Amarantová mouka čerstvě mletá na kamenném mlýně z přirozeně bezlepkové suroviny Čerstvě umletá amarantová mouka je vyrobena tradičními postupy prostřednictvím mlýnských kamenů, technologií ověřenou našimi předky několik tisíciletí. Mletí probíhá pomalými postupy za studena. Mezi otáčejícími se kameny si zrno uchová obsah cenných enzymů důležitých pro trávení a vstřebávání živin. Vláknina takto umleté mouky má podobu jemných granulek, což je pro trávení přirozenější narozdíl od mouky zpracované na
Ječná mouka celozrnná jemně mletá lze ji použít na vaření a pečení (cca 20%) do běžné mouky na zlehčení a zvýšení svěžesti a trvanlivosti, zejména do knedlíčků, zavářek, omáček, pudinků a krémů Z ječné mouky se také připravují skvělé lívance a palačinky.Složení: Ječmen 100% obsahuje lepek.
Mungo jsou malé zelené fazolky, které vynikají charakteristickou vůní a spoustou živin. Můžete si je dopřát v salátu, v polévce či je přidat do masových i zeleninových pokrmů. Fazole je potřeba před použitím namočit aspoň na 2 hodiny. Při vaření použijte čerstvou vodu, abyste předešli problému se zažíváním. Mungo fazole jsou semena rostliny vigny zlaté. Vigna pochází z Indie a pěstuje se dnes jak tam, tak například i v Číně nebo v Thajsku. V Číně jsou fazole mungo známe již od roku 3000 před naším
Fazolová mouka z mungo fazole čerstvě mletá na kamenném mlýně z přirozeně bezlepkové suroviny Čerstvě umletá fazolová mouka je vyrobena tradičními postupy prostřednictvím mlýnských kamenů, technologií ověřenou našimi předky několik tisíciletí. Mletí probíhá pomalými postupy za studena. Mezi otáčejícími se kameny si zrno uchová obsah cenných enzymů důležitých pro trávení a vstřebávání živin. Vláknina takto umleté mouky má podobu jemných granulek, což je pro trávení přirozenější narozdíl od mouky
Květák sušený mletý Mletý květák se hodí do polévek, omáček, k zahuštění, pomazánek a nádivek, smothies, jogurtů, zeleninových džusů. Pro pečení i vaření. je důležitou listovou zeleninou. Složení: Květák sušený mletý 100% Původ: Česká republika
Kapusta sušená mletá Mletá kapustat se hodí do polévek, omáček, k zahuštění, do jídel z vajec, pomazánek a nádivek, smothies, jogurtů, zeleninových džusů. Pro pečení i vaření. je důležitou listovou zeleninou. Složení: Kapusta sušená mletá 100% Původ: Česká republika
Teffová mouka Všestranné použití, vhodné jak pro pečení chleba, tak na sladké pečení a koláče, pudinky, zahušťování. Lze použít také do omáček. Pouze pro tepelnou úpravu Až 30 % je možné nahradit za jinou běžnou mouku. Energetická hodnota 327kcal / 1387kJ BílkovinySacharidy z toho cukryTuk z toho nasycené mastné VlákninaSodík 12 g65 g5,6 g2,1 g0,7 g8,0 g<0,02g ve 100 g výrobku.
