Čočka dvou barev je mix Čočky červené loupané celé a Čočky žluté loupané celé. Oba druhy jsou zbaveny slupky, proto je doba varu krátká, nenadýmají a jsou vhodné pro přípravu polévek či kaší.
Čočka dvou barev je mix Čočky červené loupané celé a Čočky žluté loupané celé. Oba druhy jsou zbaveny slupky, proto je doba varu krátká, nenadýmají a jsou vhodné pro přípravu polévek či kaší.
Pohankové lupínky jsou celozrnným výrobkem. Výhodou těchto lupínků je, že se nemusí tepelně upravovat.
Indiánská nebo také divoká rýže je původní severoamerickou rostlinou z jiného botanického rodu než klasická rýže, ale složením i použitím se běžné rýži velmi podobá. Její zrna jsou větší, mají vysokou nutriční hodnotu a specifickou chuť. Přirozeným prostředím této vodní trávy jsou mělké vody.
Indiánská nebo také divoká rýže je původní severoamerickou rostlinou z jiného botanického rodu než klasická rýže, ale složením i použitím se běžné rýži velmi podobá. Její zrna jsou větší, mají vysokou nutriční hodnotu a specifickou chuť. Přirozeným prostředím této vodní trávy jsou mělké vody.
Jasmínová rýže s červenou rýží je ve varných sáčcích velmi oblíbená pro snadnou přípravu i porcováni. Díky své lepkavější konzistenci po uvaření je vyhledávána především pro přípravu pokrmů asijské kuchyně.
Oblíbený mix basmati rýže s indiánskou ve varných sáčcích je oblíbený pro svou snadnější přípravu a porcování. Jako příloha k masovým pokrmům obohatí váš stůl nejen na pohled. Indiánská rýže dodá nevšední chuť.
Oblíbená královna mezi rýžemi ve varných sáčcích pro snadnější přípravu. Skvěle se hodí jako příloha, je často využívaná v indické kuchyni.
Velmi jemně mletou qiunoovou mouku si vyrábíme sami z výběrové, přirozeně bezlepkové quinoi bílé. Je vhodná pro zahuštění polévek, omáček, do pečiva a kaší. Pro přípravu různých placek, palačinek či lívanců.
Velmi jemně mletou pohankovou celozrnnou mouku si vyrábíme sami z výběrové, přirozeně bezlepkové mechanicky loupané pohanky. Hodí se pro zahuštění polévek, omáček, do pečiva slaného i sladkého. Také pro přípravu palačinek, různých placek, karbanátků či zeleninových burgerů.
Velmi jemně mletou qiunoovou mouku si vyrábíme sami z výběrové, přirozeně bezlepkové quinoi černé. Je vhodná pro zahuštění polévek, omáček, do pečiva a kaší. Pro přípravu různých placek, palačinek či lívanců.
Čtyři tenké oválné (36 x 23 cm) placky tradičního arménského chleba. Ideální k přípravě plněných wrapů a pannini.
Polévková směs bohatá na luštěniny. Snadná příprava a skvělá chuť, kterou doplníte například vývar nebo zeleninovou polévku.
Pufované trojhránky chutnají skvěle namáčené do omáček a pomazánek, nebo obložené zeleninou. Bez barviv, bez konzervantů a dochucovadel. Pouze přírodní suroviny.
Velmi jemně mletou rýžovou mouku si vyrábíme sami z výběrové, přirozeně bezlepkové bílé rýže. Je vynikající surovinou pro pečení bezlepkových sušenek, dortů a nekynutých buchet. Vhodná pro zahušťování omáček slaných nebo sladkých jídel.