100% Borůvky sušené mrazem Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci. Lyofilizované borůvky jsou mrazem sušené 100% přírodní plné vitamínů,bez přidaných látek, barviv a bez přidaného cukru Skladování:Skladujte při teplotách do 18°C, relativní vlhkosti vzduchu do 65% a chraňte před slunečními paprsky Původ: Německo
100% Maliny sušené mrazem Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci. Složení: 100% lyofilizované maliny Nutriční hodnoty na 100g: Energie 214 kcal /900 kJ, tuky 1,9g z toho nasycené mastné kyseliny 0,1g,sacharidy 30,1g z toho cukry 30,1g, bílkoviny 8,1 g, vláknina 29,3g, sůl 0g Skladování:Skladujte při teplotách do 18°C, relativní vlhkosti vzduchu do
100% Jahody sušené mrazem Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci. Složení: 100% lyofilizované jahody Nutriční hodnoty na 100g: Energie 286 kcal /1200 kJ, tuky 3,7g z toho nasycené mastné kyseliny 0,3g,sacharidy 50,9g z toho cukry 50,6g, bílkoviny 7,6 g, vláknina 15,1g, sůl 0g Skladování:Skladujte při teplotách do 18°C, relativní vlhkosti vzduchu do
Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci. 100 % banán, bez přísad a konzervantů , svěží, sladká a čistá chuť banánu, vlhkost méně jak 5%. Nutriční hodnoty ve 100g výrobku Energetická hodnota 1400kJ / 330kcal Bílkoviny 4 g Sacharidy 74 g Tuky 1 g Sodík
Banánová mouka z ovocných zralých lyofilizovaných banánů (sušených mrazem) výrazná banánová chuť Vhodná především do studené kuchyně, do sladkých receptů. Lze použít jako sladidlo při přípravě jakéhokoliv pokrmu. Pro studenou kuchyni: příprava smoothie do jogurtu moučníky, dezerty sladké pečení sušenky, koláče kaše, pudinky posyp pokrmu, sladidlo Banánová mouka má intenzivní sladkou chuť. 100 % zralý sušený jemně mletý banán, bez přísad a konzervantů , svěží, sladká a čistá chuť banánu, vlhkost méně
Slunečnicová mouka odtučněná vyrobená pomalými a šetrnými postupy za studena v RAW kvalitě - vhodná do studené i teplé kuchyně Slunečnicová mouka má lehce oříškovou příchuť. 100% slunečnicová mouka je vhodná na pečení /chleba i rohlíky/, vaření a zahušťování omáček a polévek, do studené kuchyně - na přípravu pesta, pomazánek, zahuštění pokrmů, do kaší, pudinků, dezertů, při dochucení lze vyrábět sladké i slané náplně do pečiva nebo cukroví Má vysoký obsah bílkovin a vlákniny a nízký obsah sacharidů. Je
Maková mouka odtučněná - do studené i teplé kuchyně Mouka je lisována za studena z odtučněného máku modrého, uchovány veškeré cenné látky, je vhodná do teplé i do studené kuchyně, do pečiva, moučníků, musli, jogurtů, koktejlů, na pečení koláčů a vaření sladkých pokrmů. Má intenzivní makovou chuť. Složení: odtučněný, očištěný mák modrý 100% Původ: ČR / Německo Průměrná výživová hodnota ve 100 g výrobku: využitelná energie: 221 Kcal / 1300 KJ bílkoviny: 31 g sacharidy: 5,5 g tuky: 12 g vláknina: 29,5
Lněná odtučněná mouka - ze zlatého lněného semínka Vhodná přísada do chleba, těsta nebo jakéhokoliv pečiva. Je bohatá na vlákninu, neobsahuje cukry a sacharidy (pouze minimální množství). Do studené i teplé kuchyně. Země původu: Česká republika Lněná mouka se vyrábí ze za studena lisovaných zlatých lněných semínek, částečně zbavených oleje, čímž se prodlouží jejich trvanlivost a zvýší podíl cenných látek, které jsou jinak obsaženy v semínku. Lněná mouka má vysokou schopnost bobtnat, proto je vhodné
