biolevel

eshop se zdravými potravinami, ekologickou drogerií a kosmetikou

nakoupit
Škrob Kuzu BIO 100g (kousky), Muso

Škrob Kuzu BIO 100g (kousky), Muso

Rostlina kuzu je vinný keř. Má svůj původ v japonských horách. Dnes roste také v USA, zvláště na jihu, kde je známa jako „kudzu“. Přesněji řečeno je kuzu škrob z kořene rostlinného keře. Tento velmi tvrdý, divoký kořen je nositelem velkého množství energie. Může v pravém slova smyslu „prorůstat skálou“. To je důvodem, proč měly vždycky svoje místo v jídelníčku silných mužů právě tak jako v medicíně. Průměrně dosahuje kořen kuzu 90-ti kg. Proto je nazýván Orientální obr. Tradiční východní medicína si

  • Cena: 148.00 Kč
koupit
Miso mugi ječmen BIO 345g, Muso

Miso mugi ječmen BIO 345g, Muso

Miso pasta se připravuje fermentací sójových bobů a soli. Používá se k dochucování podobně jako sójová omáčka. Je velmi silné chuti, a proto se jí používá velmi malé množství. Při přípravě rozmícháme nejprve malé množství misa ve vodě a tím dochucujeme makrobiotické polévky, omáčky, těstoviny. Velmi oblíbené je použití misa do miso polévek - je to japonská delikatesa. Miso se nemusí vyrábět pouze ze sójových bobů, ale i z rýže, pšeničné nebo ječné mouky. Stejně jako sójová omáčka i miso se liší podle

  • Cena: 159.00 Kč
koupit
Miso natto, Sunfood, 250g

Miso natto, Sunfood, 250g

Miso natto jsou fermentované, uvařené sojové boby. Díky fermentačnímu procesu rozkládá sojové složité bílkoviny a tudíž je natto mnohem snadněji stravitelné než samotné sojové boby. Jeho povrch je slizký a viskózní se sýrovitou strukturou. V asijských zemích natto slouží jako tradiční kondiment na rýži, přidává se do miso polévek a používá se zeleninovými pokrmy. Je to tradiční pochoutka japonského venkova. Složení: sója, ječmenný slad, zázvor, mořská řasa kombu, mořská sůl Vyrobeno přírodní fermentací

  • Cena: 126.00 Kč
koupit
Miso shiro - bílá rýže, 400g

Miso shiro - bílá rýže, 400g

Tento druh misa je vhodný speciálně pro děti, např. do polévek. Miso neodmyslitelně patří k japonské kuchyni. Nasládlá chuť, světlá barva a jemné aroma – tak by se dalo charakterizovat Miso Shiro. Na rozdíl od misa, jako ho známe, k výrobě tohoto Misa Shiro se používá o polovinu méně soli a více Koji, který pomáhá škrobu zcukernatět. Čas pro fermentaci je také mnohem kratší a přispívá k nasládlé chuti – kolem 2 týdnu. Látky obsažené v Misu mají příznivý vliv na trávení jiných potravin a podporují dobrou

  • Cena: 118.00 Kč
koupit
Sójová omáčka Shoyu SAN-J  BIO 220ml, Natural Jihlava

Sójová omáčka Shoyu SAN-J BIO 220ml, Natural Jihlava

Sójová omáčka Shoyu je tradiční japonský výrobek k dochucování pokrmů. Neobsahuje žádné konzervační látky, barviva či jiné chemické přísady. Tato sójová omáčka se vyrábí ze sójových bobů, pšenice a fermentačního činidla (Aspergillus oryzae). Vyrábí se ze směsi rozdrcených sójových bobů, pražené pšenice a vody, která prochází dlouhým procesem přírodního kvašení. Tento proces si zachovává svůj přirozený průběh (podle ročních období). Shoyu zraje dlouhé měsíce díky působení fermentačních kultur.

  • Cena: 49.00 Kč
koupit
Sójová omáčka Shoyu BIO 475ml, Natural Jihlava

Sójová omáčka Shoyu BIO 475ml, Natural Jihlava

Sójová omáčka Shoyu je tradiční japonský výrobek k dochucování pokrmů. Neobsahuje žádné konzervační látky, barviva či jiné chemické přísady. Tato sójová omáčka se vyrábí ze sójových bobů, pšenice a fermentačního činidla (Aspergillus oryzae). Vyrábí se ze směsi rozdrcených sójových bobů, pražené pšenice a vody, která prochází dlouhým procesem přírodního kvašení. Tento proces si zachovává svůj přirozený průběh (podle ročních období). Shoyu zraje dlouhé měsíce díky působení fermentačních kultur.

  • Cena: 89.00 Kč
koupit
Sójová omáčka Tamari BIO 220ml, Natural Jihlava

Sójová omáčka Tamari BIO 220ml, Natural Jihlava

Tradiční japonský výrobek v biokvalitě, který se podobně jako shoyu používá k dochucování pokrmů. Tamari na rozdíl od Shoyu má výraznější chuť, hustější konzistenci, tmavší barvu a neobsahuje lepek. Prochází i odlišným výrobním procesem – vzniká při výrobě Misa. Jelikož výtěžnost při výrobě Tamari je mnohem nižší než u Shoyu, odráží se to i ve vyšší ceně. Obsahuje vysoce kvalitní aminokyseliny a mikroorganismy vhodné pro dobré trávení. Návod k přípravě: Díky všestrannosti této sójové omáčky záleží jen na

