Mandlová hmota je vhodná k potahování a zdobení cukrářských výrobků. Složení: cukr, mandle (20%), invertní cukrový sirup, stabilizátor E420, zahušťovadlo E466, invertáze, potravinářská kyselina E330, přírodní mandlové aroma, barvivo: E133; může obsahovat stopy soji a vajec. Výživové hodnoty (ve 100 g výrobku): Energetická hodnota 1736 KJ / 415 kcal; Tuky: 10,6 g z toho nasycené mastné kyseliny 1,1 g; Sacharidy: 75,7 g z toho cukry 73,1 g; Vláknina: 0 g; Bílkoviny: 3,5 g; Sůl: 0,1 g.
Mandlová hmota je vhodná k potahování a zdobení cukrářských výrobků. Složení: cukr, mandle (20%), invertní cukrový sirup, stabilizátor E420, zahušťovadlo E466, invertáze, potravinářská kyselina E330, přírodní mandlové aroma, barvivo: E129*; může obsahovat stopy soji a vajec. *Barvivo může nepříznivě ovlivnit činnost a pozornost dětí. Výživové hodnoty (ve 100 g výrobku): Energetická hodnota 1736 KJ / 415 kcal; Tuky: 10,6 g z toho nasycené mastné kyseliny 1,1 g; Sacharidy: 75,7 g z toho cukry 73,1 g; V
Mandlová hmota je vhodná k potahování a zdobení cukrářských výrobků. Složení: cukr, mandle (20%), invertní cukrový sirup, stabilizátor E420, zahušťovadlo E466, invertáze, potravinářská kyselina E330, přírodní mandlové aroma, barvivo: E102*,E133; může obsahovat stopy soji a vajec. *Barvivo může nepříznivě ovlivnit činnost a pozornost dětí. Výživové hodnoty (ve 100 g výrobku): Energetická hodnota 1736 KJ / 415 kcal; Tuky: 10,6 g z toho nasycené mastné kyseliny 1,1 g; Sacharidy: 75,7 g z toho cukry 73,1 g
Pasta je vhodná k ochucování šlehaček, krémů, dezertů, náplní, zmrzlin. Lze jí také použít do těst, lze s ní péct. Vhodná i do čokoládových náplní (ganache). Doporučené dávkování je 30g pasty na 500g hmoty. Složení: lískové ořechy (100%) Výživové hodnoty: energie 2921 kJ/ 698 kcal, tuky 65,7 g z toho nasycené tuky 7,0 g, sacharidy 10,6g z toho cukry 4,5g, bílkoviny 12,0g, sůl 0,0 g.
Sypká směs na přípravu cca 27 ks makronek, bezlepková, bez konzervantů, bez palmového oleje, bez AZO barviv, bez trans-tuků. Další potřebné suroviny: 70g vaječných bílků, odleželé 2-3 dny, pokojové teploty. Příprava: 1.) Vsypat směs do mísy a smíchat s 70g vaječných bílků, odleželé 2-3 dny, pokojové teploty, popř. přidat barvivo. 2.) Vyšlehat cca 5 minut mixérem na nevyšší otáčky. 3.) Za pomoci trezírovacího sáčku nastříkat kolečka o velikosti cca 3 cm na plech vyložený pečícím papírem 4.) Nechat makronk
Poleva je vhodná na zdobení cukrářských výrobků, stékaných dortů, cukroví apod. Polevu lze rozpustit ve vodní lázni či opatrně v mikrovlnné troubě (výkon max. 500W, promíchat každých 15 sekund). Jestliže potřebujete mít polevu tekutější, stačí přidat trochu 100% tuku. Složení: cukr, ztužený rostlinný tuk (palmové jádra), odtučněné sušené mléko, emulgátor E492,E322 (slunečnicový), barvivo:E153. Skladovat při teplotě do 16-22°C. Výživové hodnoty (ve 100 g výrobku): Energetická hodnota 2400 KJ / 570 kcal; T
Pasta je vhodná k ochucování šlehaček, krémů, dezertů, náplní, zmrzlin. Lze jí také použít do těst, lze s ní péct. Vhodná i do čokoládových náplní (ganache). Doporučené dávkování je 30g pasty na 500g hmoty. Složení: cukr, borůvková šťáva a dřeň (30%), glukózový sirup, extrakt z ibišku a mrkve, regulátor kyselosti: E330, zahušťovadlo:E440a, aroma. Může obsahovat stopy: vajec, mléka a ořechů. Nutriční hodnoty na 100g produktu: energie 1103 kJ/ 263 kcal, tuky 0,1g (z toho nasycené tuky 0g), sacha
