Tato mandlová mouka je vyrobena ze sladkých mandlí z USA. Mandlovou mouku používáme hlavně při pečení, do dortů a cukroví, do krémů, desertů, müslii, pudinků, můžeme z ní vyrábět i mandlové mléko a domácí marcipán, do smoothie a veganských koktejlů.Mandle pro výrobu této mouky, jsou šetrně loupané za použití horké páry a poté najemno namleté.Složení: 100 % jádra mandlí - mandlová mouka jemně mletáAlergeny: mandleVýživové údaje na 100 g: Energetická hodnota 2470 kJ / 590 kcal, Tuky 53,00 g z toho nasycené
Čistý máselný tuk české výroby z kvalitního českého másla. Nejedná se jen o módní produkt, který je nyní propagován téměř ve všech pořadech o vaření, ale o produkt vyzkoušený tisíciletími. Je vyroben podle starodávné Ayurvédské receptury.Ghí má slabě nasládlou jemně oříškovou chuť, která dodá pokrmům intenzivní chuť i vůni. Ghí je mnohem trvanlivější než máslo a není třeba ho skladovat v lednici. Jeho kouřový bod kolem 250°C a je tedy vhodné pro teplou i studenou kuchyni. Ghí je vhodné i pro osoby trpící
Zázvor kousky bez přidaného cukru, bez fruktózy a bez siřidla. Štiplavý a pikantní zázvor, je nejprve nakrájený na kousky a poté je sušený. Pochoutka kdykoli během celého dne, zejména pak v chladném a zimním období.Složení : zázvor sušený 100%Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota: 1467 kJ / 350 kcal; tuky: 0 g; nasycené mastné kyseliny: 0 g; sacharidy: 85 g; cukry: 62 g; bílkoviny: 0 g; sůl: 0,035 g.Návod k přípravě: K přímé spotřebě.Skladování: Skladujte při teplotách do 20°C, relativní vlhkosti v
Omáčka z mírně praženého loupaného semínka má řidší konzistenci než většina tahini, proto se snadno vmíchá do pokrmů. Neobsahuje cholesterol, je bez cukru, konzervantů i aromat. Je vyrobena podle klasické receptury, pouze ze sezamového semínka, což ji dělá vyjímečným českým výrobkem.Vhodné pro diabetiky, ale i pro všechny, kteří chtějí konzumovat potraviny bez přidaného rafinovaného cukru a bez chemie.Protože nejsou použita žádná aditiva, jako například ztužené tuky nebo emulgátory, může docházet k odděle
Olej z ostropestřce mariánského lisovaný za studena. Ostropestřec obecně obsahuje vitamin E a veškeré vitamíny a minerály. Lisování za studena zaručuje zachování přirozeně se vyskytujících vitamínů a minerálních látek.Složení: Jedlý olej z plodů ostropestřce mariánskéhoAlergeny: bez alergenůVýživové údaje na 100 g: energetická hodnota: 3 696 kJ / 899 kcal; tuky: 100 g; nasycené mastné kyseliny: 15,58 g; sacharidy: 0,10 g; cukry: 0,10 g; bílkoviny: 0,10 g; sůl: 0,01 g.Návod k přípravě: K přímé spotřebě. Do
Křupky z kukuřice v jahodovém jogurtu, kuličky. Křupky tvaru kuliček z kukuřice se sušeným jogurtem a mrazem sušenými jahodamiNadýchaná a chutná snídaně či svačinka bez lepku a bez umělých aromat.Složení: extrudovaná kukuřičná krupice, jogurtová poleva - 20%( cukr, ztužený palmový tuk, sušené mléko odstředěné, sušená syrovátka, sušený jogurt - 1,6%, emulgátor - sojový lecitin, regulátor kyselosti - kyselina citronová, aroma, jedlá sůl), sušený jahodový prášek - 20%.Alergeny: vyznačeny tučně, obsahuje mlék
Křupky z kukuřice v karobu sypané kokosem, kuličky. Nadýchaná a chutná snídaně či svačinka bez lepku a bez umělých aromat.Karob (svatojánský chléb) je vynikající, chutnou alternativou kakaa. Pochází ze stromu, který roste hlavně na Středním východě, kde se pěstuje už nejméně 4 000 let. Karob obsahuje 8% bílkovin, velký díl přirozeného cukru (asi 46%), vitamíny skupiny B, minerály - vápník, hořčík, draslík, a stopové prvky - železo, mangan, chrom, měď. Porovnáme-li jej s kakaem, má třikrát vyšší obsah vápn
