Zeelandia spol. s r.o, Malšice 267, 391 75

Zeelandia Arabesque čokoláda tmavá 58% 500g

Zeelandia Arabesque čokoláda tmavá 58% 500g

Kvalitní belgická hořká čokoláda, vhodná pro dekoraci, pralinky, potahování. Obsahuje 58% kakaové sušiny. Použití: rozehřejte na teplotu 47°C, 2/3 hmoty zchlaďte temperancí na teplotu 27°C a přilijte zbývající 1/3 rozpuštěné hmoty. Hmotu průběžně promíchávejte. Při zpracování by hmota měla mít teplotu 30°C. Skladovat při teplotě do 20°C . Tip na temperování čokolády: Mikrovlnná trouba nebo vodní lázeň? Jak nejlépe rozpustit čokoládu? Vodní lázeň je klasickou metodou, ale není bez rizika. Voda a pára, dok

koupit
Zeelandia Vanilmix 250g

Zeelandia Vanilmix 250g

Sypká směs vhodná k výrobě vanilkového pudinku za studena. Návod na použití: 500 g směsi zalít 1500 ml vody o teplotě 20-25°C, vyšlehat do hladkého krému a nechat 10 minut odstát. Dle potřeby a chuti dál přidávat tuk (máslo) - máslový krém na uvedený poměr 2 kg, žloutkový 600-900 g tuku. Složení: cukr, modif.škroby,suš.plnotučné mléko, suš.syrovátka, želírující látky, kypřící látka, laktoza, rostl a mléčné bílkoviny, rostl. a živočiš.tuky, suš. kukuřičný sirup, barvivo E160a, přírodní vanilka. Výživo

koupit
Arabesque, čokoláda tmavá 72%, 500g

Arabesque, čokoláda tmavá 72%, 500g

Kvalitní belgická hořká čokoláda se 72% kakaové sušiny, která se rychle a dobře rozpouští, snadno zpracovává a výrobkům dodává skvělou chuť a lesk. Je vhodná pro potahování, plnění a dekorování cukrářských výrobků, na bonbony a spoustu dalších aplikací. Použití: rozehřejte na teplotu 47°C, 2/3 hmoty zchlaďte temperancí na teplotu 28°C a přilijte zbývající 1/3 rozpuštěné hmoty. Hmotu průběžně promíchávejte. Při zpracování by hmota měla mít teplotu 31°C. Skladovat při teplotě do 20°C . Tip na temperování čo

koupit
Arabesque, čokoláda tmavá 72%, 5 kg

Arabesque, čokoláda tmavá 72%, 5 kg

Kvalitní belgická hořká čokoláda se 72% kakaové sušiny, která se rychle a dobře rozpouští, snadno zpracovává a výrobkům dodává skvělou chuť a lesk. Je vhodná pro potahování, plnění a dekorování cukrářských výrobků, na bonbony a spoustu dalších aplikací. Použití: rozehřejte na teplotu 47°C, 2/3 hmoty zchlaďte temperancí na teplotu 28°C a přilijte zbývající 1/3 rozpuštěné hmoty. Hmotu průběžně promíchávejte. Při zpracování by hmota měla mít teplotu 31°C. Skladovat při teplotě do 20°C . Tip na temperování čo

koupit
Zeelandia Arabesque čokoláda bílá 5 kg

Zeelandia Arabesque čokoláda bílá 5 kg

Kvalitní belgická bílá čokoláda, vhodná pro dekoraci, pralinky, potahování. Použití: rozehřejte na teplotu 47°C, 2/3 hmoty zchlaďte temperací na teplotu 26°C a přilijte zbývající 1/3 rozpuštěné hmoty. Hmotu průběžně promíchávejte. Při zpracování by hmota měla mít teplotu 29°C. Skladovat při teplotě do 20°C . Tip na temperování čokolády  Mikrovlnná trouba nebo vodní lázeň? Jak nejlépe rozpustit čokoládu? Vodní lázeň je klasickou metodou, ale není bez rizika. Voda a pára, dokonce i v minimálním množství, m