Mouka z vlašských ořechů - nepražená, částečně odtučněná lisováno za studena, šetrným způsobem - uchovány cenné látky, v raw kvalitě oproti plnotučné mouce je nadýchanější a lepé absorbuje tekutiny, po odtučnění obsahuje stále asi 15% tuků z celkové hmotnosti Vlašské ořechy obsahují až 14 % vysoce kvalitních proteinů, tedy více než arašídy a přibližně tolik co mandle. Co do obsahu vitaminů, vlašské ořechy jsou dobrým zdrojem vitaminu B1, B2, B3 (niacinu) a B6. Vitamin B1 neboli thiamin je potřebný pro
Fazolová mouka z mungo fazole čerstvě mletá na kamenném mlýně z přirozeně bezlepkové suroviny Čerstvě umletá fazolová mouka je vyrobena tradičními postupy prostřednictvím mlýnských kamenů, technologií ověřenou našimi předky několik tisíciletí. Mletí probíhá pomalými postupy za studena. Mezi otáčejícími se kameny si zrno uchová obsah cenných enzymů důležitých pro trávení a vstřebávání živin. Vláknina takto umleté mouky má podobu jemných granulek, což je pro trávení přirozenější narozdíl od mouky
Čočková mouka z loupané červené čočky čerstvě mletá na kamenném mlýně z přirozeně bezlepkové suroviny Čerstvě umletá čočková mouka je vyrobena tradičními postupy prostřednictvím mlýnských kamenů, technologií ověřenou našimi předky několik tisíciletí. Mletí probíhá pomalými postupy za studena. Mezi otáčejícími se kameny si zrno uchová obsah cenných enzymů důležitých pro trávení a vstřebávání živin. Vláknina takto umleté mouky má podobu jemných granulek, což je pro trávení přirozenější narozdíl od mouky
Quinoa mouka bílá čerstvě mletá na kamenném mlýně z přirozeně bezlepkové suroviny Čerstvě umletá quinoa mouka je vyrobena tradičními postupy prostřednictvím mlýnských kamenů, technologií ověřenou našimi předky několik tisíciletí. Mletí probíhá pomalými postupy za studena. Mezi otáčejícími se kameny si zrno uchová obsah cenných enzymů důležitých pro trávení a vstřebávání živin. Vláknina takto umleté mouky má podobu jemných granulek, což je pro trávení přirozenější narozdíl od mouky zpracované na
Quinoa mouka z černé quinoy čerstvě mletá na kamenném mlýně z přirozeně bezlepkové suroviny Čerstvě umletá quinoa mouka je vyrobena tradičními postupy prostřednictvím mlýnských kamenů, technologií ověřenou našimi předky několik tisíciletí. Mletí probíhá pomalými postupy za studena. Mezi otáčejícími se kameny si zrno uchová obsah cenných enzymů důležitých pro trávení a vstřebávání živin. Vláknina takto umleté mouky má podobu jemných granulek, což je pro trávení přirozenější narozdíl od mouky zpracované na
Mouka jáhlová čerstvě mletá na kamenném mlýně z přirozeně bezlepkové suroviny Čerstvě umletá jáhlová mouka je vyrobena tradičními postupy prostřednictvím mlýnských kamenů, technologií ověřenou našimi předky několik tisíciletí. Mletí probíhá pomalými postupy za studena. Mezi otáčejícími se kameny si zrno uchová obsah cenných enzymů důležitých pro trávení a vstřebávání živin. Vláknina takto umleté mouky má podobu jemných granulek, což je pro trávení přirozenější narozdíl od mouky zpracované na průmyslovém
Rýžová mouka z bílé loupané rýže čerstvě mletá na kamenném mlýně z přirozeně bezlepkové suroviny Čerstvě umletá rýžová mouka je vyrobena tradičními postupy prostřednictvím mlýnských kamenů, technologií ověřenou našimi předky několik tisíciletí. Mletí probíhá pomalými postupy za studena. Mezi otáčejícími se kameny si zrno uchová obsah cenných enzymů důležitých pro trávení a vstřebávání živin. Vláknina takto umleté mouky má podobu jemných granulek, což je pro trávení přirozenější narozdíl od mouky
Mouka cizrnová čerstvě mletá na kamenném mlýně z přirozeně bezlepkové suroviny Čerstvě umletá cizrnová mouka je vyrobena tradičními postupy prostřednictvím mlýnských kamenů, technologií ověřenou našimi předky několik tisíciletí. Mletí probíhá pomalými postupy za studena. Mezi otáčejícími se kameny si zrno uchová obsah cenných enzymů důležitých pro trávení a vstřebávání živin. Vláknina takto umleté mouky má podobu jemných granulek, což je pro trávení přirozenější narozdíl od mouky zpracované na