Špaldové vločky jsou vhodné na přípravu polévek, kaší, müsli či karbenátků.
Skvělý doplněk pro vaření - připravte snadno polévkové základy, vylepšete omáčky i risotta. Zeleninový bujón bez glutamátů je skvělým pomocníkem ve vaší kuchyni.
Špaldové kafe je skvělá volba, pokud chcete omezit kofein a přitom si stále vychutnávat chuť a vůni kávy.
Špaldové kafe je skvělá volba, pokud chcete omezit kofein a přitom si stále vychutnávat chuť a vůni kávy.
Načechraný kuskus s indickým kořením Garam masala si můžete dopřát k večeři zrovna tak jako přílohu k obědu či jako náplň do tortilly nebo zamíchaný v zeleninovém salátu.
Rychlovka z české špaldy. Jemně obroušené špaldové zrno se a zeleninou tvoří ten výborně ochucený pokrm, který si připravíte za pár minut z tepla Vašeho domova.
Rychlé, krémové italské risotto, které stačí krátce povařit a je hotovo. Obsahuje kvalitní italskou rýži, sušené houby a spoustu zeleniny.
Jemné a kypré lívance z ječné mouky a ovesných vloček, které obsahují vysoký podíl vlákniny a betaglukanů. Do svého jídelníčku díky nim velmi snadno zařadíte hodnotný pokrm plný skvělých živin.
Rychlovka z české špaldy. Jemně obroušené špaldové zrno se sušenými hříbky a zeleninou tvoří ten výborně ochucený pokrm, který si připravíte za pár minut z tepla Vašeho domova.
Jednoduchý bulgur s červenou čočkou velmi rychle připravíte doma i na výletě. Pouze povaříte a vše je hotovo.
Mouka pšeničná chlebová pro pečení domácích chlebů, housek a jiných dobrot.
Cizrně se někdy říká římský hrách. Možnosti jejího využití v přípravě pokrmů jsou pestré. Má vynikající oříškové aroma, které dodá pokrmům šmrnc.
Čirok je příloha bohatá na bílkoviny a skvěle se hodí k zelenině či jako zavářka do polévky.
Špalda je obilovina bohatá na vlákninu, polysacharidy a bílkoviny. Je skvělým zdrojem minerálních látek a živin. Hodí se jako příloha, surovina pro přípravu kaší a mouky nebo vloček.
Žitná chlebová mouka v biokvalitě je hladká a tmavá. Užitečná pro snadnější pečení vašeho domácího chleba. Je vhodná pro pečení chleba v domácích pekárnách, v peci či troubě. Žitnou mouku můžete přidat také do těsta na perník.