Ze

SMĚS NA JOGURTOVÉ TĚSTO 1 Kg

SMĚS NA JOGURTOVÉ TĚSTO 1 Kg

VÝBORNÁ LEHKÁ ŠŤAVNATÁ SMĚS NA ZÁKLAD KOLÁČŮ, MOUČNÍKŮ, MUFFINŮ, BÁBOVEK APOD. TĚSTO JE NADÝCHANÉ A DLOUHO VLÁČNÉ ZÁKLADNÍ RECEPTURA : 500 G SMĚSI, 3 VEJCE , 150 G OLEJE A 150 G VODY    VŠECHNY SUROVINY JEMNĚ MÍCHÁME LYROU ( NEBO JINOU METLOU ) 5 MINUT. PEČEME PŘI TEPLOTĚ 150 STUPŇŮ.     LZE DÁVKOVAT DO FOREM NEBO NA PLECHY   VHODNÉ S KOMBINACÍ OVOCE NEBO OVOCNÝCH GELŮ   VYROBENO VČR 

koupit
ŠPALDOVÁ SMĚS S OŘECHY 1 Kg

ŠPALDOVÁ SMĚS S OŘECHY 1 Kg

ŠPALDOVÁ SMĚS NA VÝROBU TŘENÝCH HMOT. ZÁKLADEM JE ŠPALDOVÁ MOUKA S PŘÍDAVKEM MLETÝCH LÍSKOVÝCH OŘECHŮ. VÝBORNÁ PŘÍJEMNÁ CHUŤ. SMĚS JE VHODNÁ ZEJMÉNA PRO VÝROBU KOLÁČŮ A ŘEZŮ. ZÁKLADNÍ RECEPTURA : 1 KG SMĚSI , 500 G VAJEČNÁ MELANŽ ( VEJCE M = 50 G ) A 500 G OLEJE. VŠECHNY SUROVINY MÍCHÁME NA 1 STUPEŇ PO DOBU 5 MINUT LYROU . VYROBENO V ČR  HMOTNOST : 1 KG

koupit
MAKRONKY  CUKRÁŘSKÁ SMĚS 1 Kg

MAKRONKY CUKRÁŘSKÁ SMĚS 1 Kg

CUKRÁŘSKÁ SMĚS NA VÝROBU OBLÍBENÝCH MAKRONEK POSTUP NA TĚSTO : 1000 G SMĚSI SMÍCHÁME S 200 G VODY ( NUTNÉ OPRAVDU DORŽET ) NA DRUHÝ STUPEŇ  ROBOTU - NEMÍCHAT ŠLEHAČEM, ALE TZV. LYROU, K- METLOU. MÍCHÁME 10 MINUT. SÁČKEM S HLADKOU TRUBIČKOU NASTŘÍKÁME NA PEČNÝ PAPÍR NEBO SILIKONOVOU PODLOŽKU KOLEČKA A NECHÁME SCHNOUT MINIMÁLNĚ HODINU. PEČEME 25 MINUT PŘI TEPLOTĚ 120 - 130 STUPŇŮ. SUNDAVÁME Z PLECHU NEBO PODLOŽKY AŽ PO VYCHLADNUTÍ.   POSTUP NA NÁPLŇ : 200 G SMĚSI SMÍCHÁME S 250 G MÁSLA A LIBOVOLNÉ