koupit
Zeelandia Arabesque čokoláda mléčná 34% 5 kg

Zeelandia Arabesque čokoláda mléčná 34% 5 kg

Kvalitní belgická mléčná čokoláda, vhodná pro dekoraci, pralinky, potahování. Obsahuje 34% kakaové sušiny. Použití: rozehřejte na teplotu 45°C, 2/3 hmoty zchlaďte temperací na teplotu 27°C a přilijte zbývající 1/3 rozpuštěné hmoty. Hmotu průběžně promíchávejte. Při zpracování by hmota měla mít teplotu 31°C. Skladovat při teplotě do 20°C . Tip na temperování čokolády:  Mikrovlnná trouba nebo vodní lázeň? Jak nejlépe rozpustit čokoládu? Vodní lázeň je klasickou metodou, ale není bez rizika. Voda a pára, do

koupit
Zeelandia Frugella Borůvka 1 kg

Zeelandia Frugella Borůvka 1 kg

Borůvková náplň s vysokým podílem ovoce (40%), lesklá, obsahuje viditelné kousky borůvek. Ovocná náplň s kusovým ovocem vhodná na pečení, také na promazání dortů, řezů, rolád, palačinek apod. Svým složením je náplň terrmostabilní, při pečení nevytéká. Baleno v trezírovacím sáčku, vhodné k okamžitému použití.   Složení: borůvky - kusové ovoce (40%), cukr, ovocný protlak (jablko), voda, modifikovaný škrob E1422, kyselina E330, zahušťovadlo E418, aroma, konzervant E202 Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: en

koupit
Zeesan Ztužovač šlehačky  Neutrál 100g

Zeesan Ztužovač šlehačky Neutrál 100g

Zeesan Ztužovač šlehačky  Neutrál 100g Použití: 100g směsi, 500g šlehačky, 125g vody. Směs smíchat s vodou. Šlehačku našlehat do konzistence jogurtu, poté smíchat. Vložte min. na 1 hodinu do lednice. Složení: cukr, dextóza, želatina, laktóza (mléko), zahušťovadlo E417 Výživové hodnoty ve 100g: energetická hodnota 1632kJ/390kcal, bílkoviny 9,8g, sacharidy 87,2g, z toho cukry 87,2g, tuky 0g, z toho nasycené MK 0g, vláknina 0,4g, sůl 0g

koupit
Zeelandia Vanilmix 500g

Zeelandia Vanilmix 500g

Sypká směs vhodná k výrobě vanilkového pudinku za studena. Návod na použití: 500 g směsi zalít 1500 ml vody o teplotě 20-25°C, vyšlehat do hladkého krému a nechat 10 minut odstát. Dle potřeby a chuti dál přidávat tuk (máslo) - máslový krém na uvedený poměr 2 kg, žloutkový 600-900 g tuku. Složení: cukr, modif.škroby,suš.plnotučné mléko, suš.syrovátka, želírující látky, kypřící látka, laktoza, rostl a mléčné bílkoviny, rostl. a živočiš.tuky, suš. kukuřičný sirup, barvivo E160a, přírodní vanilka. Výživové

koupit
Zeelandia Frugella Višeň 1 kg

Zeelandia Frugella Višeň 1 kg

Višňová náplň s vysokým podílem ovoce (45%), lesklá, obsahuje viditelné kousky ovoce. Ovocná náplň s kusovým ovocem vhodná na pečení, také na promazání dortů, řezů, rolád, palačinek apod. Svým složením je náplň terrmostabilní, při pečení nevytéká. Baleno v trezírovacím sáčku, vhodné k okamžitému použití.   Složení: višně - kusové ovoce (45%), cukr, voda, ovocný protlak (aronie), modifikovaný škrob E1422, ovocný protlak (višeň) (3%), kyselina E330, zahušťovadlo E418, přírodní aroma, konzervant E202 Nutri