Křupky z kukuřice v jogurtu s kakaem, kuličky. Nadýchaná a chutná snídaně či svačinka bez lepku a bez umělých aromatSložení: extrudovaná kukuřičná krupice, jogurtová poleva 20% (cukr, ztužený palmový tuk, sušené mléko odstředěné, sušená syrovátka, sušený jogurt 1,6%, emulgátior: sójový lecitin, regulátor kyselosti: kyselina citronová, aroma, jedlá sůl), tmavá poleva 20% (fruktóza, ztužený palmový tuk, kakaový prášek odtučněný 20%, emulgátor: sójový lecitin, E 4765, aroma).Alergeny: vyznačeny tučně, obsahu
Křupky z kukuřice v jogurtu, kuličky. Nadýchaná a chutná snídaně či svačinka bez lepku a bez umělých aromat.Složení: extrudovaná kukuř. krupice, jogurtová poleva- 20% ( cukr, ztužený palmový tuk, sušené mléko odstředěné, sušená syrovátka, sušený jogurt - 1,6%, emulgátor - sojový lecitin, regulátor kyselosti - kyselina citronová, aroma, jedlá sůl.Alergeny: vyznačeny tučně, obsahuje mléko a sójuVživové údaje na 100 g: energetická hodnota: 2 079,40 kJ / 497,46 kcal, tuky 23,09 g z toho nasycené mastné kyseli
Křupky z kukuřice v jogurtu s lesním ovocem, kuličky. Nadýchaná a chutná snídaně či svačinka bez lepku a bez umělých aromat.Složení: extrudovaná kukuřičná krupice, jogurtová poleva 20% ( cukr,ztužený palmový tuk, sušené mléko odstředěné, sušená syrovátka, sušený jogurt 1,6% , emulgátor - sojový lecitin, regulátor kyselosti - kyselina citronová, aroma, jedlá sůl ), sušený prášek - lesní ovoce 20%. Alergeny: vyznačeny tučně, obsahuje mléko a sójuVživové údaje na 100 g: energetická hodnota: 2 219,79 kJ/ 507
Sezamový olej lisovaný za studena má velmi specifickou chuť a vůni sezamových semínek. Je pro něj charakteristická zlatožlutá barva. Extrahovaný olej je velmi často používán v potravinářském průmyslu a pekárenství. Obsahuje přirozeně se vyskytující antioxidanty sezamol a sezamin, které zpomalují oxidaci a je tak méně náchylný ke žluknutí.Účinek sezamového oleje je všestranný, má široké uplatnění i v kuchyni. Lze ho použít do salátů, omáček, pomazánek a k dochucení hotových jídel.Je vhodný ke smažení, pro
Sezamové semínko černé neloupané. Sezamové semínko patří mezi vůbec nejcennější semínka. Vysoký obsah organického vápníku, hořčíku a fosforu.Sezam, dvoumilimetrové semínko je pro obyvatele východu nejstarším kořením na světě.Obsahuje nejdůležitější látky : 20% bílkovin, 50% rostlinných olejů, 16%sacharidů a 9% vlákniny. Z vitaminů jsou to tiamín(B1) - 1 mg, riboflavín(B2) - 0,25mg, niacín(B3) - 5mg, karoteny. Z minerálních látek: vápník 500 - 1500 mg, hořčík - 350 mg, železo - 10 mg, zinek - 10 mg, draslí
Tato mandlová mouka je vyrobena ze sladkých mandlí z USA. Mandlovou mouku používáme hlavně při pečení, do dortů a cukroví, do krémů, desertů, müslii, pudinků, můžeme z ní vyrábět i mandlové mléko a domácí marcipán, do smoothie a veganských koktejlů.Mandle pro výrobu této mouky, jsou šetrně loupané za použití horké páry a poté najemno namleté.Složení: 100 % jádra mandlí - mandlová mouka jemně mletáAlergeny: mandleVýživové údaje na 100 g: Energetická hodnota 2470 kJ / 590 kcal, Tuky 53,00 g z toho nasycené
Miso je pasta ze SÓJI, používaná v japonské kuchyni jako ochucovadlo.
Vhodná do polévek, omáček, zálivek nebo pomazánek.