Velmi jemně mletou pohankovou celozrnnou mouku si vyrábíme sami z výběrové, přirozeně bezlepkové mechanicky loupané pohanky. Hodí se pro zahuštění polévek, omáček, do pečiva slaného i sladkého. Také pro přípravu palačinek, různých placek, karbanátků či zeleninových burgerů.
Velmi jemně mletou qiunoovou mouku si vyrábíme sami z výběrové, přirozeně bezlepkové quinoi černé. Je vhodná pro zahuštění polévek, omáček, do pečiva a kaší. Pro přípravu různých placek, palačinek či lívanců.
Velmi jemně mletou rýžovou mouku si vyrábíme sami z výběrové, přirozeně bezlepkové bílé rýže. Je vynikající surovinou pro pečení bezlepkových sušenek, dortů a nekynutých buchet. Vhodná pro zahušťování omáček slaných nebo sladkých jídel.
Malé tmavě červené fazolky, které jsou oblíbené pro naklíčení. Mají jemnou oříškovou chuť a hodí se jak do polévek tak i do studených salátů.
Čočka velkozrnná patří neodmyslitelně k tradiční české kuchyni. Velké uplatnění má především v polévkách nebo jako příloha k uzeninám. Čočka je vysoce energetická a výživná luštěnina, která obsahuje jen málo tuku.
Čočka velkozrnná patří neodmyslitelně k tradiční české kuchyni. Velké uplatnění má především v polévkách nebo jako příloha k uzeninám. Čočka je vysoce energetická a výživná luštěnina, která obsahuje jen málo tuku.
Březová míza s lahodnou šípkovou příchutí v BIO kvalitě. PŘI KOUPI MIN.5 BŘEZOVEK POUZE OSOBNÍ ODBĚR !!!
Březová míza s lahodnou příchutí zázvoru a limetky v BIO kvalitě. PŘI KOUPI MIN.5 BŘEZOVEK POUZE OSOBNÍ ODBĚR !!!
Bezlepkové ovesné vločky tradiční jsou vyráběné zpracováním celého zrna a následným tzv. rolováním. Výhodou je, že vločky krásně drží tvar během vaření. Jsou kompaktní.
Březová míza v bio kvalitě, která je osvěžujícím nápojem nejen v horkých dnech. Obsahuje celou řadu minerálních látek. PŘI KOUPI MIN.5 BŘEZOVEK POUZE OSOBNÍ ODBĚR !!!
BIO Březová míza s příchutí KOPŘIVA. Osvěžující a lahodný nápoj. PŘI KOUPI MIN.5 BŘEZOVEK POUZE OSOBNÍ ODBĚR !!!
Bezlepkové ovesné vločky tradiční jsou vyráběné zpracováním celého zrna a následným tzv. rolováním. Výhodou je, že vločky krásně drží tvar během vaření. Jsou kompaktní.
Zlaté rozinky jumbo jsou usušené, velmi sladké plody vinné révy. Vynikají bohatým obsahem sacharidů (především fruktózy a glukózy) a proto dodají tělu velmi rychle energii. Perfektně se hodí do pečení sladkých moučníků i do snídaňových müsli směsí.
Zlaté rozinky jumbo jsou usušené, velmi sladké plody vinné révy. Vynikají bohatým obsahem sacharidů (především fruktózy a glukózy) a proto dodají tělu velmi rychle energii. Perfektně se hodí do pečení sladkých moučníků i do snídaňových müsli směsí.
Aby vznikla rýže parboiled, musí neloupané zrnko projít procesem namáčení a zpracováním vysokotlakou párou, při němž přecházejí dovnitř zrna vitaminy, minerální látky a stopové prvky, obsažené ve slupce. Z výživového hlediska je hodnotnější než klasická rýže a obsahuje téměř dvojnásobek vitamínů skupiny B, vápníku i železa. Rýže Basmati parboiled má podlouhlé, tenké zrnko lehce nažloutlé barvy.