VÝBORNÁ LEHKÁ ŠŤAVNATÁ SMĚS NA ZÁKLAD KOLÁČŮ, MOUČNÍKŮ, MUFFINŮ, BÁBOVEK APOD. TĚSTO JE NADÝCHANÉ A DLOUHO VLÁČNÉ ZÁKLADNÍ RECEPTURA : 500 G SMĚSI, 3 VEJCE , 150 G OLEJE A 150 G VODY VŠECHNY SUROVINY JEMNĚ MÍCHÁME LYROU ( NEBO JINOU METLOU ) 5 MINUT. PEČEME PŘI TEPLOTĚ 150 STUPŇŮ. LZE DÁVKOVAT DO FOREM NEBO NA PLECHY VHODNÉ S KOMBINACÍ OVOCE NEBO OVOCNÝCH GELŮ VYROBENO VČR
ŠPALDOVÁ SMĚS NA VÝROBU TŘENÝCH HMOT. ZÁKLADEM JE ŠPALDOVÁ MOUKA S PŘÍDAVKEM MLETÝCH LÍSKOVÝCH OŘECHŮ. VÝBORNÁ PŘÍJEMNÁ CHUŤ. SMĚS JE VHODNÁ ZEJMÉNA PRO VÝROBU KOLÁČŮ A ŘEZŮ. ZÁKLADNÍ RECEPTURA : 1 KG SMĚSI , 500 G VAJEČNÁ MELANŽ ( VEJCE M = 50 G ) A 500 G OLEJE. VŠECHNY SUROVINY MÍCHÁME NA 1 STUPEŇ PO DOBU 5 MINUT LYROU . VYROBENO V ČR HMOTNOST : 1 KG
CUKRÁŘSKÁ SMĚS NA VÝROBU OBLÍBENÝCH MAKRONEK POSTUP NA TĚSTO : 1000 G SMĚSI SMÍCHÁME S 200 G VODY ( NUTNÉ OPRAVDU DORŽET ) NA DRUHÝ STUPEŇ ROBOTU - NEMÍCHAT ŠLEHAČEM, ALE TZV. LYROU, K- METLOU. MÍCHÁME 10 MINUT. SÁČKEM S HLADKOU TRUBIČKOU NASTŘÍKÁME NA PEČNÝ PAPÍR NEBO SILIKONOVOU PODLOŽKU KOLEČKA A NECHÁME SCHNOUT MINIMÁLNĚ HODINU. PEČEME 25 MINUT PŘI TEPLOTĚ 120 - 130 STUPŇŮ. SUNDAVÁME Z PLECHU NEBO PODLOŽKY AŽ PO VYCHLADNUTÍ. POSTUP NA NÁPLŇ : 200 G SMĚSI SMÍCHÁME S 250 G MÁSLA A LIBOVOLNÉ
TATO SMĚS JDE POUŽÍT DVĚMI ZBŮSOBY : 1 . JAKO KOKOSOVÁ NÁPLŇ - VHODNÁ DO KOLÁČŮ, BUCHET, ŘEZŮ A ROLÁD . ( PŘÍKLAD UŽITÍ : SMĚS DÁME DO TRESÍROVACÍHO SÁČKU A VSTŘIKUJEME TŘEBA DO KEFÍROVÝCH ŘEZŮ ) KRÁSNĚ VYNIKNE NA TMAVÝCH TĚSTECH. RECEPTURA PRO NÁPLŇ : 500 G SMĚSI SMÍCHÁME S 200 G VODY A NECHÁME 5 MINUT ODSTÁT 2. JAKO KOKOSOVÉ TĚSTO - VÝBORNÉ NA NA ŘEZY . DOPORUČUJEME NA VÝROBU DOMACÍ BOUNTY TYČINEK - UPEČEME TĚSTO NA PLECHU A ROZŘEŽEME NA TYČINKY, KTERÉ NAMOČÍME DO ČOKOLÁDY A NECHÁME VYCHLADNOUT