koupit
Zeelandia Darinka náplň Vlašský ořech 1 kg

Zeelandia Darinka náplň Vlašský ořech 1 kg

Náplň je snadno roztíratelná, vhodná na pečení i přímou aplikaci do dortů, řezů, rolád apod. Osvědčená receptura na domácí výrobu koláčů (i litých), závinů a klasických buchet. Náplň není potřeba dále jakkoliv upravovat, je připravena k okamžitému použití. Baleno v trezírovacím sáčku, vhodné k okamžitému použití. Složení: glukózovo-fruktózový sirup, cukr, vlašské ořechy (20%), voda, cukr,  pšeničné klíčky, pšeničná krupička, konzervant E202, aroma, zahušťovadlo E418. Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku:e

koupit
Zeelandia Frugella Jahoda 1 kg

Zeelandia Frugella Jahoda 1 kg

Ovocná náplň s kusovým ovocem vhodná na pečení, také na promazání dortů, řezů, rolád, palačinek apod. Svým složením je náplň terrmostabilní, při pečení nevytéká. Baleno v trezírovacím sáčku, vhodné k okamžitému použití.   Složení: jahody - kusové ovoce (40%), cukr, ovocný protlak (višeň), voda, modifikovaný škrob E1422, kyselina E330, aroma, zahušťovadlo E418, konzervant E202, koncentrát z černé mrkve Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: energetická hodnota 670 kJ/160 kcal, tuky 0, 1 g z toho nasycené mas

koupit
Zeelandia Frugella Meruňka 1 kg

Zeelandia Frugella Meruňka 1 kg

Meruňková náplň s vysokým podílem ovoce (56%), lesklá, obsahuje viditelné kousky ovoce. Ovocná náplň s kusovým ovocem vhodná na pečení, také na promazání dortů, řezů, rolád, palačinek apod. Svým složením je náplň terrmostabilní, při pečení nevytéká. Baleno v trezírovacím sáčku, vhodné k okamžitému použití.   Složení: meruňky sušené [SO2] (31%), meruňky - kusové ovoce (25%), cukr, voda, modifikovaný škrob E1442, kyselina E330, zahušťovadlo E418, konzervant E202, aroma Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: e

koupit
Zeelandia, Gel malinový 1 kg

Zeelandia, Gel malinový 1 kg

Zeelandia, Gel malinový 1 kg. Ovocná náplň s kusovým ovocem vhodná na pečení, také na promazání dortů, řezů, rolád, palačinek apod. Svým složením je náplň terrmostabilní, při pečení nevytéká. Baleno v trezírovacím sáčku, vhodné k okamžitému použití.   Složení: ovocný protlak (jablko), maliny, kusové ovoce (25%), glukózový sirup, ovocný protlak (aronie), modifikovaný škrob E1422, cukr, kyselina E330,konzervant E202,aroma, zahušťovadlo E418, koncentrát z černé mrkve, voda. VÝŽIVOVÉ HODNOTY ( ve 100 g výro

koupit
Zeelandia Carlex Spray 600 ml

Zeelandia Carlex Spray 600 ml

Carlex Spray - odlučovač na bázi rostlinného oleje. 600 ml. Sprej je vhodný k snadnému vymazání pečičí nádoby. Nanáší se v tenké vrstvě na povrch nádoby či plechu. Plech již není potřeba ničím vysypávat. Upečený výrobek se pak velmi jednoduše vyklopí. Složení: rostlinný ( semena řepky ) olej, pohonná hmota (propan, butan), sojový lecitin E322 (lecitin: slunečnice). Výrobek může obsahovat stopy obilovin obsahujících lepek, mléko Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: energetická hodnota 3617 kJ /865 kcal, tuky

koupit