Pohanková mouka z loupané pohanky z přirozeně bezlepkové, suroviny je vhodná na pečení chleba, rohlíků, koláčů, jemného cukroví, sušenek, palačinek, placek, na zásmažku. Pouze pro tepelné zpracování. SLOŽENÍ: čerstvě umletá mechanicky loupaná bio pohanka Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: Energetická hodnota: 1454/344 kJ / kcal Bílkoviny: 13,0 g Sacharidy: 63,0 g - z toho
Pohanková mouka z loupané pohanky z přirozeně bezlepkové, suroviny je vhodná na pečení chleba, rohlíků, koláčů, jemného cukroví, sušenek, palačinek, placek, na zásmažku. Pouze pro tepelné zpracování. SLOŽENÍ: čerstvě umletá mechanicky loupaná bio pohanka Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: Energetická hodnota: 1454/344 kJ / kcal Bílkoviny: 13,0 g Sacharidy: 63,0 g - z toho
Himalájská sůl růžová na jemno umletá - prášek Čistá přírodní krystalická sůl z Himálají obsahuje důležité minerály, které lidské tělo potřebuje. Tyto prvky byly součástí pramoře a mají i nyní pro lidský organismus centrální význam. Velmi cenná krystalická sůl protkává sůl kamennou jako spleť žilek. Růžové zbarvení soli je způsobeno oxidem železitým Díky pravidelné krystalické stavbě má krystalická sůl silné přirozené, živototvorné síly pro orgány a nervy. Běžné kuchyňské a stolní soli jsou složeny
Kukuřičná krupice jemná Tato kukuřičná krupice je jemnější než klasická kukuřičná krupice Kukuřičná krupice pomáhá s bezlepkovým vařením. Má univerzální a příjemnou chuť Uvaříte s ní skvělou ranní kaši, připravíte jemné nočky i kapání do polévky. Svou žlutou barvou krásně rozzáří váš talíř. Složení: kukuřičná krupice jemně mletá Země původu: Česká republika
Mouka z celozrnné / hnědé rýže čerstvě mletá na kamenném mlýně z přirozeně bezlepkové suroviny Čerstvě umletá pohanková mouka je vyrobena tradičními postupy prostřednictvím mlýnských kamenů, technologií ověřenou našimi předky několik tisíciletí. Mletí probíhá pomalými postupy za studena. Mezi otáčejícími se kameny si zrno uchová obsah cenných enzymů důležitých pro trávení a vstřebávání živin. Vláknina takto umleté mouky má podobu jemných granulek, což je pro trávení přirozenější narozdíl od mouky
Skořice mletá - Cejlon Cejlonská skořice je považována za nejlepší na světě. Má krásně jemnou vůni s ovocným nádechem. Obsahuje pouze stopové množství kumarinu Cejlonská skořice (Cinnamomum zeylanicum) je mnoha špičkovými kuchaři a cukráři označována jako nejlepší skořice. Má světle hnědé svitky z tenkých plátků kůry. Má krásně jemné, subtilní aroma, a velmi čistou chuť bez stop štiplavosti nebo hořkosti. V porovnání s indonéskou skořicí obsahuje pouze stopové množství kumarinu. Cejlonská skořice se
Čočková mouka z neloupané červené čočky čerstvě mletá na kamenném mlýně z přirozeně bezlepkové suroviny Čerstvě umletá čočková mouka je vyrobena tradičními postupy prostřednictvím mlýnských kamenů, technologií ověřenou našimi předky několik tisíciletí. Mletí probíhá pomalými postupy za studena. Mezi otáčejícími se kameny si zrno uchová obsah cenných enzymů důležitých pro trávení a vstřebávání živin. Vláknina takto umleté mouky má podobu jemných granulek, což je pro trávení přirozenější narozdíl od
Mouka jáhlová čerstvě mletá na kamenném mlýně z přirozeně bezlepkové suroviny Čerstvě umletá jáhlová mouka je vyrobena tradičními postupy prostřednictvím mlýnských kamenů, technologií ověřenou našimi předky několik tisíciletí. Mletí probíhá pomalými postupy za studena. Mezi otáčejícími se kameny si zrno uchová obsah cenných enzymů důležitých pro trávení a vstřebávání živin. Vláknina takto umleté mouky má podobu jemných granulek, což je pro trávení přirozenější narozdíl od mouky zpracované na průmyslovém
