Špaldové vločky jsou vhodné na přípravu polévek, kaší, müsli či karbenátků.
Hovězí bujón je připraven k jednoduchému a rychlému u dochucení pokrmů. Dodejte výraznou chuť i vůni polévkám, omáčkám, masovým i zeleninovým pokrmům. Najdete v něm pouze poctivé suroviny v kvalitě bio, bez glutamanu sodného.
Hovězí bujón je připraven k jednoduchému a rychlému u dochucení pokrmů. Dodejte výraznou chuť i vůni polévkám, omáčkám, masovým i zeleninovým pokrmům. Najdete v něm pouze poctivé suroviny v kvalitě bio, bez glutamanu sodného.
Cizrně se někdy říká římský hrách. Možnosti jejího využití v přípravě pokrmů jsou pestré. Má vynikající oříškové aroma, které dodá pokrmům šmrnc.
Žitná chlebová mouka v biokvalitě je hladká a tmavá. Užitečná pro snadnější pečení vašeho domácího chleba. Je vhodná pro pečení chleba v domácích pekárnách, v peci či troubě. Žitnou mouku můžete přidat také do těsta na perník.
Pohanka pochází z chladných oblastí střední Asie. Pohanka u nás vždy bývala hodně oblíbenou potravinou a dnes je její používání opět na vzestupu.
Cizrně se někdy říká římský hrách. Možnosti jejího využití v přípravě pokrmů jsou pestré. Má vynikající oříškové aroma, které dodá pokrmům šmrnc.
Mungo jsou malé olivově zelené fazolky, někdy jsou označovány jako zelené sójové boby .
Bio třtinový cukr neprochází chemickou rafinací. Na povrchu krystalů tak nezůstávají zbytky chemických látek užitých při rafinaci.
Tento bujón je vyroben výhradně ze surovin v biokvalitě. Neobsahuje glutamát sodný ani barviva, aromata a škodlivá éčka.
Tento bujón je vyroben výhradně ze surovin v biokvalitě. Neobsahuje glutamát sodný ani další pro zdraví nevhodné látky.
Tento bujón je vyroben výhradně ze surovin v biokvalitě. Neobsahuje glutamát sodný ani barviva, aromata a škodlivá éčka.
Chlebová mouka osahuje část obalu zrna a klíčku. Na chlebové mouky vybíráme zrna s nejlepší pekařskou kvalitou.
Po oloupání hnědočervené slupky má tato čočka červené zabarvení. Během vaření se její barva mění na tmavě žlutou.
Tento druh čočky je oblíbený zejména v evropské kuchyni. Při vaření si udržuje tvar. Zelená čočka je vhodná jako příloha k obilným pokrmům, k masu nebo do polévek.