V láhvi se mísí síla rumu, která v tomto případě dosahuje 61 %, a jemnost portského vína. Vůně je květinová, připomínající květy třešní, dále jsou patrné tóny sena a kouře. Chuť je opět květinová a krémově máslová. Na patře jsou cítit byliny jako bobkový list a hřebíček, dále rašelina, kůže a sladký tabák.
Tento rum patří k méně nakouřeným než například verze, jež dozrávala v sudu po koňaku. Navzdory svému zrání po sladkém sherry Pedro Ximenez je pořádně silný – objem alkoholu má 53 %. Přesto se sladší tóny jako jako rozinky, mandle či exotické ovoce (mango a ananas) projeví i ve vůni a chuti. Po přivonění zmíněné ingredience doplňuje ještě květinové aroma oleandrů, v chuti se pak rozvine karamel a jemný, decentní kouřový nádech v závěru.
Vůně varianty, jež dozrávala v sudech po sherry Moscatel, je sladká a kouřová s tóny sladkého tabáku a kůže. V chuti se projeví sušené ovoce jako švestka a hruška, dále med, tabák a kůže. V závěru převládne zemitá chuť kouše a trocha svěžího eukalyptu.
Varianta, jež dozrávala v sudech po koňaku, je nejvíce nakouřená ze všech. Zemité aroma se projevuje již ve vůni, v níž převládají tóny sušených bylin, jódu, kůže a sladkého tabáku. Na pozadí lze rozeznat i ovocné aroma hrušky. Chuť obsahuje máslové podtóny, tropické ovoce a muškátový oříšek, které doplňuje zemitý kouř a dřevěné uhlí.
Ve vůni varianty, jež dozrávala v sudech po bourbonu, převládají květinové a ovocné tóny, banány s máslovým karamelem a trochou kouře. Po napití se v chuti téměř okamžitě objevuje komplexní chuť rašeliny, které teprve v závěru doplní tóny banánů se svěžím nádechem mentolu a eukalyptu. Také se objeví náznak zemitých minerálů a těžších, olejovitých chutí.