Pasta je vhodná k ochucování šlehaček, krémů, dezertů, náplní, zmrzlin. Lze jí také použít do těst, lze s ní péct. Vhodná i do čokoládových náplní (ganache). Doporučené dávkování je 30g pasty na 500g hmoty. Složení: cukr, jahody (27%), glukózový sirup, regulátor kyselosti: E330, zahušťovadlo:E440a, příchuť, barvivo: E120, 100. Může obsahovat stopy: vajec, mléka a ořechů. Nutriční hodnoty na 100g produktu: energie 1092 kJ/ 261 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené tuky 0,1g), sacharidy 63,6 g (z toho cu
Sametový sprej pro dekoraci povrchu cukrářských výrobků. Je vhodný na zmrzliny, mražené pěny, zmražené dorty a pod. Sprej před použitím nechat alespoň 2 hodiny při pokojové teplotě 20-25°C. Dobře protřepat a zahřát sprej v teplé vodě mezi 25-35°C. Barvu nanášet rovnoměrně na zmrazený výrobek ve vzdálenosti 20-25 cm. Doporučená doba pro ustálení barvy na výrobku před spotřebou výrobku jsou 4 hodiny. Po použití obrátit sprej tryskou dolů a několikrát stříknout, aby se tryska vyprázdnila. Poté se doporučuje
Drobný cukrový máček vhodný na jemné zdobení cukrářských výrobků. Složení: cukr (79,7%), pšeničný a kukuřičný škrob, glukózový sirup, barvivo E173, želatina (hovězí), rostlinný tuk (kokosový, řepkový), leštící látka E901. Výživové hodnoty (ve 100 g výrobku): Energetická hodnota 1650 KJ / 389 kcal; Tuky: 0,0 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,0 g; Sacharidy: 97,2 g z toho cukry 80,4 g; Bílkoviny: 0,0 g; Sůl: 0 g
Drobný cukrový máček vhodný na jemné zdobení cukrářských výrobků. Složení: cukr, pšeničný a kukuřičný škorb, glukózový sirup, koncentrát (jablko, černý rybíz, ředkvička, citrón), rostlinný olej (kokos, řepka), leštící látka E901,E903. VÝŽIV. HODNOTY (ve 100 g): Energ. hodnota 1636 KJ / 386 kcal; Tuky: 0 g z toho nasycené mastné kyseliny 0 g; Sacharidy: 96 g z toho cukry 75 g; Vláknina: 0 g; Bílkoviny: 0 g; Sůl: 0g .