Základní digitální duální infradetektor pro použití v nenáročeném prostředí. Detektor doporučujeme instalovat jen do vytápěných obytných prostor bez větších nároků na odolnost proti falešným poplachům.
Elektrický otevírač dveří 12V s kolíkem. Po dobu přivedení napětí se zámek odblokuje a bez napětí se opět zamkne. Zámek má mechanické zablokování funkce.
Petržel je skvělým doplňkem mnoha pokrmů. Jeho svěží a jemně pikantní chuť dodává jídlu výraznost a oživení. Lze jej použít jak v syrové formě, tak i při vaření či pečení. Kromě výborné chuti má mnoho prospěšných účinků na zdraví. Je bohatý na vitamíny A, C, K a minerály jako železo, vápník a draslík.
Česnek je nedílnou součástí každé kuchyně. Pochází ze střední Asie a je příbuzný cibuli, póru nebo pažitce. Řadí se mezi velmi zdravou zeleninu. Česnek je výrazná pochutina patřící snad do každé kuchyně. Je oblíbený především ve francouzské, anglické, italské, španělské, židovské, čínské či indické kuchyni.
Kopr je jedna ze staročeských vonných bylin. Pochází z orientu, Íránu a Přední Indie. Má svěží, anýzovou a lehce sladkou chuť, která je charakteristická pro tuto bylinku. Aroma má intenzivní s příjemně osvěžující vůní. Hodí se jak čerstvá bylinka tak i sušená. Bývá často součástí kořenících směsí.
Pepř černý je jedno z nejoblíbenějších a nejrozšířenějších koření na světě. Jeho ostrá a aromatická chuť dodává jídlu výraznost a lahodnou pikantnost. Pepř černý celý se získává sušením nezralých plodů rostliny pepře černého. Tyto plody jsou drobné, kulaté a mají tmavě hnědou až černou barvu.
Paprika uzená je skvělou volbou pro všechny milovníky výraznějších a intenzívnějších chutí. Příjemné kouřové aroma dodá vašim pokrmům tu pravou grilovací chuť.
Pepř bílý mletý je jedním z nejoblíbenějších a nejrozšířenějších koření na světě. Jeho výrazná chuť a aroma dodají pokrmům příjemnou pikantnost a zvýrazní další přísady. Nejvíce se pěstuje v asijských tropech na poloostrově Moluckém, v Indii, ve Vietnamu, na Sumatře a Jávě, v Thajsku a na Filipínách.
Pepř černý mletý je jedno z nejoblíbenějších a nejrozšířenějších koření na světě. Jeho ostrá a pronikavá chuť přidává do jídel výraznost a špetku pikantnosti. Černý pepř se získává z plodů pepřovníku, které se sklízejí a suší, a poté se mele na jemný prášek.
Toto nenápadné červené koření dodá vašim pokrmům lahodnou sladkou chuť. Zkuste ji přidat do omáček, polévek či marinád a věřte že budete mile překvapeni její příjemnou chutí.
Tato nádherně červená, plná sladká paprika bývá nepostradatelnou součástí skoro každé kuchyně. Dodává jídlu nejen výraznou barvu, ale také bohatou a lahodnou chuť. Kromě své chuti také obsahuje cenné živiny, antioxidanty a vitamín C.
Toto červené koření pocházející původně z Východu jako turecký pepř dodá Vašim pokrmům tu správnou pikantní chuť. Stačí přidat jen malé množství aby se v pokrmu rozvinula příjemná pikantní až ohnivá chuť, kterou si zamilují všichni milovníci pikantnějších jídel.
Libeček je bylinka plná aromatické vůně a chuti, která je nedílnou součástí mnoha kuchyň po celém světě. Pochází z Přední Asie a planě roste i v jižní Evropě. Má svěží a pikantní vůni s lehkými tóny máty a citrusů. Díky své všestrannosti jej lze použít v mnoha pokrmech.
Nové koření má intenzivní aroma a palčivou ale příjemně kořeněnou chuť, která v sobě spojuje chuť a vůni nejoblíbenějších koření jako je pepř, hřebíček, skořice a muškátový ořech. Pěstuje se především ve všech oblastech tropické Ameriky, zejména na pobřeží ostrova Jamajky.
Kmín celý je neodmyslitelnou součástí mnoha tradičních kuchyní po celém světě, od indické až po mexickou. Má intenzivní a lehce kořeněnou vůni. Je základem mnoha kořeněných směsí, jako je garam masala nebo taco koření. Jeho univerzálnost a schopnost oživit jakékoli jídlo z něj činí stálici v kuchyni. Kmín se pěstuje u nás, v Nizozemí, Rusku a Ukrajině, prakticky ve všech zemích střední Evropy i jinde.