Rýžová mouka z černé rýže čerstvě mletá na kamenném mlýně z přirozeně bezlepkové suroviny Čerstvě umletá rýžová mouka je vyrobena tradičními postupy prostřednictvím mlýnských kamenů, technologií ověřenou našimi předky několik tisíciletí. Mletí probíhá pomalými postupy za studena. Mezi otáčejícími se kameny si zrno uchová obsah cenných enzymů důležitých pro trávení a vstřebávání živin. Vláknina takto umleté mouky má podobu jemných granulek, což je pro trávení přirozenější narozdíl od mouky zpracované na
Rýžová mouka z celozrnné červené rýže jasmínové čerstvě mletá na kamenném mlýně z přirozeně bezlepkové suroviny Čerstvě umletá rýžová mouka je vyrobena tradičními postupy prostřednictvím mlýnských kamenů, technologií ověřenou našimi předky několik tisíciletí. Mletí probíhá pomalými postupy za studena. Mezi otáčejícími se kameny si zrno uchová obsah cenných enzymů důležitých pro trávení a vstřebávání živin. Vláknina takto umleté mouky má podobu jemných granulek, což je pro trávení přirozenější narozdíl od
Mouka z pekanových ořechů - nepražená, částečně odtučněná lisováno za studena, šetrným způsobem - uchovány cenné látky, v RAW kvalitě oproti plnotučné mouce je nadýchanější a lepé absorbuje tekutiny, po odtučnění obsahuje stále asi 15% tuků z celkové hmotnosti Pekanová mouka je vhodná do teplé i studené kuchyně Mouku z pekanových ořechů lze použít při výrobě proteinových tyčinek, energetických potravin, cereálií, müsli, sušenek, marcipánu, dietních nápojů, pro pečení i vaření v kombinaci s jinými
Mouka z pekanových ořechů - nepražená, částečně odtučněná lisováno za studena, šetrným způsobem - uchovány cenné látky, v RAW kvalitě oproti plnotučné mouce je nadýchanější a lepé absorbuje tekutiny, po odtučnění obsahuje stále asi 15% tuků z celkové hmotnosti Pekanová mouka je vhodná do teplé i studené kuchyně Mouku z pekanových ořechů lze použít při výrobě proteinových tyčinek, energetických potravin, cereálií, müsli, sušenek, marcipánu, dietních nápojů, pro pečení i vaření v kombinaci s jinými
Mouka z para ořechů - nepražená, částečně odtučněná lisováno za studena, šetrným způsobem - uchovány cenné látky, v raw kvalitě oproti plnotučné mouce je nadýchanější a lepé absorbuje tekutiny, po odtučnění obsahuje stále asi 15% tuků z celkové hmotnosti Para ořechová mouka je vhodná do teplé i studené kuchyně Mouku z para ořechů lze použít při výrobě proteinových tyčinek, energetických potravin, cereálií, müsli, sušenek, marcipánu, dietních nápojů, pro pečení i vaření v kombinaci s jinými moukami, pro
Mouka z para ořechů - nepražená, částečně odtučněná lisováno za studena, šetrným způsobem - uchovány cenné látky, v raw kvalitě oproti plnotučné mouce je nadýchanější a lepé absorbuje tekutiny, po odtučnění obsahuje stále asi 15% tuků z celkové hmotnosti Para ořechová mouka je vhodná do teplé i studené kuchyně Mouku z para ořechů lze použít při výrobě proteinových tyčinek, energetických potravin, cereálií, müsli, sušenek, marcipánu, dietních nápojů, pro pečení i vaření v kombinaci s jinými moukami, pro
Čočková mouka z čočky zelené čerstvě mletá na kamenném mlýně z přirozeně bezlepkové suroviny Čerstvě umletá čočková mouka je vyrobena tradičními postupy prostřednictvím mlýnských kamenů, technologií ověřenou našimi předky několik tisíciletí. Mletí probíhá pomalými postupy za studena. Mezi otáčejícími se kameny si zrno uchová obsah cenných enzymů důležitých pro trávení a vstřebávání živin. Vláknina takto umleté mouky má podobu jemných granulek, což je pro trávení přirozenější narozdíl od mouky zpracované