Francouzské speciality nabízí trochu jiné gurmánské zážitky. Spécialités de France – Francouzské speciality - je skvělý obchod s potravinami specializující se na francouzské gurmánské výrobky. Náš kamenný obchod a výdejní místo : Belgická 27, Praha 2 200 m od náměstí Míru, metro A otevřeno :…
Kandovaná paprika s medem a feferonky Chipotle 110g Poivrons confits au miel & Piment Chipotle. Objevte sladkou a slanou kombinaci ochutnávkou nakrájených kandovaných paprik s medem, vše vylepšené nádechem pepře Chipotle. Ideální jako doplněk k vašim venkovským terinám a sýrům.
Cotriade, Bretoňská rybí polévka 780cl Cotriade soupe de poissons Bretonne Atelier Bernard MAROT nám nabízí tento Bretoňský recept na autentickou rybí polévku s malými kousky zeleniny a ryb pro potěšení labužníků. Tento recept je pro Bretony tím, čím Bouillabaisse je pro Provensalce.
Degustační sada dobroty z Perigordu - 5x 65g L´écrin du Perigord - 5x 65g Tato sada obsahuje: Vepřová farmářská terina 65g Venkovská terina s černými lanýži (3%) 65g Vepřová terina s jemným kořením Espelette 65g Grilonky z Perigordu 65g Tato sada je ideální příležitost ochutnat proslulé speciality z regionu Perigord.
Filet z tuňáka s olivovým olejem 200 g Filet de thon avec huile d'olive
Luxusní dárkové krabíce včetně balné- různé motivy - Kontaktujte nás, prosím, pro informace .
PETIT CHABLIS AOC 2017 Oblast Burgundsko odrůda Chardonnay Osvěžující víno, dobře vyvážené a ideální jako aperitiv.
Kachní delikatesa s rakovými ocasy marinovaná v Armagnacu - 90 g L’En-cas de canard aux queues d’écrevisses marinées à l’Armagnac
Ocet z dužiny manga 25cl láhev Vinaigre pulpe de mangue bouteille 25cl Marcel Recorbet vás zve k objevování tohoto octa s mangovou dužninou. Vyrobeno ve Francii, můžete jej použít pro své obvazy.to jde velmi dobře s monkfish, vepřové maso, endivie, mušle, kachna, meruňka, krůta, bílá ryba, avokádo, foie gras, uzený losos, granátové jablko.
Malinový dřeňový ocet 25cl láhev Vinaigre pulpe de framboise bouteille 25cl
Bruschetta z papriky piquillo 140 g Bruschetta poivrons et piments 140 g Bruschetta je tradiční kulinářská příprava předkrmů (nebo antipasta v Italštině) typická pro Italskou kuchyni. Bruschetta je zároveň samotný chléb, a zejména příprava rajčatový nebo artyčokový, chřestový, paprikový nebo jiných přísad, které ho pokrývají. Je to tradičně krajíc venkovského chleba, zatuchlý nebo opečený, potřený česnekem a dochucený olivovým olejem. Existuje mnoho variací inspirovaných předkrmy, někdy zdobené malý
Artyčok bruschetta 140 g Bruschetta d'artichauts Artyčok Bruschetta je zeleninový krém s příjemnou a unikátní hořkosladkou chutí typickou pro artyčok. Jemné kousky artyčoku naložené v tradiční směsi koření a extra panenském olivovém oleji jsou vhodné jako předkrm pro podporu trávení. Bruscheta se podává na zapečeném nebo opečeném pečivu. Krém můžete použít i ke konci vaření na dochucení plátků masa nebo k pečenému masu. Obohaťte svůj jídelníček o tuto zdraví prospěšnou a nezvykle lahodnou delikatesu!
Artičoková pomazánka s bazalkou BIO sklo 100g - Tartinable BIO artichaut basilic Mes P'tites Recette Bio, vám nabízí tuto pomazánku s artyčoky a bazalkou. Ideální pro ochutnávku s přáteli. Toto artyčokové potěšení, které lze snadno namazat na toasty, bude mít také místo pro váš rodinný piknik.
OLIVOVÉ PYRÉ SE SUŠENÝMI RAJČATY 100 G Tartinable BIO olives tomates séchées 100 g Vychutnejte si jedinečné olivové pyré se sušenými rajčaty. Jedná se o BIO olivy a sušená rajčata. Složky této unikátní francouzské pochoutky pocházejí z ekologického zemědělství. Nezaměnitelnou chuť pomazánce dodává extra panenský olivový olej, ocet červeného vína a tradiční směs koření. Nejlépe si ji vychutnáte na čerstvě opečených toustech nebo křupavém, čerstvém pečivu podávaném s lahodným vínem. Nechte se hýčkat pr
Bruschetta ze zeleného chřestu 140 g Bruschetta d'asperges vertes 140 g Bruschetta je tradiční kulinářská příprava předkrmů (nebo antipasta v Italštině) typická pro Italskou kuchyni. Bruschetta je zároveň samotný chléb, a zejména příprava rajčatový nebo artyčokový, chřestový, paprikový nebo jiných přísad, které ho pokrývají. Je to tradičně krajíc venkovského chleba, zatuchlý nebo opečený, potřený česnekem a dochucený olivovým olejem. Existuje mnoho variací inspirovaných předkrmy, někdy zdobené malý
Balzamikový ocet: 50cl láhev Vinaigre balsamique: bouteille 50cl Balzamikový ocet (aceto balsamico) pochází z Modeny v severní Itálii. Tento nízko kyselý „ocet“ je vyroben z hroznové šťávy nebo moštu. „Pravý“ balzamikový ocet z Modeny je produkt vyzrávaný v dřevěných sudech více než 20 let. Různá dřeva se používají pro sudy, protože se ocet koncentruje v průběhu času. Tradiční Modena balzamikový ocet se plní do lahvičky ve tvaru ampule a používá se spíše jako koření než jako ocet. Mladší balzamikové octy