ATO HMOTA ZLATÉ BARVY JE URČENA NA VÝROBU LITÉ TŘENÉ HMOTY. JEDNÁ SE O HUTNĚJŠÍ SMĚS, KTERÁ UDRŽÍ OVOCE JAK ČERSTVÉ , TAK MRAŽENÉ. SMĚS NA VÝROBU TZV. BUBLANIN - LZE DOZDOBIT DROBENKOU BNEBO KOKOSEM VÝROBEK JE PO UPEČENÍ DLOUHOU DOBU VLÁČNÝ A ŠŤAVNATÝ VÝBORNÝ KOLÁČ V KOMBINACI S OVOCNÝMI GELY HMOTA SE HODÍ NA VÝROBU CUPCAKES - POVRH NEPRASKÁ ZÁKLADNÍ RECEPTURA : 500 G SMĚSI , 6 VAJEC , 300 G OLEJE A 50 G VODY VYROBENO V ČR HMOTNOST : 1000 G DOPORUČUJEME POUŽÍT SMĚS V KOMBINACI : JABKA - OŘECHY
PANNA COTTA JEDNODUŠE ! PANNA COTTU POUZE ROZEHŘEJETE ( MŮŽETE PŘIDAT I MLÉKO NEBO SMETANU ) , NALIJETE DO FOREM A NECHÁTE ZTUHNOUT. ZÍSKÁTE JEMNOU, KRÉMOVOU A STABILNÍ PANNA COTTU, KTEROU MŮŽETE KOMBINOVAT S DALŠÍMI INGREDIENCEMI JAKO JSOU JAHODY, MALINY, KARAMEL NEBO ČOKOLÁDA. DODÁVÁME V LITROVÉM BALENÍ TETRAPACK, KTERÝ MŮŽE BÝT SKLADOVÁN PŘI POKOJOVÉ TEPLOTĚ. PANNA COTTU MŮŽETE VYUŽÍT JAKO SKVĚLÝ KRÉM NEBO NÁPLŇ DEZERŮ A PALAČINEK.
SUCHÁ SMĚS PRO VÝROBU FLORENTÝNEK A SUŠENEK SMĚS SE SMÍCHÁ S LIBOVOLNÝMI SEMÍNKY A OŘECHY ( OSOBNĚ VYKOUŠENA SLUNEČNIE, OVESNÉ VLOČKY, SEZAM, LÍSKOVÉ OŘECHY ) POMĚR OŘECHŮ A SMĚSI 1 :1 MŮŽEME PŘIDAT I KANDOVANÉ OVOCE, ROZINKY APOD. IDEÁLNÍ PÉCT V MISTIČKÁCH ČI JINÝCH FORMÁCH. PRO LEPŠÍ CHUŤ DO TROUBY PŘI ZAPÉKÁNÍ VLOŽÍME HRNEK S VODOU. PEČEME CCA 20 MINUT PŘI TEPLOTĚ 180. HMOTNOST : 1 KG
SMĚS PRO PŘÍPRAVU SLADKÉHO KYNUTÉHO KNEDLÍKU SMĚS SE POUŽÍVÁ NA VÝROBU BUCHET A VDOLKŮ ZÁKLADNÍ RECEPTURA NA KNEDLÍK : 1000G SMĚSI, 40 G DROŽDÍ, 480 G VLAŽNÉ VODY. SUROVINY ZAMÍCHÁME HÁKEM NA 1 STUPEŇ 8 MINUT A NECHÁME 10 MINUT ODLEŽET. TĚSTO ROZDĚLÍME NA BOCHÁNKY A NECHÁME VYKYNOUT. ALPSKÝ KNEDLÍK SE PLNÍ ŠVESTKOVÝMI POVIDLY ( TY CO NABÍZÍME JSOU VYNIKAJÍCÍ ), HOTOVÝ KNEDLÍK SE POSYPE MÁKEM A CUKREM A PŘELIJEME VANILKOVÝCH KRÉMEM ( ŘIDČÍ VANILKOVÝ PUDINK ) HMOTNOST : 1000 G
