Základní digitální duální infradetektor pro použití v nenáročeném prostředí. Detektor doporučujeme instalovat jen do vytápěných obytných prostor bez větších nároků na odolnost proti falešným poplachům.
Dvouvodičový samolepící magnetický kontakt povrchový s pracovní vzdáleností cca 24mm. Barva kontaktu je hnědá.
Dvouvodičový magnetický kontakt závrtný válcového tvaru pro masivní aplikace s pracovní vzdáleností cca 25mm. Barva kontaktu je hnědá.
Dvouvodičový samolepící magnetický kontakt povrchový s pracovní vzdáleností cca 24mm. Barva kontaktu je bílá nebo hnědá.
Dvouvodičový masivní šroubovací magnetický kontakt povrchový s pracovní vzdáleností cca 31mm. Barva kontaktu je bílá.
Elektrický otevírač dveří 12V s kolíkem. Pro odblokování stačí krátký elektrický impuls. Vhodné pro ovládání zabezpečovacím systémem.
Elektrický otevírač dveří 12V s kolíkem. Po dobu přivedení napětí se zámek odblokuje a bez napětí se opět zamkne. Zámek má mechanické zablokování funkce.
Elektrický otevírač dveří 12V s kolíkem. Po dobu přivedení napětí se zámek odblokuje a bez napětí se opět zamkne.
Petržel je skvělým doplňkem mnoha pokrmů. Jeho svěží a jemně pikantní chuť dodává jídlu výraznost a oživení. Lze jej použít jak v syrové formě, tak i při vaření či pečení. Kromě výborné chuti má mnoho prospěšných účinků na zdraví. Je bohatý na vitamíny A, C, K a minerály jako železo, vápník a draslík.
Česnek je nedílnou součástí každé kuchyně. Pochází ze střední Asie a je příbuzný cibuli, póru nebo pažitce. Řadí se mezi velmi zdravou zeleninu. Česnek je výrazná pochutina patřící snad do každé kuchyně. Je oblíbený především ve francouzské, anglické, italské, španělské, židovské, čínské či indické kuchyni.
Kopr je jedna ze staročeských vonných bylin. Pochází z orientu, Íránu a Přední Indie. Má svěží, anýzovou a lehce sladkou chuť, která je charakteristická pro tuto bylinku. Aroma má intenzivní s příjemně osvěžující vůní. Hodí se jak čerstvá bylinka tak i sušená. Bývá často součástí kořenících směsí.
Originální mírně pikantní směs na přípravu i k dochucení italských těstovin. Směs lze použít při přípravě všech typů těstovin, do těstovinových salátů, při dušení zeleniny, na zeleninové saláty (stačí promíchat s 1 lžící olivového oleje). Dále k dochucení rýže, polévek, při grilování, pečení a smažení masa a ryb, do mletých mas apod. Neobsahuje glutaman a sůl.
Pepř černý je jedno z nejoblíbenějších a nejrozšířenějších koření na světě. Jeho ostrá a aromatická chuť dodává jídlu výraznost a lahodnou pikantnost. Pepř černý celý se získává sušením nezralých plodů rostliny pepře černého. Tyto plody jsou drobné, kulaté a mají tmavě hnědou až černou barvu.
Na bramboráky, ale i do bramboračky je určena pro přípravu oblíbených bramboráků (placek ze syrových brambor). Má širší použití - například do hrachové, bramborové a česnekové polévky. Lze ji použít i na králíka, skopové maso, pečené a restované brambory, na topinky, selské omelety atd.
Bylinková směs na grilování mas i do rajčatových salátů příjemná řecká směs drceného koření. Je určena k nakládání masa na rožnění (Gyros), ale má široké použití: do mletých mas, na skopové, kuře, králíka, na minutky. Zvlášť chutná v salátech z čerstvé zeleniny (pekingské zelí, rajčata), v leču a podobných zeleninových směsích, také se používá do omáček, na špagety, na pizzu apod. Na 500 g masa dáváme 1 lžíci směsi.