Piniové oříšky jsou plodem borovice pinie (Pinus pinea) dorůstající výšky až 30 m. Strom pochází ze Středomoří a miluje suché, kypré půdy. Šištice mají válcovitý tvar a obsahují semínka, která se nazývají piniovými oříšky. Jejich chuť je velmi jemná a lahodná, jsou zdrojem vitaminu K, vitaminu E, hořčíku a zinku.
Salvia Paradise® vám přináší pepř zelený, který se na rozdíl od konvenčního černého pepře sklízí nedozrálý a je nefermentovaný. Svoji zelenou barvu si zachovává rychlým sušením ihned po sklizni. Pepř zelený má oproti černému pepři jemnější aroma i chuť.
Piniové oříšky jsou plodem borovice pinie (Pinus pinea) dorůstající výšky až 30 m. Strom pochází ze Středomoří a miluje suché, kypré půdy. Šištice mají válcovitý tvar a obsahují semínka, která se nazývají piniovými oříšky. Jejich chuť je velmi jemná a lahodná, jsou zdrojem vitaminu K, vitaminu E, hořčíku a zinku.
Salvia Paradise® vám přináší pepř zelený, který se na rozdíl od konvenčního černého pepře sklízí nedozrálý a je nefermentovaný. Svoji zelenou barvu si zachovává rychlým sušením ihned po sklizni. Pepř zelený má oproti černému pepři jemnější aroma i chuť.
Salvia Paradise® vám přináší pepř zelený, který se na rozdíl od konvenčního černého pepře sklízí nedozrálý a je nefermentovaný. Svoji zelenou barvu si zachovává rychlým sušením ihned po sklizni. Pepř zelený má oproti černému pepři jemnější aroma i chuť.
Salvia Paradise® vám přináší pepř zelený, který se na rozdíl od konvenčního černého pepře sklízí nedozrálý a je nefermentovaný. Svoji zelenou barvu si zachovává rychlým sušením ihned po sklizni. Pepř zelený má oproti černému pepři jemnější aroma i chuť.
Salvia Paradise® vám přináší pepř zelený, který se na rozdíl od konvenčního černého pepře sklízí nedozrálý a je nefermentovaný. Svoji zelenou barvu si zachovává rychlým sušením ihned po sklizni. Pepř zelený má oproti černému pepři jemnější aroma i chuť.
Jedná se o značně aromatické a chuťově výrazné koření, které ozvláštní každý připravovaný pokrm. Výhodou je výrazná pepřová chuť bez palčivé ostrosti. Zajímavostí je, že v Číně ho v pražené podobě používají i jako koření do zeleného čaje.
Jedná se o značně aromatické a chuťově výrazné koření, které ozvláštní každý připravovaný pokrm. Výhodou je výrazná pepřová chuť bez palčivé ostrosti. Zajímavostí je, že v Číně ho v pražené podobě používají i jako koření do zeleného čaje.
Jedná se o značně aromatické a chuťově výrazné koření, které ozvláštní každý připravovaný pokrm. Výhodou je výrazná pepřová chuť bez palčivé ostrosti. Zajímavostí je, že v Číně ho v pražené podobě používají i jako koření do zeleného čaje.
Jedná se o značně aromatické a chuťově výrazné koření, které ozvláštní každý připravovaný pokrm. Výhodou je výrazná pepřová chuť bez palčivé ostrosti. Zajímavostí je, že v Číně ho v pražené podobě používají i jako koření do zeleného čaje.
V Indii se používá k dochucení zeleninových směsí a omáček, v evropské kuchyni se využívá k dochucení dušených mas, polévek, je součástí kari, ale i k dochucení chutney a marinád.
Jedná se o značně aromatické a chuťově výrazné koření, které ozvláštní každý připravovaný pokrm. Výhodou je výrazná pepřová chuť bez palčivé ostrosti. Zajímavostí je, že v Číně ho v pražené podobě používají i jako koření do zeleného čaje.
V Indii se používá k dochucení zeleninových směsí a omáček, v evropské kuchyni se využívá k dochucení dušených mas, polévek, je součástí kari, ale i k dochucení chutney a marinád.
V Indii se používá k dochucení zeleninových směsí a omáček, v evropské kuchyni se využívá k dochucení dušených mas, polévek, je součástí kari, ale i k dochucení chutney a marinád.