Tato mandlová mouka je vyrobena ze sladkých mandlí. Mandlovou mouku používáme hlavně při pečení, do dortů a cukroví, do krémů, desertů, müslii, pudinků, můžeme z ní vyrábět i mandlové mléko a domácí marcipán, do smoothie a veganských koktejlů.Mandle pro výrobu této mouky, jsou šetrně loupané za použití horké páry a poté najemno namleté.Složení: 100 % jádra mandlí - mandlová mouka jemně mletáAlergeny: mandleVýživové údaje na 100 g: Energetická hodnota 2 497 kJ / 604 kcal, Tuky 52 g z toho nasycené mastné k
Pečlivě lyofilizované - mrazem sušené kousky mandarinky, kterými můžete obohatit müsli a jiné snídaňové směsi, přidávat do kaší, samotné jako pamlsek, můžete je obalit v čokoládě a zdobit jimi dezerty, moučníky a použít je do spousty sladkých cukrářských výtvorů.Lyofilizované - mrazem sušené ovoce a jiné plody, jsou žádanou pochutinou, především pro zachování maximálního množství prospěšných látek, přirozené chutě, vůně. Sušení mrazem také zachová maximum barvy a nezmění tvar daného ovoce tak výrazně, jak
Krupice z pšenice špaldy se výborně hodí na zahušťování polévek a krupicovou kaši, zavářek, halušek, knedlíků, lívanců, polenty, pomazánek, pudinků i moučníků. Špalda je stará, původně hojně pěstovaná odrůda pšenice s mnoha příznivými účinky na organismus a skvělými výživovými vlastnostmi. Kromě krupice a mouky se z ní vyrábí například alternativní kávovina jako náhražka kávy.Vyrobeno/Baleno: Česká republika. NATURAL JIHLAVAHmotnost: 500 gSložení: Pšenice špalda 100%Alergen: LepekVýživové údaje na 100g: E
Sezamové semínko patří mezi nejcennější semínka vůbec. Sezam je součástí legend a pověstí v mnoha zemích světa. Aby ne, je to historicky nejdůležitější plodina pěstovaná pro olej. Sezam indický je jednoletá bylina, která kvete modrými, fialovými nebo žlutými květy a bývá až 2 metry vysoká.Sezamové semínko se hodí na sladké i slané pečení, jako posypka na kaše, jogurty a saláty. Rozdrcením se solí tvoří ochucující směs - gomasio, které zkrášlí i prostá každodenní jídla.Tipy: Vzhledem k tomu, že jsou semínk
Mouka kukuřičná polohrubá přirozeně bezlepková na zahušťování omáček, polévek, k přípravě kynutého nebo kukuřičného pečiva, polenty a jako pojivo třeba do karbanátků.Kukuřice je po pšenici a rýži nejpěstovanější obilninou na světě. Kukuřice neobsahuje gluten, protein, který se nachází v jiných obilninách a který způsobuje u mnoha lidí nesnášenlivost.Kukuřice změkčuje a zklidňuje střevní sliznici. Doporučuje se konzumovat při střevní dyspepsii, dráždivém tračníku, chronické kolitidě a chronických onemocněn
Mouka z loupané rýže je bílá, přirozeně bezlpková a vyrábí se speciálním procesem. Je vhodná při pečení a je velmi dobrým zahušťovadlem. Často se využívá k přípravě sladkých nepečených dezertů. Zvyšuje objem a pojivost (bezlepkových) směsí.Složení: Mouka polohrubá z loupané rýžeAlergeny: produkt může obsahovat obiloviny obsahující lepek.Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota:1 464 kJ / 350 kcal; tuky: 0,4 g; nasycené mastné kyseliny: 0 g; sacharidy: 74,3 g; cukry: 0 g; bílkoviny: 8,8 g, sůl: 0 g.Náv
Mouka z loupané rýže je bílá, přirozeně bezlpková a vyrábí se speciálním procesem. Je vhodná při pečení a je velmi dobrým zahušťovadlem. Často se využívá k přípravě sladkých nepečených dezertů. Zvyšuje objem a pojivost (bezlepkových) směsí.Složení: Mouka hladká z loupané rýžeAlergeny: produkt může obsahovat obiloviny obsahující lepek.Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota: 1 464 kJ / 350 kcal; tuky: 0,4 g; nasycené mastné kyseliny: 0 g; sacharidy: 74,3 g; cukry: 0 g; bílkoviny: 8,8 g, sůl: 0 g.Návod
