V Indii se používá k dochucení zeleninových směsí a omáček, v evropské kuchyni se využívá k dochucení dušených mas, polévek, je součástí kari, ale i k dochucení chutney a marinád.
Pepřovec brazilský je strom dorůstající výšky až 10 m. Někdy je označován jako keř, což se připisuje hustě větvené, propletené koruně. Domovinou mu je Jižní Amerika – Brazílie, Paraguay a Argentina, kde je často pěstován i jako okrasná rostlina. Listy má oválné, střídavé a dlouhé až 22 cm. Kvete od září do listopadu drobnými, bílými květy. Plodem je malá, červená peckovice dorůstající do velikosti až 4 mm.
Pepřovec brazilský je strom dorůstající výšky až 10 m. Někdy je označován jako keř, což se připisuje hustě větvené, propletené koruně. Domovinou mu je Jižní Amerika – Brazílie, Paraguay a Argentina, kde je často pěstován i jako okrasná rostlina. Listy má oválné, střídavé a dlouhé až 22 cm. Kvete od září do listopadu drobnými, bílými květy. Plodem je malá, červená peckovice dorůstající do velikosti až 4 mm.
Pepřovec brazilský je strom dorůstající výšky až 10 m. Někdy je označován jako keř, což se připisuje hustě větvené, propletené koruně. Domovinou mu je Jižní Amerika – Brazílie, Paraguay a Argentina, kde je často pěstován i jako okrasná rostlina. Listy má oválné, střídavé a dlouhé až 22 cm. Kvete od září do listopadu drobnými, bílými květy. Plodem je malá, červená peckovice dorůstající do velikosti až 4 mm.
Pepřovec brazilský je strom dorůstající výšky až 10 m. Někdy je označován jako keř, což se připisuje hustě větvené, propletené koruně. Domovinou mu je Jižní Amerika – Brazílie, Paraguay a Argentina, kde je často pěstován i jako okrasná rostlina. Listy má oválné, střídavé a dlouhé až 22 cm. Kvete od září do listopadu drobnými, bílými květy. Plodem je malá, červená peckovice dorůstající do velikosti až 4 mm.
Pepř Tellicherry je plod pepřovníku černého, lat. Piper nigrum, který pochází z indického subkontinentu z oblasti Malabarského pobřeží. Předmětem sběru jsou pouze větší plody dorůstající minimální velikosti 4,25 mm.
Pepř Tellicherry je plod pepřovníku černého, lat. Piper nigrum, který pochází z indického subkontinentu z oblasti Malabarského pobřeží. Předmětem sběru jsou pouze větší plody dorůstající minimální velikosti 4,25 mm.
Pepř Tellicherry je plod pepřovníku černého, lat. Piper nigrum, který pochází z indického subkontinentu z oblasti Malabarského pobřeží. Předmětem sběru jsou pouze větší plody dorůstající minimální velikosti 4,25 mm.
Pepř Tellicherry je plod pepřovníku černého, lat. Piper nigrum, který pochází z indického subkontinentu z oblasti Malabarského pobřeží. Předmětem sběru jsou pouze větší plody dorůstající minimální velikosti 4,25 mm.
Obsahem této směsi koření je pepř bílý, který se získává z vyzrálých bobulí máčením ve vodě a odstraněním slupky. Bílý pepř je oproti konvenčnímu pepři ostřejší a výraznější na chuti i vůni. Citronová kůra dolaďuje pikantnost a aroma dominantního bílého pepře.
Obsahem této směsi koření je pepř bílý, který se získává z vyzrálých bobulí máčením ve vodě a odstraněním slupky. Bílý pepř je oproti konvenčnímu pepři ostřejší a výraznější na chuti i vůni. Citronová kůra dolaďuje pikantnost a aroma dominantního bílého pepře.
Obsahem této směsi koření je pepř bílý, který se získává z vyzrálých bobulí máčením ve vodě a odstraněním slupky. Bílý pepř je oproti konvenčnímu pepři ostřejší a výraznější na chuti i vůni. Citronová kůra dolaďuje pikantnost a aroma dominantního bílého pepře.
Obsahem této směsi koření je pepř bílý, který se získává z vyzrálých bobulí máčením ve vodě a odstraněním slupky. Bílý pepř je oproti konvenčnímu pepři ostřejší a výraznější na chuti i vůni. Citronová kůra dolaďuje pikantnost a aroma dominantního bílého pepře.
Salvia Paradise® vám přináší pepř bílý celý, který se získává z vyzrálých bobulí máčením ve vodě, aby se uvolnila červená slupka. Bílý pepř je oproti konvenčnímu pepři ostřejší a výraznější na chuti i vůni. Od černého a zeleného pepře se bílý odlišuje zejména vysvléknutím ze slupky, což má za následek ztrátu nasládlého aroma a zvýraznění pepřové chuti.
Salvia Paradise® vám přináší pepř bílý celý, který se získává z vyzrálých bobulí máčením ve vodě, aby se uvolnila červená slupka. Bílý pepř je oproti konvenčnímu pepři ostřejší a výraznější na chuti i vůni. Od černého a zeleného pepře se bílý odlišuje zejména vysvléknutím ze slupky, což má za následek ztrátu nasládlého aroma a zvýraznění pepřové chuti.