  • Cena: 58.00 Kč
koupit
Sójová omáčka Tamari BIO, 475ml, Natural Jihlava

Sójová omáčka Tamari BIO, 475ml, Natural Jihlava

Tradiční japonský výrobek v biokvalitě, který se podobně jako shoyu používá k dochucování pokrmů. Tamari na rozdíl od Shoyu má výraznější chuť, hustější konzistenci, tmavší barvu a neobsahuje lepek. Prochází i odlišným výrobním procesem – vzniká při výrobě Misa. Jelikož výtěžnost při výrobě Tamari je mnohem nižší než u Shoyu, odráží se to i ve vyšší ceně. Obsahuje vysoce kvalitní aminokyseliny a mikroorganismy vhodné pro dobré trávení. Návod k přípravě: Díky všestrannosti této sójové omáčky záleží jen na

  • Cena: 113.00 Kč
koupit
Sůl mořská jemná (ručně sbíraná), 1kg

Sůl mořská jemná (ručně sbíraná), 1kg

Mořská sůl jemná je jedlá sůl ručně sbíraná. Díky ručnímu sběru neobsahuje sůl Biosal žádné chemické přídavné látky. Tato přírodní mořská sůl pochází z ochranné zóny u Sicílie. Mořská sůl má neomezenou životnost. Nemůže se zkazit, proto se neuvádí na obale datum spotřeby.

  • Cena: 30.00 Kč
koupit
Sůl mořská hrubá (ručně sbíraná), 1kg

Sůl mořská hrubá (ručně sbíraná), 1kg

Mořská sůl je jedlá sůl ručně sbíraná. Díky ručnímu sběru neobsahuje sůl Biosal žádné chemické přídavné látky. Tato přírodní mořská sůl pochází z ochranné zóny u Sicílie. Mořská sůl má neomezenou životnost. Nemůže se zkazit, proto se neuvádí na obale datum spotřeby.

  • Cena: 30.00 Kč
koupit
Sůl himalájská růžová hrubá 500g, Natural Jihlava

Sůl himalájská růžová hrubá 500g, Natural Jihlava

Himalájská sůl růžová Čistá přírodní krystalická sůl z Himálají obsahuje důležité minerály, které lidské tělo potřebuje. Tyto prvky byly součástí pramoře a mají i nyní pro lidský organismus centrální význam. Velmi cenná krystalická sůl protkává sůl kamennou jako spleť žilek. Růžový odstín získala sůl díky přítomnosti oxidu železa a hojnému obsahu minerálů (vápník, draslík, hořčík, železo, zinek, mangan, stopové množství jódu), které jsou pro tělo velmi snadno vstřebatelné, protože tyto minerály jsou

  • Cena: 26.00 Kč
koupit
Bujón zeleninový Würzl BIO, kostky 66 g

Bujón zeleninový Würzl BIO, kostky 66 g

Hodí se na přípravu polévek, pro dochucení různých jídel, omáček i dresinků. Suroviny pro výrobu bujónů Würzl jsou pečlivě vybírány a pochází z kontrolovaného ekologického zemědělství. Složení: Mořská sůl, kvasnicový extrakt bez kyselinové hydrolýzy, neztužený palmový tuk*, pórek*, karotka*, cibule*, celer*, směs koření* (muškát*, česnek*, kurkuma*, pepř*), bylinky* (petržel*, libeček*, bazalka*), přírodní rozmarýnové aroma.* produkt kontrolovaného ekologického zemědělství Návod k přípravě: Kromě

  • Cena: 32.00 Kč
koupit
Bujón zeleninový WÜRZL bez droždí BIO, kostky 72g

Bujón zeleninový WÜRZL bez droždí BIO, kostky 72g

Praktické bujónové kostky pro přípravu polévek a omáček, nyní bez obsahu droždí a proto s ještě vyšším obsahem té nejlepší zeleniny v kvalitě BIO. Droždí totiž funguje v bujónu jako zvýrazňovač chuti a proto pro ty, kteří se droždí vyhýbají jsme připravili bujón s vyšší koncentrací zeleniny, která zajistí stejně plnou chuť bujónu jakou má varianta z droždím. Složení: Sůl, kukuřičný škrob*, palmový tuk*, cibule*, třtinový cukr*, celer*, pórek*, mrkev*, libeček*, petržel*, muškátový oříšek*, kurkuma*,

  • Cena: 33.00 Kč
koupit
Bujón zeleninový WÜRZL BIO, sáček 250g

Bujón zeleninový WÜRZL BIO, sáček 250g

Hodí se na přípravu polévek, pro dochucení různých jídel, omáček i dresinků. Suroviny pro výrobu bujónů Würzl jsou pečlivě vybírány a pochází z kontrolovaného ekologického zemědělství. Složení: Mořská sůl, kukuřiční škrob*, kvasnicový extrakt, glukózový sirup*, slunečnicový olej*, cibule* (2%), karotka* (2%), koření* (kurkuma*, zázvor*, muškátový ořech*, pepř*), celer* (2%), bylinky* (petržel*, libeček*, bobkový list*), pastinák* (1%), pórek* (1%). *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství Návod k

  • Cena: 109.00 Kč
koupit
Bujón zeleninový WÜRZL bez droždí BIO, sáček 250g

Bujón zeleninový WÜRZL bez droždí BIO, sáček 250g

Hodí se na přípravu polévek, pro dochucení různých jídel, omáček i dresinků. Suroviny pro výrobu bujónů Würzl jsou pečlivě vybírány a pochází z kontrolovaného ekologického zemědělství. Složení: Mořská sůl, kukuřiční škrob*, zelenina* 7,1 %* (mrkev* 2,9 %, cibule* 2,7 %, pastinák* 1,5 %), glukózový sirup* (z kukuřice), slunečnicový olej*, koření* (kurkuma*, zázvor*, muškátový ořech*, pepř*), bylinky* ( petržel*, libeček*, bobkový list*). *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství Návod k přípravě:

  • Cena: 85.00 Kč
koupit