Pasta je vhodná k ochucování šlehaček, krémů, dezertů, náplní, zmrzlin. Lze jí také použít do těst, lze s ní péct. Vhodná i do čokoládových náplní (ganache). Doporučené dávkování je 30g pasty na 500g hmoty. Složení: cukr, mango (30%), glukózový sirup, regulátor kyselosti: E330, zahušťovadlo:E440a, příchuť, barvivo: E160a, 10. Může obsahovat stopy: vajec, mléka a ořechů. Nutriční hodnoty na 100g produktu: energie 1133 kJ/ 271 kcal, tuky 0,1 g (z toho nasycené tuky 0g), sacharidy 65,2 g (z toho cukr
Pasta je vhodná k ochucování šlehaček, krémů, dezertů, náplní, zmrzlin. Lze jí také použít do těst, lze s ní péct. Vhodná i do čokoládových náplní (ganache). Doporučené dávkování je 30g pasty na 500g hmoty. Složení: cukr, maliny (30%), glukózový sirup, regulátor kyselosti: E330, zahušťovadlo:E440a, příchuť, barvivo: E163a, 100. Může obsahovat stopy: vajec, mléka a ořechů. Nutriční hodnoty na 100g produktu: energie 1105 kJ/ 264 kcal, tuky 0,2 g (z toho nasycené tuky 0g), sacharidy 64,8 g (z toho cukr
Pasta je vhodná k ochucování šlehaček, krémů, dezertů, náplní, zmrzlin. Lze jí také použít do těst, lze s ní péct. Vhodná i do čokoládových náplní (ganache). Doporučené dávkování je 30g pasty na 500g hmoty. Složení: cukr, glukózový sirup, karamelizovaný cukr (40%), voda, aroma, zahušťovadlo E440,E407, regulátor kyselosti: E330. Může obsahovat stopy: vajec, mléka a ořechů. Výživové hodnoty: energie 1013 kJ/ 242 kcal, tuky 0,2 g (z toho nasycené tuky 0 g), sacharidy 58,7 g (z toho cukry 50,1 g), bílkovin
Sada 5 barev marcipánu vhodného k zdobení a modelování cukrářských výrobků. Sada obsahuje tyto barvy: žlutá, zelená, modrá, červená, černá. Složení: cukr, mandle 20%, invertní cukrový sirup, stabilizátor E420, zahušťovadlo E466, zvlhčující látka: invertáze, kyselina E330, přírodní aroma, barviva:E102, E129*, E133, E153, E160a. E102, *barvivo může mít negativní vliv na činnost a pozornost dětí; Může obsahovat stopy vajec a soji. : Výživové hodnoty (ve 100 g výrobku): Energetická hodnota 1736 KJ / 415 kca
Kakaové máslo je vhodné pro výrobu čokolády, také pro získání tekutější čokolády a čokoládové polevy. Pecičky jsou vyrobeny ze 100% kakaového másla a jsou 100% rostlinného původu. Kakaové máslo je vhodné pro vysoké teploty. Pro získání tekutější čokolády a polevy použijte cca 10 - 15% z celkového množství. Alergeny: může obsahovat stopy mléka. Složení: kakové máslo Výživové hodnoty (ve 100 g výrobku): Energetická hodnota 3766 KJ / 900 kcal; Tuky: 100 g z toho nasycené mastné kyseliny 60,2 g; Sacharidy: 0
FunCakes jedlé lepidlo je vhodné k slepování potravin. Použití: v místě kontaktu natřete hmotu tenkou vrstvou lepidla. Při slepování figurek jednotlivé části chvíli přidržte nebo podložte. Složení: voda, emulgátor: E466, konzervant: E211, regulátor kyselosti: E330, aroma.
Pasta je vhodná k ochucování šlehaček, krémů, dezertů, náplní, zmrzlin. Lze jí také použít do těst, lze s ní péct. Vhodná i do čokoládových náplní (ganache). Doporučené dávkování je 30g pasty na 500g hmoty. Složení: pistáciové ořechy (65%), rostlinné tuky a oleje (palmový, řepkový, slunečnicový, ochucovací pasta, Barviva: E140, E100, emulgátor: E322 sójový. Může obsahovat stopy: mléka. Výživové hodnoty: energie 2970 kJ/ 709 kcal, tuky 71,7 g z toho nasycené tuky 27,0 g, sacharidy 3,1g z toho cukry 1,7
Pasta je vhodná k ochucování šlehaček, krémů, dezertů, náplní, zmrzlin. Lze jí také použít do těst, lze s ní péct. Vhodná i do čokoládových náplní (ganache). Doporučené dávkování je 30g pasty na 500g hmoty. Složení: cukr, pomerančová šťáva (40%), glukózový sirup, alkohol 2%, regulátor kyselosti: E330, éterický pomerančový olej, zahušťovadlo:E440a, barvivo: E120, 100. Může obsahovat stopy: vajec, mléka a ořechů. Obsahuje ALKOHOL. Nutriční hodnoty na 100g produktu: energie 1216 kJ/ 290 kcal, tuky