koupit
KOKOSOVÁ NÁPLŇ - TĚSTO 1 Kg

KOKOSOVÁ NÁPLŇ - TĚSTO 1 Kg

TATO SMĚS JDE POUŽÍT DVĚMI ZBŮSOBY :   1 . JAKO KOKOSOVÁ NÁPLŇ - VHODNÁ DO KOLÁČŮ, BUCHET, ŘEZŮ  A ROLÁD .  ( PŘÍKLAD UŽITÍ  : SMĚS DÁME DO TRESÍROVACÍHO SÁČKU A VSTŘIKUJEME TŘEBA DO KEFÍROVÝCH ŘEZŮ ) KRÁSNĚ VYNIKNE NA TMAVÝCH TĚSTECH. RECEPTURA PRO NÁPLŇ : 500 G SMĚSI SMÍCHÁME S 200 G VODY A NECHÁME 5 MINUT ODSTÁT   2. JAKO KOKOSOVÉ TĚSTO  - VÝBORNÉ NA NA ŘEZY . DOPORUČUJEME NA VÝROBU DOMACÍ BOUNTY TYČINEK  - UPEČEME TĚSTO NA PLECHU A ROZŘEŽEME NA TYČINKY, KTERÉ NAMOČÍME DO ČOKOLÁDY A NECHÁME VYCHLADNOUT

koupit
SVĚTLÁ SMĚS NA KOLÁČE - GOLDEN PIE  1 Kg

SVĚTLÁ SMĚS NA KOLÁČE - GOLDEN PIE 1 Kg

ATO HMOTA ZLATÉ   BARVY JE URČENA NA VÝROBU LITÉ TŘENÉ HMOTY. JEDNÁ SE O HUTNĚJŠÍ SMĚS, KTERÁ UDRŽÍ OVOCE JAK ČERSTVÉ , TAK MRAŽENÉ. SMĚS NA VÝROBU TZV. BUBLANIN - LZE DOZDOBIT DROBENKOU BNEBO KOKOSEM VÝROBEK JE PO UPEČENÍ DLOUHOU DOBU VLÁČNÝ A ŠŤAVNATÝ VÝBORNÝ KOLÁČ V KOMBINACI S OVOCNÝMI GELY  HMOTA SE HODÍ NA VÝROBU CUPCAKES  - POVRH NEPRASKÁ ZÁKLADNÍ RECEPTURA : 500 G SMĚSI , 6 VAJEC , 300 G OLEJE A 50 G VODY VYROBENO V ČR HMOTNOST : 1000 G     DOPORUČUJEME  POUŽÍT SMĚS V KOMBINACI : JABKA - OŘECHY

koupit
PANNA COTTA   1 l

PANNA COTTA 1 l

PANNA COTTA JEDNODUŠE !   PANNA COTTU POUZE ROZEHŘEJETE ( MŮŽETE PŘIDAT I MLÉKO  NEBO SMETANU ) , NALIJETE DO FOREM A NECHÁTE ZTUHNOUT. ZÍSKÁTE JEMNOU, KRÉMOVOU A STABILNÍ PANNA COTTU, KTEROU MŮŽETE KOMBINOVAT S DALŠÍMI INGREDIENCEMI JAKO JSOU JAHODY, MALINY, KARAMEL NEBO ČOKOLÁDA.    DODÁVÁME V LITROVÉM BALENÍ TETRAPACK, KTERÝ MŮŽE BÝT SKLADOVÁN PŘI POKOJOVÉ TEPLOTĚ.    PANNA COTTU MŮŽETE VYUŽÍT JAKO SKVĚLÝ KRÉM NEBO NÁPLŇ DEZERŮ A PALAČINEK.  

koupit
FLORENTÝNKY A MAROKÁNKY - CUKRÁŘSKÁ SMĚS  1 Kg

FLORENTÝNKY A MAROKÁNKY - CUKRÁŘSKÁ SMĚS 1 Kg

SUCHÁ SMĚS PRO VÝROBU FLORENTÝNEK A SUŠENEK    SMĚS SE SMÍCHÁ S LIBOVOLNÝMI SEMÍNKY A OŘECHY ( OSOBNĚ VYKOUŠENA SLUNEČNIE, OVESNÉ VLOČKY, SEZAM, LÍSKOVÉ OŘECHY ) POMĚR OŘECHŮ A SMĚSI 1 :1  MŮŽEME PŘIDAT I KANDOVANÉ OVOCE, ROZINKY APOD.  IDEÁLNÍ PÉCT V MISTIČKÁCH ČI JINÝCH FORMÁCH. PRO LEPŠÍ CHUŤ DO TROUBY PŘI ZAPÉKÁNÍ VLOŽÍME HRNEK S VODOU. PEČEME CCA 20 MINUT PŘI TEPLOTĚ 180.    HMOTNOST : 1 KG

