Římský kmín je vhodný na jehněčí maso, do zeleninových, rýžových a luštěninových jídel
Do kompotů, horkých nápojů, vývarů, omáček, k vaření rýže atd.
Římský kmín je vhodný na jehněčí maso, do zeleninových, rýžových a luštěninových jídel
Badyán je vhodný do horkých nápojů, vývarů, zeleninových pokrmů atd.
Do chlebového těsta, vařených brambor, k nakládání zelí, na pečené maso atd.
Do polévek, omáček, salátů, na dušené maso, do vařených brambor
Vhodný k nakládání zeleniny a hub, do omáček, na dušené maso atd.
Vhodný k nakládání zeleniny a hub, do omáček, na dušené maso atd.
Pikantní orientální směs je určena ke grilování masa
Do rajské omáčky, vývarů, perníků, jablečného závinu atd.
Římský kmín je vhodný na jehněčí maso, do zeleninových, rýžových a luštěninových jídel
Do rajské omáčky, vývarů, perníků, jablečného závinu atd.
Na dušené hovězí, skopové a jehněčí maso, do slaného pečiva a tomatových jídel
Vhodný do cukroví a sušenek, horkých i studených nápojů, na pečenou drůbež atd.
Původem slovenská směs je vhodná na vepřovou pečeni