PROESPUMA COLD Proespuma cold je stabilizátor, se kterým můžete připravit pěnu za studena. Rostlinného původu. Barva: bílý prášek Dávkování: 50-100g/kg Použití: Molekulární kuchyně Moderní gastronomie
PROESPUMA HOT Proespuma hot je stabilizátor pro přípravu efektu pěny za tepla. Barva: Bílý prášek Dávkování: 50-100g/l
SOSA ALBUMIN (SUŠENÝ VAJEČNÝ BÍLEK) Textura Albumin vyrobená čistě z vaječných bílků. Albumin zpěvňuje o 25 % více než čerstvé vaječné bílky. Produkty vyrobené s použitím produktu Albumin jsou stabilnější. Vhodný k přípravě pusinek, makronek, marshmallow, suffle.
SOSA BARVA V PRÁŠKU ROZPUSTNÁ VE VODĚ PŘÍRODNÍ ORANŽOVÁ TMAVÁ Potravinářská barva v prášku vhodná k obarvení cukrářských výrobků. Rozpustná ve vodě. Přírodní, vegan, bezlepkové. Použití: 0,3 - 7g/kg cukrové hmoty croissanty makrónky zmrzlina krémy mandlové hmoty glazé - zrcadlová poleva potaho
SOSA BARVA V PRÁŠKU ROZPUSTNÁ VE VODĚ PŘÍRODNÍ RŮŽOVÁ Potravinářská barva v prášku vhodná k obarvení cukrářských výrobků. Rozpustná ve vodě. Přírodní, vegan, bezlepkové. Barva v kalíšku se liší od výsledné barvy - ta je růžová. Použití: 0,5 - 5g/kg cukrové hmoty croissanty makrónky
SOSA BARVA V PRÁŠKU ROZPUSTNÁ VE VODĚ PŘÍRODNÍ ŽLUTÁ CITRONOVÁ Potravinářská barva v prášku vhodná k obarvení cukrářských výrobků. Rozpustná ve vodě. Přírodní, vegan, bezlepkové. Použití: cukrové hmoty croissanty makrónky zmrzlina krémy mandlové hmoty glazé - zrcadlová poleva potahovací
KYSELINA CITRONOVÁ (CITRIC ACID) - V PRÁŠKU Bílý prášek rozpustný v kapalinách. Kyselina (okyselovadlo), může nahradit při přípravě citronovou šťávu. Ochucovadlo při přípravě pokrmů. Zvyšuje želírovací schopnost u pektinů. Použití: Marmelády Džemy Příprava ovoce
SOSA BARVA V PRÁŠKU ROZPUSTNÁ V TUCÍCH ČERNÁ Barva v prášku vhodná k obarvení cukrářských výrobků. Rozpustná v tucích a v alkoholu. Vegan, bezlepkové. Použití: méně než 300mg/kg čokoláda krémy na bázi tuku mandlové pasty máslové krémy kakaové máslo
SOSA BARVA V PRÁŠKU ROZPUSTNÁ V TUCÍCH I VE VODĚ PŘÍRODNÍ ČERVENÁ ŘEPOVÁ Potravinářská barva v prášku vhodná k obarvení cukrářských výrobků. Rozpustná v tucích i ve vodě. 100% přírodní. Veganské a bezlepkové. Použití: makrónky meringue čokoláda kakaové máslo zmrzlina kré
SOSA BARVA V PRÁŠKU ROZPUSTNÁ VE VODĚ PŘÍRODNÍ ČERNÁ Barva v prášku vhodná k obarvení cukrářských výrobků. Rozpustná ve vodě. Přírodní, vegan, bezlepkové. Použití: 0,5 - 2g/kg lt;li>cukrové hmoty croissanty makrónky zmrzlina krémy mandlové hmoty glazé - zrcadlová poleva potahovací hmoty želatiny polevy
SOSA BARVA V PRÁŠKU ROZPUSTNÁ VE VODĚ PŘÍRODNÍ ČERVENÁ IBIŠKOVÁ Potravinářská barva v prášku vhodná k obarvení cukrářských výrobků. Rozpustná ve vodě. Přírodní, vegan, bezlepkové. Použití: 3,5 - 10g/kg cukrové hmoty croissanty makrónky zmrzlina krémy mandlové hmoty glazé - zrcadlová pole
SOSA BARVA V PRÁŠKU ROZPUSTNÁ VE VODĚ PŘÍRODNÍ FIALOVÁ Potravinářská barva v prášku vhodná k obarvení cukrářských výrobků. Rozpustná ve vodě. Přírodní, vegan, bezlepkové. Barva v kalíšku se liší od výsledné barvy - ta je světle fialová. Použití: 0,4 - 2g/kg cukrové hmoty croissanty makr
SOSA SUŠENÉ KVĚTY - MIX Mix sušených okvětních lístků. Použití: Květy můžete použít na dozdobení a dochucení Vašich dortů a dezertů nebo zmrzliny. Můžete jej přidat i do drinků a limonád.
SOSA TEXTURA CREMOR TARTAR-VINNÝ KÁMEN Vinný kamp;aacute;men se používá obdobně, jako kypřící prášek do pečiva Cremor tartar je emulgátor, který usnadňuje sjednocení molekul vody a molekul tuku. Bez lepku a bez fosfátů Vzhled: bílý prášek Dávkování: 1-3g/kg
PEKTIN FRUIT NH Textura k želírování nebo zahušťování vzhledem k množství použité dávky. Může být použit do dření a ovocných džusů, směsi ovoce, cukru a kyseliny citronové. Pectine Fruit NH vytváří typickou ovocnou marmeládu. Barva: bílý jemný prášek Dávkování: Konzistentní struktura: 20g/kg Text