SUCHÁ SMĚS PRO VÝROBU BÍLKOVÉHO KRÉMU A SNĚHOVÉHO PEČIVA. SPECIÁLNÍ SMĚS NA VÝROBU LASKONEK NEBO SNĚHOVÝCH PUSINEK VÝBORNÁ CHUŤ A PEVNÁ TEXTURA VÝROBKY JSOU KRÁSNĚ JEMNÉ A KŘUPAVÉ DÁVKOVÁNÍ LASKONKY : 200 G SMĚSI , 200 G CUKR KRSTAL , 200 G STUDENÁ VODA, 200 G CUKR MOUČKA, 150-200 G KOKOS STROUHANÝ ( MOŽNO NAHRADIT MLETÝMI OŘÍŠKY APOD. ) VŠECHNY SUROVINY MIMO MOUČKOVÉHO CUKRU A KOKOSU ŠLEHÁME DOHROMADY METLOU 4 MINUTY POTÉ PŘIMÍCHÁME ZBYLÉ SUROVINY. ROZTÍRÁME PŘES ŠABLONY DO POŽADOVANÝCH TVARŮ NA PLEC
BOLOŇSKÁ OMÁČKA - ZELENINOVÁ NÁPLŇ VHODNÁ NA PEČENÍ, VAŘENÍ A DOCHUCENÍ GASTRONOMICKÝCH PRODUKTŮ - ŠPAGET, PIZZY ..... TRVANLIVOST 8 MĚSÍCŮ OD DATA VÝROBY VYROBENO V ČR SLOŽENÍ PRODUKTU : RAJČATOVÝ PROTLAK, VODA, CUKR.MODIFIKOVANÝ ŠKROB E1422, OCET , OLEJ ROSTLINNÝ, SUŠENÁ CIBULE, SŮL, SUŠENÁ RAJČATA, PAPRIKA SUŠENÁ, SMĚS KOŘENÍ A KONZERVANT E202 VÝROBEK JE DODÁVÁN VE VAKUOVĚ UZAVŘENÉM SÁČKU PO OTEVŘENÍ UCHOVÁVAT V LEDNICI - PO OTEVŘENÍ DOPORUČUJEME SPOTŘEBOVAT DO 14 DNŮ HMOTNOST : 1 KG
SMĚS PRO PŘÍPRAVU BRAMBOROVÉHO TĚSTA - OBSAHUJÍCÍ 40 % BRAMBOROVÝCH VLOČEK. IDEÁLNÍ PRO VÝROBU BRAMBOROVÝCH KNEDLÍKŮ, ALE I ŠIŠEK , ŠKUBÁNKŮ, NOKŮ, TAŠTIČEK .... RECEPTURA : 1000 G SMĚSI SE SMÍCHÁ S 1200 G STUDENÉ VODY A NECHÁ SE 3 MIN UTY ODLEŽET. HMOTNOST : 1 KG VYROBENO V ČR
INSTANTNÍ KOMPLETNÍ SMĚS PRO VÝROBU HALUŠEK 500 G SMĚS HALUŠEK SMÍCHÁME S 550 G STUDENÉ VODY. PŘES HALUŠKOVÉ SÍTO ( NEBO JINÉ SÍTO ) PROTLAČÍME DO VAŘÍCÍ OSOLENÉ VODY. HALUŠKY ZAMÍCHÁME , KRÁTCE POVAŘÍME A SCEDÍME. HMOTNOST : 500 G VYROBENO V ČR
DÁVKOVÁNÍ : 500 G ZEESAN TVAROHOVÝ 1000 G VODY (CCA 25°C) 1000 G ŠLEHAČKY ZEESAN SMÍCHAT S VODOU. ŠLEHAČKU NAŠLEHAT DO KONZISTENCE JOURTU, POTÉ VŠE SMÍCHAT. VLOŽTE NA 1 HODINU DO LEDNICE A NECHTE STABILIZOVAT. PRÁŠKOVÝ ZTUŽOVAČ NA OCHUCENÍ A ZTUŽENÍ ŠLEHAČKY
SMĚS SLOUŽÍCÍ KE STABILIZACI A OCHUCENÍ LEHKÝCH ŠLEHAČKOVÝCH KRÉMŮ PRO MODERNÍ CUKRÁŘSKÉ VÝROBKY. PŘÍCHUŤ TIRAMISU HMOTNOST : 500 G 500 G JE NA 2500 G ŠLEHAČKY
SMĚS SLOUŽÍCÍ KE STABILIZACI A OCHUCENÍ LEHKÝCH ŠLEHAČKOVÝCH KRÉMŮ PRO MODERNÍ CUKRÁŘSKÉ VÝROBKY. PŘÍCHUŤ ČOKOLÁDA HMOTNOST : 500 G 500 G JE NA 2500 G ŠLEHAČKY