Směs červené čočky a pšeničných krup je skvělou kombinací pro polévku na každý den. Snadná příprava. Stačí přidat bujón nebo vývar, popřípadě dochutit dle své chuti.
Oblíbená polévková směs s neloupanou červenou čočkou, která skvěle chutná a fazolkou adzuki, která polévce dodá nevšední chuť. Snadná příprava. Můžete vařit v osolené vodě, vývaru nebo přidat bujón.
Kukuřičná polenta je instantní forma tepelně upravené kukuřičné krupice. Obsahuje vlákninu, bílkoviny, taktéž minerály jako jsou hořčík, zinek, selen, mangan a železo. Polenta je také zdrojem vitaminů, zejména skupiny B.
Kukuřičná polenta je instantní forma tepelně upravené kukuřičné krupice. Obsahuje vlákninu, bílkoviny, taktéž minerály jako jsou hořčík, zinek, selen, mangan a železo. Polenta je také zdrojem vitaminů, zejména skupiny B.
Tmavě hnědá pohanka je loupaná termicky. Obsahuje zinek, měď, selen, mangan a další stopové prvky. Z vitaminů jsou zastoupeny především vitaminy B1 (thiamin), B2 (riboflavin), niacin, E a C. V kuchyni se využívá do salátů či jako příloha k masům.
Tmavě hnědá pohanka je loupaná termicky. Obsahuje zinek, měď, selen, mangan a další stopové prvky. Z vitaminů jsou zastoupeny především vitaminy B1 (thiamin), B2 (riboflavin), niacin, E a C. V kuchyni se využívá do salátů či jako příloha k masům.
Velká zrníčka kuskusu vyrobeného ze semolinové mouky. Idální jako příloha k masovým pokrmům, drůbeži nebo do salátů. Jeho předností je snadná a rychlá příprava.
Kukuřičný kuskus je vyrobený z kukuřičné a rýžové mouky a vody. Výhodou je velmi snadná příprava a skvělá chuť. Perfektně se hodí k masům nebo do salátů, chutný je i zapečený v troubě.
Jemné instantní pohankové vločky vznikají lisováním pohankových zrn. Mají výraznou vůní typickou pro pohanku. Vynikají lehkou stravitelností a jejich další výhodou je i snadná a rychlá příprava. Perfektně se hodí do kaší, polévek, omáček, placek a karbanátků nebo jako příloha k masu.
Jedná se o sušené bezvaječné těstoviny vyrobené ze semolinové mouky z tvrdozrnné pšenice. Obsahuje uhlohydráty, vlákninu, bílkoviny, vitamíny skupiny B, vitamin E, vápník, fosfor a železo. Velmi oblíbený je pro svůj rychlý a snadný způsob přípravy. Může být použit nejen jako příloha k jídlu, ale dají se z něj udělat i výborné saláty nebo slané i sladké pokrmy.
Jedná se o sušené bezvaječné těstoviny vyrobené ze semolinové mouky z tvrdozrnné pšenice. Obsahuje uhlohydráty, vlákninu, bílkoviny, vitamíny skupiny B, vitamin E, vápník, fosfor a železo. Velmi oblíbený je pro svůj rychlý a snadný způsob přípravy. Může být použit nejen jako příloha k jídlu, ale dají se z něj udělat i výborné saláty nebo slané i sladké pokrmy.
Chutný mix kuskusu, sušených paprik a oliv, které dodají nevšední chuť vašemu pokrmu. Lze podávat jako přílohu nebo ze směsi připravit teplé i studené saláty.
Kukuřiční vločky vznikají lisováním zrn kukuřice. Instantní kukuřičné vločky se snadno a rychle připravují. Lze je připravovat na sladko i na slano, přidávat do polévek či nákypů a sladkých dezertů. Vločky lze pouze zalít horkou vodou a nechat odstát cca 3 minuty. Dle chuti můžete dochutit či doplnit ovocem.
Kukuřiční vločky vznikají lisováním zrn kukuřice. Instantní kukuřičné vločky se snadno a rychle připravují. Lze je připravovat na sladko i na slano, přidávat do polévek či nákypů a sladkých dezertů. Vločky lze pouze zalít horkou vodou a nechat odstát cca 3 minuty. Dle chuti můžete dochutit či doplnit ovocem.
Pro výrobu tohoto druhu se používá celozrnná pšeničná krupice. Obsahuje uhlohydráty, bílkoviny, vitamíny skupiny B, vitamin E, vápník, fosfor a železo. Kuskus vyniká svou rychlou přípravou. Nevaří se, stačí zalít horkou vodou a nechá se odstát.