UNIGRA' S.R.L., via Gardizza , 9/B Conselice, Itálie

Čokoláda Ariba hořká 54%, 250g

Čokoláda Ariba hořká 54%, 250g

Kvalitní tmavá čokoláda pro široké použití v cukrářské výrobě. Použití: rozehřejte na teplotu 47°C, 2/3 hmoty zchlaďte temperací na teplotu 28°C a přilijte zbývající 1/3 rozpuštěné hmoty. Hmotu průběžně promíchávejte. Při zpracování by hmota měla mít teplotu 31°C. Skladovat při teplotě do 20°C .   Složení: cukr, kakaová hmota (min 54% kakaové sušiny), kakaové máslo, emulgátor (lecitiny), přírodní vanilkové aroma. Výživové hodnoty (ve 100 g výrobku): Energetická hodnota 2175 KJ / 522 kcal;  Tuky: 31 g z to

koupit
Master Martini Decor Up, rostl.šlehačka, slazená 1l

Master Martini Decor Up, rostl.šlehačka, slazená 1l

Slazená rostlinná šlehačka, která je ideální na náplně a dekorace, vhodná také pro výrobu zmrzlin. Má hladkou a nadýchanou texturu. Obsahuje 27 % tuku. Použití: před šleháním chlaďte cca 12 hodin na teplotu +5°C až +10°C. Šlehejte na střední rychlost až dosáhnete žádanou konzistenci. Složení: voda, zcela ztužené rostlinné oleje a tuky (26,5%) (palmojádrový, slunečnicový), cukr (11%), stabilizátory (E420ii,E463), mléčné bílkoviny, emulgátory (E472e, lecitiny), sůl, aroma, barvivo (beta karoten). Výživové h

koupit
Master Martini Poleva modrá 250g

Master Martini Poleva modrá 250g

Čokoládová poleva Master Martini je velmi oblíbená mezi pekaři a cukráři.  Tato poleva je vhodná na zdobení cukroví, sušenek, zákusků, dortů a mnoho jiných cukrářských dezertů. Použití:   Nejběžnější způsob je rozpuštění polevy nad vodní lázní. Postupujte opatrně, abyste zabránili přehřátí polevy, což by mohlo způsobit její ztuhnutí nebo zkaramelizování. Rozpouštějte polevu pomalu na mírném ohni a neustále míchejte, dokud nebude hladká a tekutá. Někdy může být čokoládová poleva příliš hustá. Abyste dosáhl

koupit
Master Martini Poleva pistáciová 250g

Master Martini Poleva pistáciová 250g

Čokoládová poleva Master Martini je velmi oblíbená mezi pekaři a cukráři.  Tato poleva je vhodná na zdobení cukroví, sušenek, zákusků, dortů a mnoho jiných cukrářských dezertů. Použití:   Nejběžnější způsob je rozpuštění polevy nad vodní lázní. Postupujte opatrně, abyste zabránili přehřátí polevy, což by mohlo způsobit její ztuhnutí nebo zkaramelizování. Rozpouštějte polevu pomalu na mírném ohni a neustále míchejte, dokud nebude hladká a tekutá. Někdy může být čokoládová poleva příliš hustá. Abyste dosáhl

koupit
Master Martini Poleva pomerančová 250g

Master Martini Poleva pomerančová 250g

Čokoládová poleva Master Martini je velmi oblíbená mezi pekaři a cukráři.  Tato poleva je vhodná na zdobení cukroví, sušenek, zákusků, dortů a mnoho jiných cukrářských dezertů. Použití:   Nejběžnější způsob je rozpuštění polevy nad vodní lázní. Postupujte opatrně, abyste zabránili přehřátí polevy, což by mohlo způsobit její ztuhnutí nebo zkaramelizování. Rozpouštějte polevu pomalu na mírném ohni a neustále míchejte, dokud nebude hladká a tekutá. Někdy může být čokoládová poleva příliš hustá. Abyste dosáhl

koupit
Master Martini Poleva jahodová 250g

Master Martini Poleva jahodová 250g

Čokoládová poleva Master Martini je velmi oblíbená mezi pekaři a cukráři.  Tato poleva je vhodná na zdobení cukroví, sušenek, zákusků, dortů a mnoho jiných cukrářských dezertů. Použití:   Nejběžnější způsob je rozpuštění polevy nad vodní lázní. Postupujte opatrně, abyste zabránili přehřátí polevy, což by mohlo způsobit její ztuhnutí nebo zkaramelizování. Rozpouštějte polevu pomalu na mírném ohni a neustále míchejte, dokud nebude hladká a tekutá. Někdy může být čokoládová poleva příliš hustá. Abyste dosáhl

koupit
Master Martini Decor Up, rostl.šlehačka, čokoláda 1l

Master Martini Decor Up, rostl.šlehačka, čokoláda 1l

Rostlinná šlehačka s čokoládovou chutí. Ideální na čokoládové pěny, náplně a dekorace. Je slazená, obsahuje 17 % tuku, s nízkotučným kakaovým práškem.   Použití: před šleháním chlaďte cca 12 hodin na teplotu +5°C až +10°C. Šlehejte na střední rychlost až dosáhnete žádanou konzistenci.   Složení: voda, zcela ztužené rostlinné oleje a tuky (16%) (palmojádrový, slunečnicový), cukr (14%), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku (4%), stabilizátory (E420ii, E463, E340), mléčné bílkoviny, emulgátory (lecitiny E

koupit
Master Martini Poleva mléčná 500g

Master Martini Poleva mléčná 500g

Čokoládová poleva Master Martini je velmi oblíbená mezi pekaři a cukráři.  Tato poleva je vhodná na zdobení cukroví, sušenek, zákusků, dortů a mnoho jiných cukrářských dezertů. Použití:   Nejběžnější způsob je rozpuštění polevy nad vodní lázní. Postupujte opatrně, abyste zabránili přehřátí polevy, což by mohlo způsobit její ztuhnutí nebo zkaramelizování. Rozpouštějte polevu pomalu na mírném ohni a neustále míchejte, dokud nebude hladká a tekutá. Někdy může být čokoládová poleva příliš hustá. Abyste dosáhl

koupit
Poleva bílá Master Martini, 500g

Poleva bílá Master Martini, 500g

Čokoládová poleva Master Martini je velmi oblíbená mezi pekaři a cukráři.  Tato poleva je vhodná na zdobení cukroví, sušenek, zákusků, dortů a mnoho jiných cukrářských dezertů. Použití:   Nejběžnější způsob je rozpuštění polevy nad vodní lázní. Postupujte opatrně, abyste zabránili přehřátí polevy, což by mohlo způsobit její ztuhnutí nebo zkaramelizování. Rozpouštějte polevu pomalu na mírném ohni a neustále míchejte, dokud nebude hladká a tekutá. Někdy může být čokoládová poleva příliš hustá. Abyste dosáhl

koupit
Master Martini Poleva tmavá, 500g

Master Martini Poleva tmavá, 500g

Čokoládová poleva Master Martini je velmi oblíbená mezi pekaři a cukráři.  Tato poleva je vhodná na zdobení cukroví, sušenek, zákusků, dortů a mnoho jiných cukrářských dezertů. Použití:   Nejběžnější způsob je rozpuštění polevy nad vodní lázní. Postupujte opatrně, abyste zabránili přehřátí polevy, což by mohlo způsobit její ztuhnutí nebo zkaramelizování. Rozpouštějte polevu pomalu na mírném ohni a neustále míchejte, dokud nebude hladká a tekutá. Někdy může být čokoládová poleva příliš hustá. Abyste dosáhl

koupit