Křupinky s kakaovou příchutí snadno obohatí každou cereální snídani. Skvěle chutnají s mlékem či jogurtem. Perfektní do müsli směsí jako křupavý komponent.
Himálajská černá sůl se těží v sopečných oblastech Pákistánu. Zde se jí říká Kala Namak. Má unikátní černo-růžovo-šedou barvu, která je ovlivněna obsaženými minerály, zejména železem. Himalájská sůl se používá především v letním období pro svůj ochlazující účinek.
Oblíbená pufovaná pšeničná zrnka slazená medem, které si zamilujete. Pukance jsou vhodné pro přípravu snídaní i chutných svačin.
Velmi jemně mletou rýžovou celozrnnou mouku si vyrábíme sami z výběrové, přirozeně bezlepkové kulatozrnné rýže natural. Je vynikající surovinou pro pečení bezlepkových sušenek, dortů a nekynutých buchet. Vhodná pro zahušťování omáček slaných nebo sladkých jídel.
Ovesné vločky patří mezi nejpopulárnější a nejvíce používané vločky. Tyto jsou navíc bezlepkové.
Ovesné vločky patří mezi nejpopulárnější a nejvíce používané vločky. Tyto jsou navíc bezlepkové.
Velmi jemně mletou rýžovou celozrnnou mouku si vyrábíme sami z výběrové, přirozeně bezlepkové kulatozrnné rýže natural. Je vynikající surovinou pro pečení bezlepkových sušenek, dortů a nekynutých buchet. Vhodná pro zahušťování omáček slaných nebo sladkých jídel.
Ovesné vločky patří mezi nejpopulárnější a nejvíce používané vločky. V instantní podobě mají výhodu velmi rychlé přípravy. Tento druh ovesných vloček je navíc bezlepkový.
Ovesné vločky patří mezi nejpopulárnější a nejvíce používané vločky. V instantní podobě mají výhodu velmi rychlé přípravy. Tento druh ovesných vloček je navíc bezlepkový.
Špaldové pukance jsou vhodné pro přípravu zdravých cereálních snídaňových müsli směsí. Doporučujeme kombinaci s dalšími křupinkami či lupínky z naší nabídky. Výborně chutnají zalité mlékem či v jogurtu.
Křupinky jsou vhodné pro přípravu zdravých cereálních snídaňových směsí s jogurem či mlékem, jako křupavý komponent na dezerty i zmrzlinu. Určeno k přímé spotřebě.
Lupínky s červeným ovocem jsou vhodné pro přípravu zdravých cereálních snídaní. Skvěle chutnají s jogurtem nebo zalité mlékem.
Velmi jemně mletou celozrnnou, bezlepkovou ovesnou mouku si vyrábíme z výběrového, přirozeně bezlepkového ovsa nahého. Hodí se pro přípravu slaných i sladkých těst, kaší, k zahuštění polévek a omáček.
Velmi jemně mletou celozrnnou, bezlepkovou ovesnou mouku si vyrábíme z výběrového, přirozeně bezlepkového ovsa nahého. Hodí se pro přípravu slaných i sladkých těst, kaší, k zahuštění polévek a omáček.
Křupinky s kakaovou příchutí snadno obohatí každou cereální snídani. Skvěle chutnají s mlékem či jogurtem. Perfektní do müsli směsí jako křupavý komponent.