Ovesné sušenky s lískovými oříšky bez přidaného cukru. Sušenky z ovesných vloček bez přidaného cukru jsou slazené pouze rýžovým sirupem.Oves obecně: Oves je obilí nejbohatší na živiny a nejlepší způsob jak tyto živiny využít je konzumovat ho v podobě vloček. Oves obsahuje přibližně dvakrát více tuků než pšenice, více proteinů a sacharidů. Je velmi bohatý na fosfor, železo (více než maso) a vitamin B1. Nejvíce zastoupenou živinou v ovsu jsou sacharidy, které se díky struktuře zrna lehce asimilují a pomalu
Mouka kukuřičná hladká přirozeně bezlepková na zahušťování omáček, polévek, k přípravě kynutého nebo kukuřičného pečiva, polenty a jako pojivo třeba do karbanátků.Kukuřice je po pšenici a rýži nejpěstovanější obilninou na světě. Kukuřice neobsahuje gluten, protein, který se nachází v jiných obilninách a který způsobuje u mnoha lidí nesnášenlivost.Kukuřice změkčuje a zklidňuje střevní sliznici. Doporučuje se konzumovat při střevní dyspepsii, dráždivém tračníku, chronické kolitidě a chronických onemocněních
Přirozeně bezlepková jáhlová mouka hladká, kterou přidáváme k základní mouce při pečení. Jáhly jsou bohaté na hořčík, železo a kyselinu křemičitou. Z vitaminů jsou nejvíce zastoupeny vitamíny B1, B2 a PP. Obsahují také vápník a hořčík.Proso spolu s pšenicí patří mezi nejstarší kulturní plodiny Evropy. Jáhly vznikají z prosa odstraněním semenné slupky z obilky. Jsou bohatým zdrojem zejména sacharidů, ale i bílkovin a tuků. Tuků obsahují více než ostatní obiloviny (s výjimkou ovsa). Velký podíl z nich tvoří
Instantní hotový pokrm bez lepku, mléka a vajec - ingredience v kelímku stačí zalít 250ml - 300ml vroucí vody, nechat 3 minuty odstát a rychlý oběd nebo večeře je na světě.
Instantní hotový pokrm bez lepku, mléka a vajec - ingredience v kelímku stačí zalít 250ml - 300ml vroucí vody, nechat 3 minuty odstát a rychlý oběd nebo večeře je na světě.
Instantní hotový pokrm bez lepku, mléka a vajec - ingredience v kelímku stačí zalít 250ml - 300ml vroucí vody, nechat 3 minuty odstát a rychlý oběd nebo večeře je na světě.
Směs luštěnin: červená, zelená a černá drobnozrnná čočka
Lahodné těstíčko, které šetří čas a chutná. Pro jeho přípravu není nutné používat vejce.
Ve složení jako obvykle nenajdete mléko, přidaný cukr ani jiné ochucovadlo. Pouze obiloviny. Cereální kaše Nomík je vhodná pro CELIAKY A BEZLEPKOVOU DIETU.
Pomalu vařená povidla tradiční metodou, bez přidaného cukru a konzervantů. Bez barviv a zahušťovadel.
Lahodná hořčice s fruktózou . Neobsahuje konzervační látky.
Pohanka kroupa je přirozeně bezlepková a snadno stravitelná. Hodí se do polévek, na kaše, pomazánky, k zapékání, jako příloha k pokrmům. Pohanka obsahuje rutin, který působí příznivě na žilní problémy.
Snejk je čistě ovocná pochoutka bez přidaného cukru. Osvěžující jablečné a sladké malinové pyré tvoří lahodnou kombinaci pamlsku pro všechny věkové kategorie.Složení: jablečné pyré 70%, malina pyré 30%.Alergeny: produkt neobsahuje žádné alergeny.Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota 544 kJ / 130 kcal, Tuky 0,10 g z toho nasycené mastné kyseliny 0 g, Sacharidy 32,60 g z toho cukry 27,50 g, Bílkoviny 0,25 g, Sůl 0,10 g.Návod k přípravě: K přímé spotřeběSkladování: V suchu a chladu. Chraňte před přímý
Vanilkový cukr s fruktózou s pravou bourbon vanilkou vhodný pro diabetiky na pečení a zvýraznění chuti kynutých, třených a piškotových těst, můžete ho přidat do krémů, tvarohů, zmrzlin a koktejlů, vhodný je i na posypání koláčů, palačinek nebo kaší.Tento vanilkový cukr je alternativou běžného rafinovaného cukru, který je nahrazen fruktózou. Obsahuje 2% rozdrcených pravých vanilkových lusků.Sladivost je ekvivalentní 100 g řepného cukru.Složení: fruktoza 98%, aroma, bourbon vanilkový prášek 2%Alergeny: Výro
Unikátní mírně vlhký "solný květ" je jednou z nejluxusnějších a nejdražších solí na světě. Tato sůl se vyrábí v Řecku - Messolonghi výhradně pomocí ruční práce. Mořská voda je napuštěna do umělých jezírek. Při odpařování vody za horkých a větrných dnů vznikají v solných jezírkách krystalky na hladině. Ty se ručně sbírají dřevěnými naběračkami a suší na slunci. Díky poměru vápníku a hořčíku je tato sůl křupavá a používá se hlavně k dochucení u stolu.Pokud jste nikdy nedokončili pokrm posypáním fleur de sel