Černá má široké využití v kuchyni jako exotická příloha, do salátu nebo rizota. Je bohatá na nutriční hodnoty. Obsahuje nejvíce antioxidantů ze všech druhů rýží, zahrnuje rovněž spoustu vitaminů a minerálů jako vitamin B1, B2, B9, E, zinek, vápník, fosfor a železo.
Jedná se o klasické semolinové těstoviny vyrobené z tvrdozrnné pšenice. Potěší vynikající chutí, rychlou přípravou a nelepí se. Jejich kladem také je, že si po uvaření zachovají dlouho svou pevnou strukturu, dokonce i v gastronádobách.
Jedná se o klasické semolinové těstoviny vyrobené z tvrdozrnné pšenice. Potěší vynikající chutí, rychlou přípravou a nelepí se. Jejich kladem také je, že si po uvaření zachovají dlouho svou pevnou strukturu, dokonce i v gastronádobách.
Jedná se o klasické semolinové těstoviny vyrobené z tvrdozrnné pšenice. Potěší vynikající chutí, rychlou přípravou a nelepí se. Jejich kladem také je, že si po uvaření zachovají dlouho svou pevnou strukturu a nerozvaří se.
Jedná se o klasické semolinové těstoviny vyrobené z tvrdozrnné pšenice. Potěší vynikající chutí, rychlou přípravou a nelepí se. Jejich kladem také je, že si po uvaření zachovají dlouho svou pevnou strukturu a nerozvaří se.
Instantní žitné vločky se vyrábějí z nadrcených žitných zrn. Mohou se přidávat do jogurtu či tvarohu, použít k zahuštění polévek a omáček nebo z nich snadno připravíte vydatnou kaši. Obsahují vitamíny skupiny B, minerály a vlákninu.
Instantní žitné vločky se vyrábějí z nadrcených žitných zrn. Mohou se přidávat do jogurtu či tvarohu, použít k zahuštění polévek a omáček nebo z nich snadno připravíte vydatnou kaši. Obsahují vitamíny skupiny B, minerály a vlákninu.
Instantní rýžové vločky se pyšní lehkou stravitelností a zároveň zajistí rychlý pocit zasycení. Pro svou neutrální chuť představují ideální zahušťovadlo do omáček i polévek, příměs do jogurtů, sladkých i slaných kaší. Skvělé jsou také do domácího pečiva.
Instantní rýžové vločky se pyšní lehkou stravitelností a zároveň zajistí rychlý pocit zasycení. Pro svou neutrální chuť představují ideální zahušťovadlo do omáček i polévek, příměs do jogurtů, sladkých i slaných kaší. Skvělé jsou také do domácího pečiva.
Využití jemně solených, sekaných, sušených oliv je velmi pestré. Nejčastěji se používají v italské kuchyni, nebo jako příměs do kaší, salátů, kuskusu či na pizzu.
Jasmínová rýže představuje nejoblíbenější surovinu používanou v thajské kuchyni. Svým vzhledem a chutí je velmi podobná rýži Basmati. Její zrníčka jsou dlouhá, lehce průsvitná s příjemnou ořechovou vůní a lepivou konzistencí. Po uvaření je vláčná a lepkavá.
Oblíbená lehce lepkavá rýže v kombinaci s netypickou rýží červenou. Po uvaření zůstává červená rýže lehce tvrdá. Hodí se jako příloha k masovým pokrmům, omáčkám nebo v japonské kuchyni.
Oblíbená lehce lepkavá rýže v kombinaci s netypickou rýží červenou. Po uvaření zůstává červená rýže lehce tvrdá. Hodí se jako příloha k masovým pokrmům, omáčkám nebo v japonské kuchyni.
Vynikající a netradiční mix voňavé jasmínové rýže doplněné skvělými rajčaty sušenými na slunci a quinou. Smícháním těchto ingrediencí vznikne nejen skvělá směsice chutí, ale také netradiční příloha na váš stůl.
Červená rýže je specifická svou nazrzlou až hnědou barvou a příjemnou chutí po oříšcích. Obsahuje vitamíny skupiny B (B1, B2, B6), dále vitamín E a minerální látky jako vápník, hořčík a fosfor.