Bread&Cake - jedinečná patentovaná pečící forma s bočním žlábkem na vodu pro vytvoření vlhkosti při pečení. Tím vytvoří jemnou a křupavou kůrku, Žlábek naplněný vodou je to co dělá chléb jedinečným prostřednictvím odpařování během pečení. Pečte jako profesionál, stejně jako v reálné peci na dřevo. Není nic lepšího než lahodně upečený chléb - křupavý a čerstvý, nebo sladké pečivo a koláče. VlastnostiPřed pečením se umístí do trouby, do bočního žlábku se nalije voda, která se při následném pečení
Kaštanová bezlepková mouka 1 Kg Všestranné použití, vhodné jak pro pečení chleba, tak na sladké pečení a koláče (obzvláště pro palačinky a vafle). Lze použít také do omáček. Až 30 % je možné nahradit za jinou běžnou mouku. Energetická hodnota 357kcal / 1508kJ BílkovinySacharidy z toho cukrTuk z toho nasycené mastné kyseliny VlákninaSodík 4,4g69,5g18,0g3,4g0,5g15,5g0,01g ve 100 g výrobku. Země původu: Itálie/Francie
Banánová (plantejnová) mouka neutrální chuť, pro tepelnou úpravu - vaření, pečení Banánová mouka je vhodná pro všestranné použití: - pro výrobu vanilkového krému, - na výrobu omáček - pro pečení chleba nebo koláčů (až 30% za jinou mouku) Velmi dobře snášena alergiky. Bohatá na draslík a minerální látky. Obsahuje rezistentní škroby. Vyrobeno z odrůdy banánů vhodných pro vaření a pečení. Neutrální chuti. Země původu: Ekvádor Energetická hodnota 341kcal / 1447kJ Bílkoviny (proteiny) 2,0g
Banánová (plantejnová) mouka neutrální chuť, pro tepelnou úpravu - vaření, pečení Banánová mouka je vhodná pro všestranné použití: - pro výrobu vanilkového krému, - na výrobu omáček - pro pečení chleba nebo koláčů (až 30% za jinou mouku) Velmi dobře snášena alergiky. Bohatá na draslík a minerální látky. Obsahuje rezistentní škroby. Vyrobeno z odrůdy banánů vhodných pro vaření a pečení. Neutrální chuti. Energetická hodnota 341kcal / 1447kJ Bílkoviny (proteiny) 2,0g Sacharidy 80,1g-z toho cukr
Mandle natural - USA Jsou bohaté na antioxidanty a obsahují plnohodnotné bílkoviny. V tradičním lidovém léčitelství se dále používají na podrážděnou náladu, stavy úzkosti a nespavost. Sladké mandle obsahují kolem 50% tuku (34,1% mononenasycené a 11% polynenasycené), 20-25% bílkovin (více než maso 15-20%), asi 10 % sacharidů. Ve 100 g mandlí dále najdeme 260 mg vápníku, 296 mg hořčíku, 732 mg draslíku, 4 mg železa, 520 mg fosforu, dále pak vitamíny skupiny B a velké množství vit. E – 24 mg , což je 350%
Ječné vločky Ječné vločky jsou vhodné na přípravu polévek, kaší, müsli či karbenátků. SLOŽENÍ: vločky z ekologicky pěstovaného ječmene
Hrachová mouka - jemně mletý zelený hrách čerstvě mletá na kamenném mlýně z přirozeně bezlepkové suroviny Čerstvě umletá hrachová mouka je vyrobena tradičními postupy prostřednictvím mlýnských kamenů, technologií ověřenou našimi předky několik tisíciletí. Mletí probíhá pomalými postupy za studena. Mezi otáčejícími se kameny si zrno uchová obsah cenných enzymů důležitých pro trávení a vstřebávání živin. Vláknina takto umleté mouky má podobu jemných granulek, což je pro trávení přirozenější narozdíl od
Koriandr mletý (Coriandrum sativum) Koriandr se používá do směsí koření do pečiva, při uzení masa a výrobě uzenin, do omáček, do likérů a při výrobě cukrovinek. Koriandr je jednoletá bylina s lodyhou až 1 metr vysokou. Jako koření se užívají suché plody. Tvoří součást kořenících směsí kari.
Koriandr celý Koriandr je zapomenuté koření s příjemnou kořennou chutí a vůní. Používá se do chleba, vánočního pečiva, perníku. Je součástí směsí používaných ke kořenění salátů, masa, paštik. Přidává se také do nakládané zeleniny. Koriandr je vhodný jako součást bylinných čajů
100% raw prášek z ananasu Uchovány veškeré cenné látky. Prášek z ananasu je 100% přírodní, plný vitamínů,bez přidaných látek, barviv a bez přidaného cukru Skladování:Skladujte při teplotách do 18°C, relativní vlhkosti vzduchu do 65% a chraňte před slunečními paprsky
Kurkuma neboli indický šafrán je koření ze sušeného mletého oddenku kurkumovníku dlouhého (Curcuma longa), žluté barvy. Obsahuje asi 5 % éterického oleje (hlavní složky sabinen, felandren a žluté barvivo kurkumin). Používá se v kari koření. Má vynikající protizánětlivé účinky a je prokazatelně antioxidantem, podporuje mozkové kognitivní funkce, zejména u starších lidí. Je to přírodní a velmi účinný mozkový doping, který poskytuje kari koření. Výsledky výzkumů byly zveřejněny v American Journal of
Amarantová mouka čerstvě mletá na kamenném mlýně z přirozeně bezlepkové suroviny Čerstvě umletá amarantová mouka je vyrobena tradičními postupy prostřednictvím mlýnských kamenů, technologií ověřenou našimi předky několik tisíciletí. Mletí probíhá pomalými postupy za studena. Mezi otáčejícími se kameny si zrno uchová obsah cenných enzymů důležitých pro trávení a vstřebávání živin. Vláknina takto umleté mouky má podobu jemných granulek, což je pro trávení přirozenější narozdíl od mouky zpracované na