Do tvarohové pomazánky a na povrch sýrů, k dochucení másla, pomazánek, na brambory, vejce, ryby, na remulády a omáčky, do majonéz, salátů a polévek.
Velmi aromatické a jemné koření vhodné do tvarohové pomazánky a na povrch sýrů, k dochucení másla, pomazánek, na brambory, vejce, ryby, na remulády a omáčky, do majonéz, salátů a polévek.
Pro svou velice silnou chuť je kmín používán v téměř všech indických jídlech. U nás se používá především ke kořenění zelí, kapusty, do polévek a omáček, k rybám, při pečení masa, do pomazánek i ke konzervaci, a v neposlední řadě do chleba a jiného pečiva. Český kmín.
Jemně namletý česnek má slabě palčivou a mírně nasládlou chuť. Česnek se výborně hodí na nakládání sýrů, do pomazánek, salátů, pokrmů z masa a zeleniny, luštěnin, obilovin a hub. Česnek je vhodným doplňkem při úpravě skopového masa, v uzeninách, v karbanátcích, do omáček, majonéz, salátů, polévek, při domácích zabijačkách, do bramborových jídel. Ekonomické balení
Česnek řezaný a sušený po plátcích z jednotlivých stroužků. Pokud jsou kusy do sýrů příliš velké, je možné je jakkoliv nadrtit na menší části. Výborně hodí do zelených salátů, omáček, k masům (skopovému a hovězímu), k zelenině, do salámů a k rybám. Ekonomické balení lt;img style= letter-spacing: 0.32px; src='https://cdn.myshoptet.com/usr/www.dobrykolonial.cz/user/documents/upload/ťapka - krátký popis.png' alt= ťapka - krátký popis />
Velice ostrá směs koření vhodná pro přípravu rožněných pokrmů z masa a zeleniny, na sojové maso, do masových směsí, do omášek, salátů a pomazánek.
Himalájská sůl je jednou z nejčistších přírodních solí. Růžová barva himalájské soli značí vysoký obsah železa, hořčíku a dalších 25 minerálních látek. Himalájská sůl je vhodná zejména k dochucování teplých i studených pokrmů stejně jako běžná sůl.
Himalájská sůl je jednou z nejčistších přírodních solí. Růžová barva himalájské soli značí vysoký obsah železa, hořčíku a dalších 25 minerálních látek. Himalájská sůl je vhodná zejména k dochucování teplých i studených pokrmů stejně jako běžná sůl.
Směs koření pro ozdobu sýrů a sýry v nálevech. Typické aroma díky medvědímu česneku a koriandru. Všeobecné použití v kuchyni pro marinování, grilování, rožnění i pečení všech druhů mas. Pro minutková i zeleninová jídla. Zapečené mísy.
Směs koření k přípravě tradičních českých pokrmů. Hodí se na bramboráky, k vepřovému i hovězímu masu. Do jitrnic, jelítek i prejtu. Do bramboračky i do guláše. Vhodné také na zdobení, dochucování a nakládání sýrů.
Himalájská sůl je jednou z nejčistších přírodních solí. Růžová barva himalájské soli značí vysoký obsah železa, hořčíku a dalších 25 minerálních látek. Himalájská sůl je vhodná zejména k dochucování teplých i studených pokrmů stejně jako běžná sůl.
Bobkový list nebo-li stále zelený Vavřín. Pozvolna se uvolňující chuť a vůně jemně ozvláštní rozličné vývary, omáčky a polévky. Dobře si rozumí s čočkou, fazolemi a rajčaty. Rajčatové polévky a omáčky, těstoviny se zeleninou, bramboráky. Výhodou mletého bobkového listu je, že ho nemusíte vyndávat z hotových pokrmů a nezůstávají odlomené kousky. Také počítáte kolik jste tam dali lístků? Ján už ne :-)
**Koření Adžika 100g - Dlouhý popis produktu** Objevte jedinečnou chuť a aroma s naším kořením Adžika, které je ideálním doplňkem pro všechny milovníky gurmánských zážitků. Toto koření, které pochází z tradiční kuchyně Kavkazu, je skvělou volbou pro ochucení bílých sýrů, tvarohů a nakládaných sýrů. Jeho intenzivní a lahodná chuť dokonale vynikne v kombinaci s čerstvými nebo pečenými ingrediencemi. Adžika se skvěle hodí nejen na sýrové pokrmy, ale také jako přísada do zeleninových salátů. Vytvořte si osv
Pikantnější a voňavější po zeleném pepři. Klasická směs pro grilování a rožnění, co lze na gril položit. Masa všeho druhu, sýry, zelenina. Zvýrazní také chuť pepřových omáček a marinád.
Směs vhodná k dochucení másla, pomazánek, jogurtů a dresingů, na čerstvé, nakládané i grilované sýry. Hodí se také na dochucení zeleninových a těstovinových jídel. Na drůbež a králíka.