Jasmínová rýže představuje nejoblíbenější surovinu používanou v thajské kuchyni. Svým vzhledem a chutí je velmi podobná rýži Basmati. Její zrníčka jsou dlouhá, lehce průsvitná s příjemnou ořechovou vůní a lepivou konzistencí. Po uvaření je vláčná a lepkavá.
Jasmínová rýže představuje nejoblíbenější surovinu používanou v thajské kuchyni. Svým vzhledem a chutí je velmi podobná rýži Basmati. Její zrníčka jsou dlouhá, lehce průsvitná s příjemnou ořechovou vůní a lepivou konzistencí. Po uvaření je vláčná a lepkavá.
Druh rýže vhodný pro přípravu tradičního italského rizota, díky schopnosti vstřebávat chutě. Po uvaření zrna zůstávají pevná na skus, ale přesto získají i jemnou a mazlavou struktur. Obsahuje amylopektin (druh škrobu).
Druh rýže vhodný pro přípravu tradičního italského rizota, díky schopnosti vstřebávat chutě. Po uvaření zrna zůstávají pevná na skus, ale přesto získají i jemnou a mazlavou struktur. Obsahuje amylopektin (druh škrobu).
Pšeničné vločky jsou základní surovinou pro výrobu müsli, používají se také při výrobě celozrnného pečiva. Vyrábí se lisováním napařených celých zrn pšenice ozimé. Mají lehce oříškovou chuť a světlehnědou barvu. Obsahují rostlinné bílkoviny, esenciální aminokyseliny, vitaminy skupiny B a vlákninu.
Pšeničné vločky jsou základní surovinou pro výrobu müsli, používají se také při výrobě celozrnného pečiva. Vyrábí se lisováním napařených celých zrn pšenice ozimé. Mají lehce oříškovou chuť a světlehnědou barvu. Obsahují rostlinné bílkoviny, esenciální aminokyseliny, vitaminy skupiny B a vlákninu.
Quinoa, neboli merlík čilský, je rostlina, která pochází z Jižní Ameriky. Vyznačuje se příjemnou a neutrální chutí a dá se tak zkombinovat téměř se vším. Její příprava je velice snadná a rychlá. V kuchyni se používá pro výrobu sladkých i slaných pokrmů. Obsahuje aminokyseliy, bílkoviny, vitaminy (E) a minerály jako je vápník a hořčík.
Quinoa, neboli merlík čilský, je rostlina pocházející z Jižní Ameriky. Vyznačuje se příjemnou a neutrální chutí a dá se tak zkombinovat téměř se vším. Její příprava je velice snadná a rychlá. V kuchyni se používá pro výrobu sladkých i slaných pokrmů. Obsahuje aminokyseliny, bílkoviny, vitaminy a minerály jako je vápník a hořčík.
Quinoa, neboli merlík čilský, se vyznačuje příjemnou a neutrální chutí a dá se tak zkombinovat téměř se vším. Její příprava je velice snadná a rychlá. V kuchyni se používá pro výrobu sladkých i slaných pokrmů. Obsahuje aminokyseliny, bílkoviny, vitaminy a minerálů jako například vápník a hořčík.
Oblíbená polévková směs s neloupanou červenou čočkou, která skvěle chutná a fazolkou adzuki, která polévce dodá nevšední chuť. Snadná příprava. Můžete vařit v osolené vodě, vývaru nebo přidat bujón.
Polévková směs s fazolkou mungo a jáhly je jedinečnou kombinací chutí a výborných produktů. Směs je bez přidané soli nebo bujónu a můžete si ji dochutit dle libosti.
Polévková směs s fazolkou mungo a jáhly je jedinečnou kombinací chutí a výborných produktů. Směs je bez přidané soli nebo bujónu a můžete si ji dochutit dle libosti.
Polévková směs s výbornou fazolkou mungu a žlutým hrachem. Skvélá kombinace, ze které připravíte výbornou polévku. Bez přidané soli a jiného koření. Dochutíte dle své chuti.
Polévková směs s výbornou fazolkou mungu a žlutým hrachem. Skvélá kombinace, ze které připravíte výbornou polévku. Bez přidané soli a jiného koření. Dochutíte dle své chuti.
Směs červené čočky a pšeničných krup je skvělou kombinací pro polévku na každý den. Snadná příprava. Stačí přidat bujón nebo vývar, popřípadě dochutit dle své chuti.