Hořčičná mouka V čistě přirozeném stavu, bez přísad a konzervantů. Má intenzivní chuť a dle toho je třeba s ní nakládat. Již malé množství dokáže vytvořit silnou, výraznou chuť, která však i nejobyčejnější masité pokrmy povýší na delikatesy. Hořčičná mouka výborně poslouží také jako základ domácích marinád, dresinků a salátových zálivek nebo k výrobě samotné domácí hořčice – dle Vašich chuťových pohárků a samozřejmě bez konzervantů a barviv. Tady se představivosti a tvůrčímu duchu meze nekladou a v
100% Ovesná kaše jemná ovesná kaše z bezlepkových ovesných vloček nevyžaduje tepelnou úpravu, postačí pouze zalit horkou vodou a přidat ovoce nebo marmeládu, případně jinak dochudit Je lehce stravitelná, během okamžiku připravená a každý si jí může dochutit podle vlastní fantazie. Je vyrobena z bezlepkových surovin. Potřebné množství instantní kaše zalijte teplou vodou nebo mlékem a podle potřeby dochuťte. Vhodná přísada také do studené kuchyně, do snídaňových kaší, hodí se na zahušťování polévek,
Datle vysušené, nešťavnaté, bez pecky Írán / Pakistán Datle jsou tmavě hnědé oválné plody dlouhé 3 až 7 cm a široké 2 až 3 cm, které jsou tvořeny převážně ze sacharidů, které jsou zastoupeny v podobě přírodních cukrů až 70 % a nízkým obsahem vody. Datle jsou bohatým a významným zdrojem vitamínu A a vitamínů B, draslíku, chlóru, železa a mědi. Jedná se o bohatý a rychlý energetický zdroj pro lidský organismus, proto jsou jedinečné pro doplňování energie při dlouhých a energeticky náročných výpravách
Slunečnicová mouka odtučněná vyrobená pomalými a šetrnými postupy za studena v RAW kvalitě - vhodná do studené i teplé kuchyně Slunečnicová mouka má lehce oříškovou příchuť. 100% slunečnicová mouka je vhodná na pečení /chleba i rohlíky/, vaření a zahušťování omáček a polévek, do studené kuchyně - na přípravu pesta, pomazánek, zahuštění pokrmů, do kaší, pudinků, dezertů, při dochucení lze vyrábět sladké i slané náplně do pečiva nebo cukroví Má vysoký obsah bílkovin a vlákniny a nízký obsah sacharidů. Je
Banánová mouka z ovocných banánů - neutrální chuť Určená pouze pro tepelné zpracování Jejich využití je všestranné. Hodí se nejen pro sladké pečení (vynikající v mrkvovém dortu, dýňovém koláči), ale výbornou službu udělá také v chlebu. V Latinské Americe se používá i pro přípravu kaší pro děti. Lze také použít při přípravě a zahušťování omáček a pokrmů. Banánovou mouku je možné použít také jako náplň do desertů a koláčů Banánová mouka má neutrální banánovou příchuť, krémově-světle barvy. Výživové
Banánová mouka z ovocných banánů - neutrální chuť Určená pouze pro tepelné zpracování Jejich využití je všestranné. Hodí se nejen pro sladké pečení (vynikající v mrkvovém dortu, dýňovém koláči), ale výbornou službu udělá také v chlebu. V Latinské Americe se používá i pro přípravu kaší pro děti. Lze také použít při přípravě a zahušťování omáček a pokrmů. Banánovou mouku je možné použít také jako náplň do desertů a koláčů Banánová mouka má neutrální banánovou příchuť, krémově-světle barvy. Výživové
Prášek z červené řepy Červená řepa se hodí do polévek, omáček, pod maso, a pro svou barvu se používá také jako přírodní barvivo. Lze přidat jako barvivo nebo ochucovadlo do každého receptu Složení: červená řepa sušená mletá 100% Země původu: Česká republika