Rýžové vločky stabilizované se zachováním kvality. Rýžové vločky mají neutrální chuť, příjemnou rýžovou vůni a výraznou tvrdost. Pro lepší chuť je nutné je povařit. Dobře drží tvar i po uvaření.Díky neutrální chuti se s rýžovými vločkami pokrmy dobře zahušťují, zjemňují a nastavují. Vločky jsou vyrobené lisováním rýže. Jsou velmi vyhledávány například v Indii, kde se z nich připravuje jídlo ve formě rychlého občerstvení. Vločky rýžové instantní jsou vhodné jako příměs müssli, jogurtů, kaší, nákypů ale tak
Těstovinové nudle s obsahem bílkovin (24,7 %). Zatímco klasické těstoviny vznikají z nekynutého těsta za použití pšeničné mouky, vody nebo i vajec. Na výrobu těchto nudlí byla použita pouze mouka z červené čočky a voda. Díky obsahu bílkovin, minerálních látek a vitaminů každé jídlo, do kterého červenou čočku nebo výrobky z ní přidáte, velmi zhodnotíte a barevně spestříte.Tyto těstoviny nenabírají na objemu až tak výrazně jako klasické těstoviny a nelepí se. Luštěninová chuť je specifická a samozřejmě i po
Zpestřete moučník čirým dortovým želé, které mu dodá lesk a navíc nebude ovoce z moučníku padat. Vytvořte vysokou a pevnou vrstvu želé na dorty, zákusky a na poháry. Sami si můžete vytvořit stejně parádní dort, jaký znáte ze své oblíbené cukrárny. Co s čirým želé v kuchyni? Obsah sáčku rozmícháme v 250 ml teplé vody nebo ovocné šťávy. Za stálého míchání přivedeme k varu a vaříme cca 1/2 minuty. Po zhoustnutí použijte dle potřeby. Pokud želé příliš ztuhne, můžete jej ještě jednou krátce rozehřát.Složení: A
Čistě přírodní pektin z citrusových plodů, skvělé zahušťovalo na marmelády, želé, sirupy a džemy. Pro výrobu pektinu se používá zbylé ovoce z přípravy džusů, nejčastěji kůra z vymačkaných citrusů nebo dřeň a slupka jablek. Citrusový pektin je obvykle vyráběn z citrusů, které nejsou GMO, proto není vyroben z geneticky modifikovaných surovin. Co s pektinem v kuchyni? Při použití citrusového pektinu lze snížit poměr cukru k ovoci na 1:2 až 1:3. Pokud tvoříte dobroty z ovoce, které samo nějaký pektin obsahuje
Skvělá hořká čokoláda s celými praženými mandlemi pouze ze čtyř surovin, slazená výhradně xylitolem v papírové krabičce s okénkem. Mlsání bez výčitek pro diabetiky a pro všechny, kteří omezují cukr a dbají o štíhlou linii. Vychutnejte si hořkou chuť čokolády zjemnněnou pravým kakaovým máslem v neoblíbenější kombinaci s křupavými mandlemi.Obrovskou výhodou této čokolády spočívá ve složení, je totiž bez přidaného cukru slazená přírodním xylitolem, mohou ji tedy konzumovat diabetici. Výhody Tabulka o hmotno
Skvělá hořká čokoláda pouze ze tří surovin, slazená výhradně xylitolem v papírové krabičce s okénkem. Mlsání bez výčitek pro diabetiky a pro všechny, kteří omezují cukr a dbají o štíhlou linii. Vychutnejte si hořkou chuť čokolády zjemnněnou pravým kakaovým máslem.Obrovskou výhodou této čokolády spočívá ve složení, je totiž bez přidaného cukru slazená přírodním xylitolem, mohou ji tedy konzumovat diabetici. Výhody Tabulka o hmotnosti 50 g Bez přidaného cukru, slazena xylitolem Bez umělých aromat a chemie
Lahodná mléčná čokoláda s kousky mrazem sušených malin jemně slazená výhradně xylitolem v papírové krabičce s okénkem. Mlsání bez výčitek pro diabetiky a pro všechny, kteří omezují cukr a dbají o štíhlou linii. Vychutnejte si sladkou krémovou chuť čokolády zjemněnou mandlovou pastou s pravým kakaovým máslem a v kombinaci s křupavými malinami.Obrovskou výhodou této čokolády spočívá ve složení, je totiž bez přidaného cukru slazená přírodním xylitolem, mohou ji tedy konzumovat diabetici. Čokoláda dokonce obs
Lahodná mléčná čokoláda slazená výhradně xylitolem v papírové krabičce s okénkem. Mlsání bez výčitek pro diabetiky a pro všechny, kteří omezují cukr a dbají o štíhlou linii. Vychutnejte si sladkou krémovou chuť čokolády s pravým kakaovým máslem.Obrovskou výhodou této čokolády spočívá ve složení, je totiž bez přidaného cukru slazená přírodním xylitolem, mohou ji tedy konzumovat diabetici. Čokoláda dokonce obsahuje mléko bez laktózy, což je dobrá zpráva pro lidi intolerantní na tuto složku. Výhody Tabulka