Vhodná do masitých jídel, omáček, pomazánek, na sýr atd.
Vhodný do luštěninových jídel, polévek, marinád, mletého masa atd.
K dochucení masa, polévek, omáček, k nakládání masa, zeleniny, hub atd.
Vhodná do sladkých pokrmů, pečiva a cukroví, do rajských protlaků, čatní atd.
Egyptský pepř je vhodný na dušené maso a ryby, pro přípravu jídel orientální kuchyně, do vánočního cukroví a pečiva
Egyptský pepř je vhodný na dušené maso a ryby, pro přípravu jídel orientální kuchyně, do vánočního cukroví a pečiva
Ostrá původem indická směs vhodná na rožněné maso a ryby
Vhodné k nakládání zeleniny a hub, na dušené ryby atd.
Vhodné k nakládání zeleniny a hub, na dušené ryby atd.
Ostrý typ thajského kari je vhodný zejména na kuřecí maso
Dávkování 20g/1l vroucí vody k dochucení polévek a omáček
Původem indická směs je vhodná do masových a zeleninových jídel
Vyvážená směs vhodná k přípravě zelenino-masového základu.
Do masových směsí, smetanových omáček, krémových polévek atd.
K dochucení masa, polévek, omáček, k nakládání masa, na grilování atd.