Kvasný ochucený ocet vyrobený originálním kvašením bakteriemi, aromatizovaný přírodním macerace z estragonu s výraznou chutí a vůní. Estragon napomáhá například při odstranění bolestí, zlepšení trávení, problematického spánku, nebo na pročištění těla. Zároveň je tento ocet neodmyslitelnou součástí každé moderní kuchyně, nakolik stačí pár kapek a jídlo nabude nezaměnitelnou chuť.
Základní naturální surovinou je víno. Po dokonalém ošetření vstupuje do kvasného procesu při kterém se sleduje především aromatická vinná složka a obsah přírodní kyseliny octové. Výsledkem je kvalitní, přírodní kvasný ocet vinný, který je tradičním pomocníkem při zavařování. Kromě těchto vlastností má neomezené možnosti využití při přípravě pokrmů, salátů a v kulinářské oblasti je nenahraditelným.
Pravý kvasný ocet vyrobený octovým kvašením jablečného vína. Podporuje látkovou výměnu, zvyšuje schopnost tvorby červených krvinek a omezuje hnilobné a kvasné procesy ve střevech. Pozitivně ovlivňuje stimulaci metabolických procesů, které odbourávají tuk čímž může přispět k postupnému snižování tělesné hmotnosti. Aktivní složkou jablečného octa je kombinace minerálů, stopových prvků, kyseliny octové a organické hmoty. Má příznivé účinky při bolestech kloubů a stimulovat játra k tvorbě většího množství žlu