Skořice má vliv na trávicí pohodlí, žaludek, chuť k jídlu a napomáhá též při potížích s plynatostí. Je doporučována pro podporu respiračního a kardiovaskulárního zdraví, podporuje cirkulaci krve, ovlivňuje hladinu cholesterolu a cukru v krvi. Je známo, že skořice působí na reprodukční funkce a močové cesty, přispívá k udržení normálního zdraví kůže a sliznic. Skořice pravá má antioxidační vlastnosti.
Skořice má vliv na trávicí pohodlí, žaludek, chuť k jídlu a napomáhá též při potížích s plynatostí. Je doporučována pro podporu respiračního a kardiovaskulárního zdraví, podporuje cirkulaci krve, ovlivňuje hladinu cholesterolu a cukru v krvi. Je známo, že skořice působí na reprodukční funkce a močové cesty, přispívá k udržení normálního zdraví kůže a sliznic. Skořice pravá má antioxidační vlastnosti.
Sambal je velice ostrý kořenicí přípravek, který se využívá zejména v kuchyních jihovýchodní Asie. Výborně se hodí na grilování, pečení, ale i k přípravě pikantních omáček. Aroma je silně paprikové, štiplavé s podtextem česneku. Chuť je výrazná po chilli a sladké paprice. Jedná se o pikantní a vyváženou směs. Neobsahuje sůl.
Sambal je velice ostrý kořenicí přípravek, který se využívá zejména v kuchyních jihovýchodní Asie. Výborně se hodí na grilování, pečení, ale i k přípravě pikantních omáček. Aroma je silně paprikové, štiplavé s podtextem česneku. Chuť je výrazná po chilli a sladké paprice. Jedná se o pikantní a vyváženou směs. Neobsahuje sůl.
Sambal je velice ostrý kořenicí přípravek, který se využívá zejména v kuchyních jihovýchodní Asie. Výborně se hodí na grilování, pečení, ale i k přípravě pikantních omáček. Aroma je silně paprikové, štiplavé s podtextem česneku. Chuť je výrazná po chilli a sladké paprice. Jedná se o pikantní a vyváženou směs. Neobsahuje sůl.
Sambal je velice ostrý kořenicí přípravek, který se využívá zejména v kuchyních jihovýchodní Asie. Výborně se hodí na grilování, pečení, ale i k přípravě pikantních omáček. Aroma je silně paprikové, štiplavé s podtextem česneku. Chuť je výrazná po chilli a sladké paprice. Jedná se o pikantní a vyváženou směs. Neobsahuje sůl.
Salvia Paradise koření speciál je kořenicí přípravek té nejvyšší kvality. Speciální směs má velice lákavé hutné aroma. Nabízí se vůně koriandru, česneku a kurkumy. Příjemně slaná chuť je doladěna střídmou pikantností a jiskrou skládající se z chuti všech použitých druhů koření. Vzhledem k obsahu lnu a sezamu můžete po upražení místy očekávat překvapivou chuť oříšků.
Salvia Paradise koření speciál je kořenicí přípravek té nejvyšší kvality. Speciální směs má velice lákavé hutné aroma. Nabízí se vůně koriandru, česneku a kurkumy. Příjemně slaná chuť je doladěna střídmou pikantností a jiskrou skládající se z chuti všech použitých druhů koření. Vzhledem k obsahu lnu a sezamu můžete po upražení místy očekávat překvapivou chuť oříšků.
Salvia Paradise koření speciál je kořenicí přípravek té nejvyšší kvality. Speciální směs má velice lákavé hutné aroma. Nabízí se vůně koriandru, česneku a kurkumy. Příjemně slaná chuť je doladěna střídmou pikantností a jiskrou skládající se z chuti všech použitých druhů koření. Vzhledem k obsahu lnu a sezamu můžete po upražení místy očekávat překvapivou chuť oříšků.
Salvia Paradise koření speciál je kořenicí přípravek té nejvyšší kvality. Speciální směs má velice lákavé hutné aroma. Nabízí se vůně koriandru, česneku a kurkumy. Příjemně slaná chuť je doladěna střídmou pikantností a jiskrou skládající se z chuti všech použitých druhů koření. Vzhledem k obsahu lnu a sezamu můžete po upražení místy očekávat překvapivou chuť oříšků.
Římský kmín připomíná vzhledem známější koření kmín setý. Chuť má ovšem zcela odlišnou, je aromatičtější, vyniká lehkou ostrostí a nahořklými tóny.
Římský kmín připomíná vzhledem známější koření kmín setý. Chuť má ovšem zcela odlišnou, je aromatičtější, vyniká lehkou ostrostí a nahořklými tóny.
Římský kmín připomíná vzhledem známější koření kmín setý. Chuť má ovšem zcela odlišnou, je aromatičtější, vyniká lehkou ostrostí a nahořklými tóny.
Římský kmín připomíná vzhledem známější koření kmín setý. Chuť má ovšem zcela odlišnou, je aromatičtější, vyniká lehkou ostrostí a nahořklými tóny.
Velice oblíbená je v tradiční čínské medicíně, ale i v kuchyni, kde je považována za delikatesu. V poslední době se rozrůstá obliba rosolovky v kosmetice, kde je využívána především pro zlepšení stavu pleti díky vysokému obsahu kyseliny hyaluronové. Při vnějším použití pleť hydratuje, rozjasňuje a revitalizuje.