100% Arónie ( černý jeřáb ) sušený mrazem Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci. 100% přírodní lyofilizované celé plody arónie ( černého jeřábu ) jsou plné vitamínů, bez přidaného cukru a bez jakýchkoliv přidaných stabilizačních látek Energie: 1468 kJ/ 349 kcal; Tuky: 1,9 g; z toho nasycené mastné kyseliny: 1,3 g; Sacharidy:
100% Černý rybíz sušený mrazem Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci. Mrazem sušený černý rybíz, který má zachovanou barvu, tvar i chuť čerstvého rybízu, bez jakýchkoliv přidaných stabilizačních látek nebo dochucovadel Nutriční hodnoty na 100g: Energie 214 kcal /888 kJ, tuky 1,14g z toho nasycené mastné kyseliny 0,13g, sacharidy
100% Višně sušené mrazem Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci. Mrazem sušené višně, které mají zachovanou barvu, tvar i chuť , bez jakýchkoliv přidaných stabilizačních látek nebo dochucovadel 100% višně, které díky velmi šetrnému procesu lyofilizace mají 90% zachovaných charakteristik čerstvých višní – tvar, barvu, aroma,
100% Broskev sušená mrazem Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci. Mrazem sušené broskve, které mají zachovanou barvu, tvar i chuť, bez jakýchkoliv přidaných stabilizačních látek nebo dochucovadel 100% broskve, se zachovanou strukturou a výživovou hodnotou, bez přidaného cukru, barviv, dochucovadel a konzervačních látek, voňavé
100% Ananas sušený mrazem Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci. Ananas sušený mrazem, které má zachovanou barvu, tvar i chuť, bez jakýchkoliv přidaných stabilizačních látek nebo dochucovadel 100% ananas, bez jakýchkoliv přísad a konzervačních látek, bez chemických trestí a příchutí, žádné syntetické pigmenty. Nutriční
Quinoa černá Quinoa ( Merlík chilský ) je bezlepková super potravina která obsahuje mnoho vitamínů a minerálů (vápník, železo, zinek, hořčík, draslík aj.) a všechny esenciální aminokyseliny), a je bohatá na vlákninu. Nutriční hodnoty na 100g: Energie 1625/389 kJ/kcal, Tuky 5,8gz toho nasycené mastné kyseliny<1,Sacharidy 66,6g z toho cukry 60,7g,Vláknina 5,9g,Bílkoviny 13,6g,Sůl 0g,Vápník 56 mg Quinoa bílá patří mezi tzv. pseudoobiloviny, přesto ji můžeme používat podobně jako mnohé
Složení: Sušená cizrna Cizrna se získává z rostliny jménem cicer arietinum neboli cicer beraní, který se vyznačuje výškou 40cm a malými lusky, kde jsou zpravidla uloženy dvě až tři semínka. Chuťově nejvíce připomíná vařený hrách, ale má ještě lehce oříškovou příchuť. Cizrnu nejvíce pěstují Indové, Turci, Kanaďané, Australané, Syřané, Američané a Mexičané. Cizrna neboli hrách římský je na našem území stále nedoceněnou luštěninou. Využití cizrny v kuchyni je široké. Připravují se z ní polévky, saláty,
Složení: Jádra lískových ořechů Země původu : TURECKO Nutriční hodnoty na 100g :Energie 2525kJ/611Kcal, tuky 55,6gz toho nasycené mastné kyseliny 4,9g, sacharidy 11,8g z toho cukry 2,3gbílkoviny 15,71g, vláknina 8,63g, sodík 0,003g
Složení: Jádra pistácií Nutriční hodnoty na 100g: 2742 kJ, 656 kcal, tuky: 54 g z toho nasycené mastné kyseliny: 7,1 g, sacharidy: 16 g z toho cukry: 16 g, bílkoviny: 20 g, sůl: 0,005 g. Skladování:Skladujte při teplotách do 18°C, relativní vlhkosti vzduchu do 65% a chraňte před slunečními paprsky Pistácie jsou výborným zdrojem bílkovin, proteinů, sacharidů, uhlohydrátů, vápníku, hořčíku, draslíku, fosforu a železa.
Mandle sladké loupané blanšírované Mandle jsou přírodním zdrojem hořčíku, proto se užívají v tradičním lidovém léčitelství například při zvýšeném padání vlasů, roztřepených a lámavých nehtech, problémech s pokožkou, akné apod. Jsou bohaté na antioxidanty a obsahují plnohodnotné bílkoviny. V tradičním lidovém léčitelství se dále používají na podrážděnou náladu, stavy úzkosti a nespavost. Sladké mandle obsahují kolem 50% tuku (34,1% mononenasycené a 11% polynenasycené), 20-25% bílkovin (více než maso
Ovesná bezlepková mouka Na zahuštění polévek, omáček, pudinků apod. lze ji přidat i do chlebového těsta, na přípravu slaných i sladkých těst. Oves pochází z farem, které mají dlouhou tradici v pěstování této obiloviny v bezlepkové kvalitě Výživové údaje na 100 g Energetická hodnota 1467 kJ / 348 kcal Tuky 8,4 g z toho nasycené mastné kyseliny 1,3 g Sacharidy 56 g z toho cukry 1,0 g Bílkoviny 12 g Sůl 0 g Složení: mouka ze zrn ovsa 100% Země původu: Anglie Dle čl. 3
100% raw prášek z malin Uchovány veškeré cenné látky. Maliny jsou 100% přírodní plné vitamínů,bez přidaných látek, barviv a bez přidaného cukru Skladování:Skladujte při teplotách do 18°C, relativní vlhkosti vzduchu do 65% a chraňte před slunečními paprsky
100% raw prášek z borůvek Uchovány veškeré cenné látky. Borůvky jsou 100% přírodní plné vitamínů,bez přidaných látek, barviv a bez přidaného cukru Skladování:Skladujte při teplotách do 18°C, relativní vlhkosti vzduchu do 65% a chraňte před slunečními paprsky
100% raw prášek z jahod Uchovány veškeré cenné látky. Jahody jsou 100% přírodní plné vitamínů,bez přidaných látek, barviv a bez přidaného cukru Skladování:Skladujte při teplotách do 18°C, relativní vlhkosti vzduchu do 65% a chraňte před slunečními paprsky
100% Brusinky sušené mrazem Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci. Lyofilizované brusinky jsou mrazem sušené 100% přírodní plné vitamínů, bez přidaných látek, barviv, a bez přidaného cukru Nutriční hodnoty na 100g :Energie: 1200 kJ/ 287 kcal; Tuky: 5,4 g; z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g; Sacharidy: 30,3 g; z toho cukry: 30,3 g;