Kvalitní tmavá čokoláda pro široké použití v cukrářské výrobě. Použití: rozehřejte na teplotu 47°C, 2/3 hmoty zchlaďte temperací na teplotu 28°C a přilijte zbývající 1/3 rozpuštěné hmoty. Hmotu průběžně promíchávejte. Při zpracování by hmota měla mít teplotu 31°C. Skladovat při teplotě do 20°C . Složení: cukr, kakaová hmota (min 54% kakaové sušiny), kakaové máslo, emulgátor (lecitiny), přírodní vanilkové aroma. Výživové hodnoty (ve 100 g výrobku): Energetická hodnota 2175 KJ / 522 kcal; Tuky: 31 g z to
Slazená rostlinná šlehačka, která je ideální na náplně a dekorace, vhodná také pro výrobu zmrzlin. Má hladkou a nadýchanou texturu. Obsahuje 27 % tuku. Použití: před šleháním chlaďte cca 12 hodin na teplotu +5°C až +10°C. Šlehejte na střední rychlost až dosáhnete žádanou konzistenci. Složení: voda, zcela ztužené rostlinné oleje a tuky (26,5%) (palmojádrový, slunečnicový), cukr (11%), stabilizátory (E420ii,E463), mléčné bílkoviny, emulgátory (E472e, lecitiny), sůl, aroma, barvivo (beta karoten). Výživové h
Čokoládová poleva Master Martini je velmi oblíbená mezi pekaři a cukráři. Tato poleva je vhodná na zdobení cukroví, sušenek, zákusků, dortů a mnoho jiných cukrářských dezertů. Použití: Nejběžnější způsob je rozpuštění polevy nad vodní lázní. Postupujte opatrně, abyste zabránili přehřátí polevy, což by mohlo způsobit její ztuhnutí nebo zkaramelizování. Rozpouštějte polevu pomalu na mírném ohni a neustále míchejte, dokud nebude hladká a tekutá. Někdy může být čokoládová poleva příliš hustá. Abyste dosáhl
Čokoládová poleva Master Martini je velmi oblíbená mezi pekaři a cukráři. Tato poleva je vhodná na zdobení cukroví, sušenek, zákusků, dortů a mnoho jiných cukrářských dezertů. Použití: Nejběžnější způsob je rozpuštění polevy nad vodní lázní. Postupujte opatrně, abyste zabránili přehřátí polevy, což by mohlo způsobit její ztuhnutí nebo zkaramelizování. Rozpouštějte polevu pomalu na mírném ohni a neustále míchejte, dokud nebude hladká a tekutá. Někdy může být čokoládová poleva příliš hustá. Abyste dosáhl
Čokoládová poleva Master Martini je velmi oblíbená mezi pekaři a cukráři. Tato poleva je vhodná na zdobení cukroví, sušenek, zákusků, dortů a mnoho jiných cukrářských dezertů. Použití: Nejběžnější způsob je rozpuštění polevy nad vodní lázní. Postupujte opatrně, abyste zabránili přehřátí polevy, což by mohlo způsobit její ztuhnutí nebo zkaramelizování. Rozpouštějte polevu pomalu na mírném ohni a neustále míchejte, dokud nebude hladká a tekutá. Někdy může být čokoládová poleva příliš hustá. Abyste dosáhl
Čokoládová poleva Master Martini je velmi oblíbená mezi pekaři a cukráři. Tato poleva je vhodná na zdobení cukroví, sušenek, zákusků, dortů a mnoho jiných cukrářských dezertů. Použití: Nejběžnější způsob je rozpuštění polevy nad vodní lázní. Postupujte opatrně, abyste zabránili přehřátí polevy, což by mohlo způsobit její ztuhnutí nebo zkaramelizování. Rozpouštějte polevu pomalu na mírném ohni a neustále míchejte, dokud nebude hladká a tekutá. Někdy může být čokoládová poleva příliš hustá. Abyste dosáhl
Rostlinná šlehačka s čokoládovou chutí. Ideální na čokoládové pěny, náplně a dekorace. Je slazená, obsahuje 17 % tuku, s nízkotučným kakaovým práškem. Použití: před šleháním chlaďte cca 12 hodin na teplotu +5°C až +10°C. Šlehejte na střední rychlost až dosáhnete žádanou konzistenci. Složení: voda, zcela ztužené rostlinné oleje a tuky (16%) (palmojádrový, slunečnicový), cukr (14%), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku (4%), stabilizátory (E420ii, E463, E340), mléčné bílkoviny, emulgátory (lecitiny E
Čokoládová poleva Master Martini je velmi oblíbená mezi pekaři a cukráři. Tato poleva je vhodná na zdobení cukroví, sušenek, zákusků, dortů a mnoho jiných cukrářských dezertů. Použití: Nejběžnější způsob je rozpuštění polevy nad vodní lázní. Postupujte opatrně, abyste zabránili přehřátí polevy, což by mohlo způsobit její ztuhnutí nebo zkaramelizování. Rozpouštějte polevu pomalu na mírném ohni a neustále míchejte, dokud nebude hladká a tekutá. Někdy může být čokoládová poleva příliš hustá. Abyste dosáhl
Čokoládová poleva Master Martini je velmi oblíbená mezi pekaři a cukráři. Tato poleva je vhodná na zdobení cukroví, sušenek, zákusků, dortů a mnoho jiných cukrářských dezertů. Použití: Nejběžnější způsob je rozpuštění polevy nad vodní lázní. Postupujte opatrně, abyste zabránili přehřátí polevy, což by mohlo způsobit její ztuhnutí nebo zkaramelizování. Rozpouštějte polevu pomalu na mírném ohni a neustále míchejte, dokud nebude hladká a tekutá. Někdy může být čokoládová poleva příliš hustá. Abyste dosáhl
Čokoládová poleva Master Martini je velmi oblíbená mezi pekaři a cukráři. Tato poleva je vhodná na zdobení cukroví, sušenek, zákusků, dortů a mnoho jiných cukrářských dezertů. Použití: Nejběžnější způsob je rozpuštění polevy nad vodní lázní. Postupujte opatrně, abyste zabránili přehřátí polevy, což by mohlo způsobit její ztuhnutí nebo zkaramelizování. Rozpouštějte polevu pomalu na mírném ohni a neustále míchejte, dokud nebude hladká a tekutá. Někdy může být čokoládová poleva příliš hustá. Abyste dosáhl