Drát typu AlMg5 je nejpoužívanější drát pro svařování hliníkových slitin a je oceňována vysoká pevnost ve smyku získaného svarového kovu. Základní materiály typu 5xxx s obsahem Mg nad 3 % mohou být při teplotách vyšších než 65°C náchylné ke koroznímu praskání.
Drát typu AlMg5 je nejpoužívanější drát pro svařování hliníkových slitin a je oceňována vysoká pevnost ve smyku získaného svarového kovu. Základní materiály typu 5xxx s obsahem Mg nad 3 % mohou být při teplotách vyšších než 65°C náchylné ke koroznímu praskání.
Drát typu AlMg5 je nejpoužívanější drát pro svařování hliníkových slitin a je oceňována vysoká pevnost ve smyku získaného svarového kovu. Základní materiály typu 5xxx s obsahem Mg nad 3 % mohou být při teplotách vyšších než 65°C náchylné ke koroznímu praskání.
Drát typu AlMg5 je nejpoužívanější drát pro svařování hliníkových slitin a je oceňována vysoká pevnost ve smyku získaného svarového kovu. Základní materiály typu 5xxx s obsahem Mg nad 3 % mohou být při teplotách vyšších než 65°C náchylné ke koroznímu praskání.
Drát typu AlMg5 je nejpoužívanější drát pro svařování hliníkových slitin a je oceňována vysoká pevnost ve smyku získaného svarového kovu. Základní materiály typu 5xxx s obsahem Mg nad 3 % mohou být při teplotách vyšších než 65°C náchylné ke koroznímu praskání.
AlSi5 je jedním z nejvíce používaných drátů pro svařování hliníkových slitin. Přídavek křemíku umožňuje lepší tavitelnost a je důvodem oblíbenosti u svářečů. Svarový kov není náchylný ke tvorbě trhlin a povrch svaru je lesklý bez větších nerovností. Tepelně se nezpracovává. Nedoporučuje se však pro svařence s potřebou povrchové úpravy. Je doporučován předehřev 150 - 200°C. Interpass teplota 150°C.
Průhledný pohárek na elegantní dezerty, pro jednorázové použití. Naplněné pohárky lze zachlazovat nebo zmražovat. Vyrobeno z plastu obsah : 60 ml
Složení výrobku: cukr, glukózový sirup, neztužené rostl. tuky, voda, zahušťovadla: E466, E414, E412, xanthan; kukuřičný škrob; zvlhčovadlo: E422; modifikovaný škrob kukuřičný, emulgátor: E471; barva: E171, E120; kyselina: citronová; aroma, E202.
Složení výrobku: cukr, glukózový sirup, neztužené rostl. tuky, voda, zahušťovadla: E466, E414, E412, xanthan; kukuřičný škrob; zvlhčovadlo: E422; modifikovaný škrob kukuřičný, emulgátor: E471; barva: karoteny, paprikový extrakt, karmína; kyselina: citronová; aroma, E202. Nutriční hodnoty / 100 g: Energie: 405 kcal Sacharidy: 83 g - z toho cukry: 80 g Tuky: 8 g - z toho nasycené mastné kys: 4 g Bílkoviny: 0,2 g Sůl: 0,2 g
Zrcadlová poleva je nejnovějším trendem v pečení dortů. Jedná se o poměrně nový druh glazury, která vytváří dokonalý lesk zrcadla na povrchu dortu či koláče. Složení: glukózový sirup, pitná voda, želatina, cukr, agar agar, barviva, emulgační lecitiny, přírodní aromatická látka, extrakt z limetky,, konzervant: sorbát draselný Snadná aplikace - nanáší se přímo z vědra Příjemná chuť Atraktivní vzhled výrobku Lze aplikovat na čerstvé ovoce pro zachování čerstvého vzhledu a chuti. Apl
Velmi rychlý způsob měření teploty povrchu. Když povrchová teplota dosáhne požadované úrovně, lak se roztaví. Pracuje v úzkém rozsahu pro maximální přesnost.
Vzduchové obloukové drážkování uhlíkovými elektrodami a stlačeným vzduchem je nejrychlejší a nejlevnější proces pro řezání /drážkování materiálu v souvislosti s opravami apod. Uvedená cena je za balení.
Rychloupínací samosvorné kleště typu „C“ s plynulým nastavením otevřením čelistí. Jsou vybaveny kloubovými sedýlky, která se automaticky přizpůsobí pří sevření materiálu.
Rychloupínací samosvorné kleště typu „C“ s plynulým nastavením otevřením čelistí. Jsou vybaveny kloubovými sedýlky, která se automaticky přizpůsobí pří sevření materiálu.
Velmi rychlý způsob měření teploty povrchu. Když povrchová teplota dosáhne požadované úrovně, lak se roztaví. Pracuje v úzkém rozsahu pro maximální přesnost.