SEMIFRED. VÝBORNÉ PRO VÝROBU LEHKÝCH ŠLEHAČKOVÝCH DORTŮ.  NÁVOD NA PŘÍPRAVU : 200 G ZTUŽOVAČE ROZMÍCHAT VE 200 ML STUDENÉ VODY , VZNIKLOU KAŠI POSTUPNĚ PŘIDÁVÁME DO JIŽ MÍRNĚ VYŠLEHANÉ SMETANY 1000 ML ( ŽIVOČIŠNÉ NEBO ROSTLINNÉ ) A MÍCHÁME DO ÚPLNÉHO VYŠLEHÁNÍ. TAKTO PŘIPRAVENOU SMĚS MŮŽEME DÁT NA PIŠKOT, ČI JINÝ KORPUS NEBO DO PLASTOVÝCH KELÍMKŮ ......NECHÁME ZCHLADIT V LEDNICI MINIMÁLNĚ 2 HODINY.  HMOTNOST :  1000 G 

koupit
ZTUŽOVAČ ŠLEHAČKY BROSKEV MARACUJA  250 g

ZTUŽOVAČ ŠLEHAČKY BROSKEV MARACUJA 250 g

DÁVKOVÁNÍ : 250 G ZTUŽOVAČE 200 G STUDENÉ VODY 1000 G ŠLEHAČKY   SMĚS SMÍCHÁME Z VODOU A POSTUPNĚ VMÍCHÁME DO UŠLEHANÉ NESLAZENÉ ŠLEHAČKY A IHNED DÁVÁME DO FOREM A NECHÁME ŽELÍROVAT V CHLADU amp;nbsp;   PRÁŠKOVÝ ZTUŽOVAČ NA OCHUCENÍ A ZTUŽENÍ ŠLEHAČKY

koupit
ZTUŽOVAČ ŠLEHAČKY ANANAS  250 g

ZTUŽOVAČ ŠLEHAČKY ANANAS 250 g

DÁVKOVÁNÍ : 250 G ZTUŽOVAČE 200 G STUDENÉ VODY 1000 G ŠLEHAČKY   SMĚS SMÍCHÁME Z VODOU A POSTUPNĚ VMÍCHÁME DO UŠLEHANÉ NESLAZENÉ ŠLEHAČKY A IHNED DÁVÁME DO FOREM A NECHÁME ŽELÍROVAT V CHLADU     PRÁŠKOVÝ ZTUŽOVAČ NA OCHUCENÍ A ZTUŽENÍ ŠLEHAČKY

koupit
ZTUŽOVAČ ŠLEHAČKY VAJEČNÝ KOŇAK  250 g

ZTUŽOVAČ ŠLEHAČKY VAJEČNÝ KOŇAK 250 g

DÁVKOVÁNÍ : 250 G ZTUŽOVAČE 200 G STUDENÉ VODY 1000 G ŠLEHAČKY   SMĚS SMÍCHÁME Z VODOU A POSTUPNĚ VMÍCHÁME DO UŠLEHANÉ NESLAZENÉ ŠLEHAČKY A IHNED DÁVÁME DO FOREM A NECHÁME ŽELÍROVAT V CHLADU     PRÁŠKOVÝ ZTUŽOVAČ NA OCHUCENÍ A ZTUŽENÍ ŠLEHAČKY

koupit
ZTUŽOVAČ ŠLEHAČKY TŘEŠEŇ 250 g

ZTUŽOVAČ ŠLEHAČKY TŘEŠEŇ 250 g

DÁVKOVÁNÍ : 250 G ZTUŽOVAČE 200 G STUDENÉ VODY 1000 G ŠLEHAČKY   SMĚS SMÍCHÁME Z VODOU A POSTUPNĚ VMÍCHÁME DO UŠLEHANÉ NESLAZENÉ ŠLEHAČKY A IHNED DÁVÁME DO FOREM A NECHÁME ŽELÍROVAT V CHLADU     PRÁŠKOVÝ ZTUŽOVAČ NA OCHUCENÍ A ZTUŽENÍ ŠLEHAČKY

koupit
ZTUŽOVAČ ŠLEHAČKY KARAMEL 250 g

ZTUŽOVAČ ŠLEHAČKY KARAMEL 250 g

DÁVKOVÁNÍ : 250 G ZTUŽOVAČE 200 G STUDENÉ VODY 1000 G ŠLEHAČKY   SMĚS SMÍCHÁME Z VODOU A POSTUPNĚ VMÍCHÁME DO UŠLEHANÉ NESLAZENÉ ŠLEHAČKY A IHNED DÁVÁME DO FOREM A NECHÁME ŽELÍROVAT V CHLADU     PRÁŠKOVÝ ZTUŽOVAČ NA OCHUCENÍ A ZTUŽENÍ ŠLEHAČKY

koupit
ZTUŽOVAČ ŠLEHAČKY ČERNÝ RYBÍZ 250 g

ZTUŽOVAČ ŠLEHAČKY ČERNÝ RYBÍZ 250 g

DÁVKOVÁNÍ : 250 G ZTUŽOVAČE 200 G STUDENÉ VODY 1000 G ŠLEHAČKY   SMĚS SMÍCHÁME Z VODOU A POSTUPNĚ VMÍCHÁME DO UŠLEHANÉ NESLAZENÉ ŠLEHAČKY A IHNED DÁVÁME DO FOREM A NECHÁME ŽELÍROVAT V CHLADU     PRÁŠKOVÝ ZTUŽOVAČ NA OCHUCENÍ A ZTUŽENÍ ŠLEHAČKY

