Vydejte se na čokoládovou cestu kolem světa. Degustační sada obsahuje 10 druhů jedno-oblastních (single-origin) 75% čokolád Francois Pralus. V této degustační sadě si vychutnáte rozdíly mezi jednotlivými odrůdami kakaových bobů (Criollo, Trinitario a Forastero) a porovnáte chuť čokolád z různých oblastí světa. Tato sada získala i mezinárodní ocenění: bronzová medaile, Academy of Chocolate, Londýn, 2011, kategorie „Packaging – Bars“ Na jaké chutě se můžete těšit? Papouasie Trinitario: jemně kyselkavá čokol
Francois Pralus si Madagaskarské kakao oblíbil natolik, že si založil vlastní kakaovou plantáž na ostrůvku Nosy Be na severu Madagaskaru. Výjimečná kvalita surovin: Francois Pralus rád cestuje a kakaové boby si osobně vybírá u pěstitelů. Na výrobu čokolády používá pouze čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, a třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá vanilku, vanilin, ani umělá aromata, Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů. Hmotnost a