koupit
ALPSKÝ KNEDLÍK - GERMKNODEL 1 Kg

ALPSKÝ KNEDLÍK - GERMKNODEL 1 Kg

SMĚS PRO PŘÍPRAVU SLADKÉHO KYNUTÉHO KNEDLÍKU SMĚS SE POUŽÍVÁ NA VÝROBU BUCHET A VDOLKŮ   ZÁKLADNÍ RECEPTURA NA KNEDLÍK : 1000G SMĚSI, 40 G DROŽDÍ, 480 G VLAŽNÉ VODY. SUROVINY ZAMÍCHÁME HÁKEM NA 1 STUPEŇ 8 MINUT A NECHÁME 10 MINUT ODLEŽET. TĚSTO ROZDĚLÍME NA BOCHÁNKY A NECHÁME VYKYNOUT.     ALPSKÝ KNEDLÍK SE PLNÍ ŠVESTKOVÝMI POVIDLY ( TY CO NABÍZÍME JSOU VYNIKAJÍCÍ ), HOTOVÝ KNEDLÍK SE POSYPE MÁKEM A CUKREM A PŘELIJEME VANILKOVÝCH KRÉMEM ( ŘIDČÍ VANILKOVÝ PUDINK )     HMOTNOST : 1000 G  

koupit
SNĚHOVÉ PEČIVO - CUKRÁŘSKÁ SMĚS 1 Kg

SNĚHOVÉ PEČIVO - CUKRÁŘSKÁ SMĚS 1 Kg

SUCHÁ SMĚS PRO VÝROBU BÍLKOVÉHO KRÉMU A SNĚHOVÉHO PEČIVA. SPECIÁLNÍ SMĚS NA VÝROBU LASKONEK NEBO SNĚHOVÝCH PUSINEK VÝBORNÁ CHUŤ A PEVNÁ TEXTURA  VÝROBKY JSOU KRÁSNĚ JEMNÉ A KŘUPAVÉ   DÁVKOVÁNÍ LASKONKY : 200 G SMĚSI , 200  G CUKR KRSTAL , 200 G STUDENÁ VODA, 200 G CUKR MOUČKA, 150-200 G KOKOS STROUHANÝ ( MOŽNO NAHRADIT MLETÝMI OŘÍŠKY APOD. ) VŠECHNY SUROVINY MIMO MOUČKOVÉHO CUKRU A KOKOSU ŠLEHÁME DOHROMADY METLOU 4 MINUTY POTÉ PŘIMÍCHÁME ZBYLÉ SUROVINY. ROZTÍRÁME PŘES ŠABLONY DO POŽADOVANÝCH TVARŮ NA PLEC

koupit
BOLOŇSKÁ OMÁČKA  1 Kg

BOLOŇSKÁ OMÁČKA 1 Kg

BOLOŇSKÁ OMÁČKA - ZELENINOVÁ NÁPLŇ VHODNÁ  NA PEČENÍ, VAŘENÍ A DOCHUCENÍ GASTRONOMICKÝCH PRODUKTŮ - ŠPAGET, PIZZY ..... TRVANLIVOST 8 MĚSÍCŮ OD DATA VÝROBY VYROBENO V ČR SLOŽENÍ PRODUKTU : RAJČATOVÝ PROTLAK, VODA, CUKR.MODIFIKOVANÝ ŠKROB E1422, OCET , OLEJ ROSTLINNÝ, SUŠENÁ CIBULE, SŮL, SUŠENÁ RAJČATA, PAPRIKA SUŠENÁ, SMĚS KOŘENÍ A KONZERVANT E202 VÝROBEK JE DODÁVÁN VE VAKUOVĚ UZAVŘENÉM SÁČKU  PO OTEVŘENÍ UCHOVÁVAT V LEDNICI - PO OTEVŘENÍ DOPORUČUJEME SPOTŘEBOVAT DO 14 DNŮ HMOTNOST : 1 KG