koupit
ZTUŽOVAČ ŠLEHAČKY CITRÓN 250 g

ZTUŽOVAČ ŠLEHAČKY CITRÓN 250 g

DÁVKOVÁNÍ : 250 G ZTUŽOVAČE 200 G STUDENÉ VODY 1000 G ŠLEHAČKY   SMĚS SMÍCHÁME Z VODOU A POSTUPNĚ VMÍCHÁME DO UŠLEHANÉ NESLAZENÉ ŠLEHAČKY A IHNED DÁVÁME DO FOREM A NECHÁME ŽELÍROVAT V CHLADU     PRÁŠKOVÝ ZTUŽOVAČ NA OCHUCENÍ A ZTUŽENÍ ŠLEHAČKY

koupit
ZTUŽOVAČ ŠLEHAČKY LESNÍ SMĚS 250 g

ZTUŽOVAČ ŠLEHAČKY LESNÍ SMĚS 250 g

DÁVKOVÁNÍ : 250 G ZTUŽOVAČE 200 G STUDENÉ VODY 1000 G ŠLEHAČKY   SMĚS SMÍCHÁME Z VODOU A POSTUPNĚ VMÍCHÁME DO UŠLEHANÉ NESLAZENÉ ŠLEHAČKY A IHNED DÁVÁME DO FOREM A NECHÁME ŽELÍROVAT V CHLADU     PRÁŠKOVÝ ZTUŽOVAČ NA OCHUCENÍ A ZTUŽENÍ ŠLEHAČKY

koupit
ZTUŽOVAČ ŠLEHAČKY MALINA 250 g

ZTUŽOVAČ ŠLEHAČKY MALINA 250 g

DÁVKOVÁNÍ : 250 G ZTUŽOVAČE 200 G STUDENÉ VODY 1000 G ŠLEHAČKY   SMĚS SMÍCHÁME Z VODOU A POSTUPNĚ VMÍCHÁME DO UŠLEHANÉ NESLAZENÉ ŠLEHAČKY A IHNED DÁVÁME DO FOREM A NECHÁME ŽELÍROVAT V CHLADU     PRÁŠKOVÝ ZTUŽOVAČ NA OCHUCENÍ A ZTUŽENÍ ŠLEHAČKY

koupit
ŽELATINA V PRÁŠKOVÉ FORMĚ 200 g

ŽELATINA V PRÁŠKOVÉ FORMĚ 200 g

PRÁŠKOVÁ ČIRÁ ŽELATINA ŽIVOČIŠNÉHO PŮVODU POSTUP : ODVÁŽENÉ MNOŽSTVÍ ŽELATINY NASYPEME DO ODPOVÍDAJÍCÍHO MNOŽSTVÍ VODY A NECHÁME NABOBTNAT. VZNIKLÝ GEL ZAHŘEJEME VE VODNÍ LÁZNI NA TEPLOTU 65 STUPŇŮ ZA STÁLÉHO MÍCHÁNÍ. LZE POUŽÍT I DO OVOCNÝCH ŠŤÁV NEBO ŠŤÁV Z KOMPOTU, MLÉKO ( VÝROBA PANNA COTY ) LZE PŘISLAZOVAT, OCHUCOVAT A BARVIT.   PŘÍKLAD DÁVKOVÁNÍ : ASPIKOVÉ MISKY 40 G NA 1 KG PANNA COTTA 2 LŽIČKY ŽELATINY NA 500 ML SMETANY JINAK POSTUPUJTE PODLE RECEPTU

koupit
KELÍMEK PLASTOVÝ DORICO 120 ml

KELÍMEK PLASTOVÝ DORICO 120 ml

KELÍMEK PLASTOVÝ DORICO 120 ml je ideální volbou pro všechny, kteří hledají elegantní pohárek pro své dezerty. S průhledným designem dodává vašim pokrmům estetický dojem a vytváří dokonalou prezentaci. Tento pohárek je navržen pro jednorázové použití, což znamená, že nemusíte trávit čas a energii mytím a čištěním. Po jednom použití si jednoduše můžete vychutnat svůj dezert a pohárek vyhodit. Jednou z nejlepších vlastností tohoto pohárku je, že ho lze snadno chillout nebo zmrazit. Můžete tedy připravit o

koupit
NEVLHNOUCÍ MOUČKOVÝ CUKR  500 g

NEVLHNOUCÍ MOUČKOVÝ CUKR 500 g

NEVLHNOUCÍ CUKR JE JEMNÝ, BÍLÝ PRÁŠEK , KTERÝ JE VHODNÝ NA POSYP CUKRÁŘSKÝCH A PEKAŘSKÝCH VÝROBKŮ. ZACHOVÁVÁ SVOU STRUKTURU NEOBSAHUJE BARVIVA A CHEMICKÉ PŘÍSADY VÝROBCE DOPORUČUJE VÝROBKY NECHAT VYCHLADNOUT A PAK POUŽÍT CUKR. VHODNÉ NA POSYP KOBLIH, BÁBOVEK ,KOLÁČŮ, VĚNEČKŮ IDEÁLNÍ VYUŽITÍ DO CUKŘENEK HMOTNOST : 500 G VYROBENO V EU

koupit
KANDOVANÉ OVOCE MIX  100 g

KANDOVANÉ OVOCE MIX 100 g

Kandované mixované kostky z vyzrálých druhů ovoce. Použití v cukrářské a pekařské výrobě. Složení: kostky pomeranče, dýně, glukózovo-fruktózový sirup (pšeničný), sacharóza, regulátor kyselosti kyselina citrónová E330, konzervanty sorban draselný E202, oxid siřičitý E220 (ve stopovém množství), barviva E133, E150b, E120. Obsahuje alergeny: oxid siřičitý. Nepochází z geneticky modifikovaných surovin, obsahující lepek. Alergeny: 1, 12

koupit