000

e-book: Francouzské sýry

e-book: Francouzské sýry

Francouzské speciality od měkkých plísňových sýrů po zrající tvrdé. Plísňové sýry typu Camembert, Roquefort, Picodon, Reblochon, Saint Maure, Valencay a další. Sýry zrající pod mazem např. Livarot, Munster a pod.  Nejste plátci DPH? Je lépe koupit e-book na www.domacisyrar.cz.

koupit
Videokurz - Domácí sýrař

Videokurz - Domácí sýrař

Chcete, aby Váš sýr byl skutečný Sýr? Jako Gouda, Niva, Mozzarella, Crotin a spousta dalších? Videokurz Vám pomůže pochopit, čím se tyto sýry odlišují, jaká je jejich výrobní technologie. Nebudete se muset držet pouze receptury, prostě budete vědět, jak takové sýry dělat!  Možnost zakoupení i na flash disku.  Když pochopíte technologii, je jedno zda budete dělat sýry pro radost nebo pro zákazníka. Vždy budete profesionál!   Nejste plátci DPH? Je lépe koupit videokurz na www.domacisyrar.cz.

koupit
e-book: 4 e-knihy

e-book: 4 e-knihy

4 e-knihy výhodně. Kompletní náhled do technologií a postupů při výrobě všech druhů sýrů a dalších mléčných výrobků.  Nejste plátci DPH? Je lépe koupit e-book na www.domacisyrar.cz.

koupit
Dárkový poukaz

Dárkový poukaz

Dárkový poukaz na odběr zboží v obchodě www.dobrykolonial.cz  Poukaz není časově omezen. 

koupit
e-book: Tvrdé a polotvrdé sýry

e-book: Tvrdé a polotvrdé sýry

Když řeknete sýr, představíte si bochník. E-book, který Vás podrobněji zavede do výroby sýrů, které chce zkusit každý. Tvrdé a polotvrdé sýry.  Malý náhled do technologie - každý bochník nevzniká tím, že je lisovaný pod lisem.  Nejste plátci DPH? Je lépe koupit e-book na www.domacisyrar.cz.    

koupit
Videokurz na flash - Domácí sýrař

Videokurz na flash - Domácí sýrař

Chcete, aby Váš sýr byl skutečný Sýr? Jako Gouda, Niva, Mozzarella, Crotin a spousta dalších? Videokurz Vám pomůže pochopit, čím se tyto sýry odlišují, jaká je jejich výrobní technologie. Nebudete se muset držet pouze receptury, prostě budete vědět, jak takové sýry dělat!   Když pochopíte technologii, je jedno zda budete dělat sýry pro radost nebo pro zákazníka. Vždy budete profesionál!   Nejste plátci DPH? Je lépe se přihlásit na www.domacisyrar.cz.

koupit
e-book: Korbáčky, parenice, mozzarella a další tažené sýry

e-book: Korbáčky, parenice, mozzarella a další tažené sýry

Tažené sýry mají využití na celém světě. K přímé spotřebě i k použití v kuchyni. Přírodní i uzené. Měkké i tvrdé. K rychlé spotřebě i ke zrání několik měsíců. E-book, který se zabývá výrobou této speciální kategorie sýrů.        Nejste plátci DPH? Je lépe koupit e-book na www.domacisyrar.cz.

koupit
e-book: Výrobky z mléka nejen v domácích podmínkách

e-book: Výrobky z mléka nejen v domácích podmínkách

 E-book, který Vám pomůže začít s výrobou sýrů a dalších mléčných výrobků doma i na farmě. Pochopení základů výroby Vám umožní se rozhodnout, které sýry jsou pro Vás nejzajímavější, půjdou dobře vyrobit ve Vašich podmínkách a kterým se budete muset přizpůsobit   Nejste plátci DPH? Je lépe koupit e-book na www.domacisyrar.cz.

koupit
5. kurz Výroba sýrů 1 + Kozí sýry 3.,4.6.2023

5. kurz Výroba sýrů 1 + Kozí sýry 3.,4.6.2023

Výroba sýrů 1 - kurz pro všechny druhy sýrů obohacený o Kozí sýry Devět technologických kroků, které Vás nasměrují k výrobě tvrdých, polotvrdých, čerstvých, plísňových, tvarohových i tažených. Ať už jsou vyráběny sladkým či kyselým srážením. Sýrů, které jsou ke spotřebě za pár dnů nebo budou zrát několik měsíců. Vše řídí ty správné kroky, kterým když porozumíte, budete schopni dělat všechny sýry.  Kozí sýry často budí dojem, že se jedná o bílý sýr tvarohového typu, případně se směsí bylin. Opak je

koupit
6. kurz Tažené, pařené a nakládané sýry 24.,25.6.2023

6. kurz Tažené, pařené a nakládané sýry 24.,25.6.2023

Speciál zaměřený na rozsáhlý obor tažených sýrů a přípravu nálevů k nakládání různých druhů sýrů. Pařené a tažené sýry, ze kterých budeme čerpat - pro příklad : Mozzarella, Kaškaval, Korbáček, Parenica, Oštěpek, Suluguni, Burrata, Provolone, Caciocavallo, String Cheese a další ...Tažené sýry se dají považovat za samostatnou skupinu, u které není nutné důkladně proniknout do obecné technologie výroby sýrů, abyste je mohli s úspěchem dělat. Ale pokud ji budete znát, jistě to bude přínosem a usnadněním.&n

koupit