Velmi rychlý způsob měření teploty povrchu. Když povrchová teplota dosáhne požadované úrovně, lak se roztaví. Pracuje v úzkém rozsahu pro maximální přesnost.
Velmi rychlý způsob měření teploty povrchu. Když povrchová teplota dosáhne požadované úrovně, lak se roztaví. Pracuje v úzkém rozsahu pro maximální přesnost.
Drát 5183 byl vyvinut pro svařování slitiny AA 5083 a slitin podobných s vysokým obsahem hořčíku, kde původně užívaný drát typu 5356 poskytoval nižší pevnost.
Svářečská deka O-PAN se vyrábí z netkané textilie. Jedná se o velmi měkký, lehce přenosný a na dotek jemný materiál. Na rozdíl od silikátových dek nehrozí podráždění pokožky. Deka je vhodná pro svářečské práce, řezání plamenem, nebo broušení. Chrání proti rozstřiku, jiskrám a vysokým teplotám.
Svářečská deka O-PAN se vyrábí z netkané textilie. Jedná se o velmi měkký, lehce přenosný a na dotek jemný materiál. Na rozdíl od silikátových dek nehrozí podráždění pokožky. Deka je vhodná pro svářečské práce, řezání plamenem, nebo broušení. Chrání proti rozstřiku, jiskrám a vysokým teplotám.
Svářečská deka O-PAN se vyrábí z netkané textilie. Jedná se o velmi měkký, lehce přenosný a na dotek jemný materiál. Na rozdíl od silikátových dek nehrozí podráždění pokožky. Deka je vhodná pro svářečské práce, řezání plamenem, nebo broušení. Chrání proti rozstřiku, jiskrám a vysokým teplotám.
Svářečská deka O-PAN se vyrábí z netkané textilie. Jedná se o velmi měkký, lehce přenosný a na dotek jemný materiál. Na rozdíl od silikátových dek nehrozí podráždění pokožky. Deka je vhodná pro svářečské práce, řezání plamenem, nebo broušení. Chrání proti rozstřiku, jiskrám a vysokým teplotám.
Svářečská deka O-PAN se vyrábí z netkané textilie. Jedná se o velmi měkký, lehce přenosný a na dotek jemný materiál. Na rozdíl od silikátových dek nehrozí podráždění pokožky. Deka je vhodná pro svářečské práce, řezání plamenem, nebo broušení. Chrání proti rozstřiku, jiskrám a vysokým teplotám.
Svářečská deka O-PAN se vyrábí z netkané textilie. Jedná se o velmi měkký, lehce přenosný a na dotek jemný materiál. Na rozdíl od silikátových dek nehrozí podráždění pokožky. Deka je vhodná pro svářečské práce, řezání plamenem, nebo broušení. Chrání proti rozstřiku, jiskrám a vysokým teplotám.
AlSi5 je jedním z nejvíce používaných drátů pro svařování hliníkových slitin. Přídavek křemíku umožňuje lepší tavitelnost a je důvodem oblíbenosti u svářečů. Svarový kov není náchylný ke tvorbě trhlin a povrch svaru je lesklý bez větších nerovností. Tepelně se nezpracovává. Nedoporučuje se však pro svařence s potřebou povrchové úpravy. Je doporučován předehřev 150 - 200°C. Interpass teplota 150°C.
Čokoládová dekorace z originální bílé, belgické čokolády. Mají široké využití při zdobení zákusků (minideserty, dorty, zmrzlinové poháry, palačinky...) Výrobce je držitelem certifikátů kvality: ISO 9001, ISO 22000 a Kosher.Složení: cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, sušená syrovátka, laktóza, emulgátor sojový lecitin (E322), přírodní vanilkové aroma 50 g
Tradiční česká receptura. Balení obsahuje 100g cukrářského posypu z karamelizovaného cukru a pražených oříšků, vhodného ke zdobení zmrzlinových pohárů, zákusků, šlehačky. Slouží také jako přísada do cukrářských krémů, do griliášových trubiček a do vánočního pečiva. Griliáš má typickou zlatohnědou barvu a sladkou chuť, která je lehce nahořklá po karamelu a pražených oříšcích. Složení: rafinovaný cukr, lískové ořechy. Neobsahuje konzervační látky. Skladování v suchu, při teplotě do 25°C. Obsah: 100 g
Srdíčka z pravé belgické čokolády rozměr : 2,5 cm cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, emulgátor E322 (slunečnicový lecitin), přírodní vanilkové aroma, barviva: E120, E172 (iii), odtučněné mléko v prášku, slazené kondenzované plnotučné mléko, zvlhčovadlo: E422, zahušťovadlo: E440, regulátor kyselosti: E330, konzervační látka E202.Alergeny: mléko a výrobky z něj (včetně laktózy). Může obsahovat stopy sóji a výrobky z ní. GMO: neobsahuje a nepochází z g
ZTUŽOVAČ S POMERANČOVOU PŘÍCHUTÍ PRO PŘÍPRAVU DEZERTŮ A SEMIFRED. VÝBORNÉ PRO VÝROBU LEHKÝCH ŠLEHAČKOVÝCH DORTŮ. NÁVOD NA PŘÍPRAVU : 200 G ZTUŽOVAČE ROZMÍCHAT VE 200 ML STUDENÉ VODY , VZNIKLOU KAŠI POSTUPNĚ PŘIDÁVÁME DO JIŽ MÍRNĚ VYŠLEHANÉ SMETANY 1000 ML ( ŽIVOČIŠNÉ NEBO ROSTLINNÉ ) A MÍCHÁME DO ÚPLNÉHO VYŠLEHÁNÍ. TAKTO PŘIPRAVENOU SMĚS MŮŽEME DÁT NA PIŠKOT, ČI JINÝ KORPUS NEBO DO PLASTOVÝCH KELÍMKŮ ......NECHÁME ZCHLADIT V LEDNICI MINIMÁLNĚ 2 HODINY. HMOTNOST : 200 G
ZTUŽOVAČ S KARAMELOVOU PŘÍCHUTÍ PRO PŘÍPRAVU DEZERTŮ A SEMIFRED. VÝBORNÉ PRO VÝROBU LEHKÝCH ŠLEHAČKOVÝCH DORTŮ. NÁVOD NA PŘÍPRAVU : 200 G ZTUŽOVAČE ROZMÍCHAT VE 200 ML STUDENÉ VODY , VZNIKLOU KAŠI POSTUPNĚ PŘIDÁVÁME DO JIŽ MÍRNĚ VYŠLEHANÉ SMETANY 1000 ML ( ŽIVOČIŠNÉ NEBO ROSTLINNÉ ) A MÍCHÁME DO ÚPLNÉHO VYŠLEHÁNÍ. TAKTO PŘIPRAVENOU SMĚS MŮŽEME DÁT NA PIŠKOT, ČI JINÝ KORPUS NEBO DO PLASTOVÝCH KELÍMKŮ ......NECHÁME ZCHLADIT V LEDNICI MINIMÁLNĚ 2 HODINY. HMOTNOST : 200 G