koupit
BRAMBOROVÉ TĚSTO 1 Kg

BRAMBOROVÉ TĚSTO 1 Kg

SMĚS PRO PŘÍPRAVU BRAMBOROVÉHO TĚSTA  - OBSAHUJÍCÍ 40 % BRAMBOROVÝCH VLOČEK. IDEÁLNÍ PRO VÝROBU BRAMBOROVÝCH KNEDLÍKŮ, ALE I ŠIŠEK , ŠKUBÁNKŮ, NOKŮ, TAŠTIČEK .... RECEPTURA : 1000 G SMĚSI SE SMÍCHÁ S 1200 G STUDENÉ VODY A NECHÁ SE 3 MIN UTY ODLEŽET. HMOTNOST : 1 KG VYROBENO V ČR

koupit
HALUŠKY KOMPLETNÍ SMĚS  500 g

HALUŠKY KOMPLETNÍ SMĚS 500 g

INSTANTNÍ KOMPLETNÍ SMĚS PRO VÝROBU HALUŠEK 500 G SMĚS HALUŠEK SMÍCHÁME S 550 G STUDENÉ VODY. PŘES HALUŠKOVÉ SÍTO ( NEBO JINÉ SÍTO ) PROTLAČÍME DO VAŘÍCÍ OSOLENÉ VODY. HALUŠKY ZAMÍCHÁME , KRÁTCE POVAŘÍME A SCEDÍME.  HMOTNOST : 500 G VYROBENO V ČR 

koupit
ZTUŽOVAČ ŠLEHAČKY TVAROH CHEESECAKE  500 G

ZTUŽOVAČ ŠLEHAČKY TVAROH CHEESECAKE 500 G

DÁVKOVÁNÍ : 500 G ZEESAN TVAROHOVÝ  1000 G VODY (CCA 25°C) 1000 G ŠLEHAČKY   ZEESAN SMÍCHAT S VODOU. ŠLEHAČKU NAŠLEHAT DO KONZISTENCE JOURTU, POTÉ VŠE SMÍCHAT. VLOŽTE NA 1 HODINU DO LEDNICE A NECHTE STABILIZOVAT.       PRÁŠKOVÝ ZTUŽOVAČ NA OCHUCENÍ A ZTUŽENÍ ŠLEHAČKY

koupit
ZTUŽOVAČ ŠLEHAČKY TIRAMISU 500 g

ZTUŽOVAČ ŠLEHAČKY TIRAMISU 500 g

SMĚS SLOUŽÍCÍ KE STABILIZACI  A OCHUCENÍ LEHKÝCH ŠLEHAČKOVÝCH KRÉMŮ PRO MODERNÍ CUKRÁŘSKÉ VÝROBKY.   PŘÍCHUŤ TIRAMISU   HMOTNOST : 500 G   500 G JE NA 2500 G ŠLEHAČKY

koupit
ZTUŽOVAČ ŠLEHAČKY ČOKOLÁDA 500 g

ZTUŽOVAČ ŠLEHAČKY ČOKOLÁDA 500 g

SMĚS SLOUŽÍCÍ KE STABILIZACI  A OCHUCENÍ LEHKÝCH ŠLEHAČKOVÝCH KRÉMŮ PRO MODERNÍ CUKRÁŘSKÉ VÝROBKY.   PŘÍCHUŤ ČOKOLÁDA   HMOTNOST : 500 G   500 G JE NA 2500 G ŠLEHAČKY

koupit