SOSA BARVA V PRÁŠKU ROZPUSTNÁ VE VODĚ ŽLUTÁ CITRONOVÁ Potravinářská barva v prášku vhodná k obarvení cukrářských výrobků. Rozpustná ve vodě. Vegan, bezlepkové. lt;li>Barva v kalíšku se liší od výsledné barvy - ta je citronově žlutá. Použití: cukrové hmoty croissanty makrónky zmrzlina kr&eacut
SOSA BARVA V PRÁŠKU ROZPUSTNÁ VE VODĚ ORANŽOVÁ Potravinářské barvivo v prášku vhodné k obarvení cukrářských výrobků. Rozpustná ve vodě. Vegan, bezlepkové. Použití: cukrové hmoty croissanty makrónky zmrzlina krémy mandlové hmoty glazé - zrcadlová poleva potahovací hmoty želatiny polevy
SOSA BARVA V PRÁŠKU ROZPUSTNÁ VE VODĚ HNĚDÁ Potravinářská barva v prášku vhodná k obarvení cukrářských výrobků. Rozpustná ve vodě. Vegan, bezlepkové. Použití: 50mg/kg cukrové hmoty croissanty makrónky zmrzlina krémy mandlové hmoty glazé - zrcadlová poleva potahovací hmoty želatiny polevy
SOSA BARVA V PRÁŠKU ROZPUSTNÁ VE VODĚ ČERVENÁ Potravinářská barva v prášku vhodná k obarvení cukrářských výrobků. Rozpustná ve vodě. Vegan, bezlepkové. Použití: méně než 500mg/kg cukrové hmoty croissanty makrónky zmrzlina krémy mandlové hmoty glazé - zrcadlová poleva potahovací hmoty želatiny polevy  
SOSA BARVA V PRÁŠKU ROZPUSTNÁ V TUCÍCH ČERVENÁ Barva v prášku vhodná k obarvení cukrářských výrobků. Rozpustná v tucích a v alkoholu. Vegan, bezlepkové. Použití: méně než 300mg/kg čokoláda krémy na bázi tuku mandlové pasty máslové krémy kakaové máslo
SOSA BARVA V PRÁŠKU ROZPUSTNÁ VE VODĚ KIWI ZELENÁ Potravinářská barva v prášku vhodná k obarvení cukrářských výrobků. Rozpustná ve vodě. Vegan, bezlepkové. Použití: cukrové hmoty croissanty makrónky zmrzlina krémy mandlové hmoty glazé - zrcadlová poleva potahovací hmoty želatiny polevy
HOVĚZÍ ŽELATINA 220 BLOOM Neutrální a bezbarvá a 100% živočišná hovězí želatina. Želatinu můžete použít do studené i teplé kuchyně. 220 Bloom (zlatá). Chuť: neutrální Barva: neutrální
SOSA SÓJOVÝ LECITIN - EMULGÁTOR Sójový lecitin je emulgátor, který usnadňuje sjednocení molekul vody a molekul tuku. Tato vazba umožňuje vstup vzduchu do past, pěn, různých mousse a zmrzlin. Vzhledem k rostlinnému původu lze lecitin využít i při přípravě vegetariánských pokrmů Vzhled: smetanově bílý prášek Dávkování: 5-8g/l
GELCREM COLD - BRAMBOROVÝ ŠKROB Modifikovaný bramborový škrob. Zahušťovadlo, které dodává pokrmům připravených za studena krémovou strukturu. Lze použít jako náhradu za kukuřičný škrob. Může být použito ve veganské a vegetariánské kuchyni. Barva: Bílý prášek Dávkování: 40-80g/ kg
SOSA TEXTURA AGAR- AGAR Textura Agar- agar se používá jako želatina. Je vyráběna z různých druhů řas (červených). Textura je výjimečná schopností želírovat i při pokojové teplotě. Méně želíruje v kyselém prostředí.
SOSA - TEXTURA ZAHUŠŤUJÍCÍ XANTANA GUM Textura je využívána především s vodou a tekutinami s obsahem vody >80%. Lze ji přidat do omáček, polévek, sirupů.
GELESPESSA - ZAHUŠŤUJÍCÍ TEXTURA Želatina přírodního původu, která Vám pomůže výborně absorbovat vodu a minimalizovat oddělování. Textura je využívána především s vodou a tekutinami s obsahem vody >80%, mléčnými produkty s obsahem tuku max. 200g/kg, všemi typy ovoce, emulzemi s obsahem vody max. 200g/kg. Umožňuje tvorbu omáček, majonéz, polévek, sirupů.
GLUKÓZA V PRÁŠKU 33DE Směs sacharidů získaných hydrolýzou škrobu. Zlepšuje trvanlivost výrobku. Zvláčňuje krémy. Zabraňuje vysychání potahovacích hmot.
INVERTNÍ CUKR Tekutý invertní cukr. Invertní cukr má mnoho způsobů použití v cukrářství a pekařství. Disponuje velmi dobrou rozpustností ve vodě, krémech, zmrzlině... Vyšší sladivost než sacharosa. Nižší bod karamelizace než sacharosa. Invertní cukr také zabraňuje krystalizaci ve zmrzlinách, krémech a dalších výrobcích. Použ
LYOFILIZOVANÉ KOKOSOVÉ MLÉKO - PRÁŠEK Lyofilizované kokosové mléko v prášku. Použité kokosy jsou vysoké kvality a výborné chuti sbírané v období své nejvyšší zralosti. Použití: Lyofilizované ovoce patří mezi celkem nové suroviny cukrářské výroby. Použít jej můžete na dozdoben&iacut