Jemnější pepř specifické vůně vhodný na maso, do polévek a omáček
Koření k dochucení mletého masa při přípravě hamburgerů
Do chlebového těsta, vařených brambor, k nakládání zelí, na pečené maso atd.
Maďarská paprika výrazné chuti je vhodná do všech jídel
Pikantní původem maďarská směs je vhodná pro pečení a dušení masa, do mletého masa, klobás atd.
Ostrý typ thajského kari je vhodný na masové a zeleninové směsi
K marinování masa určeného ke grilovaní, pečení atd.
Římský kmín je vhodný na jehněčí maso, do zeleninových, rýžových a luštěninových jídel Balení: Znovu uzavíratelný papírový sáček ( doypack )
Původní americká směs je vhodná zejména na grilované hovězí maso
Římský kmín je vhodný na jehněčí maso, do zeleninových, rýžových a luštěninových jídel
Mletý kmín je vhodný pro ty, co mají rádi kmínovou chuť, ale neradi koušou do kmínových semínek. Použít lze do chlebového těsta, nakládaného zelí, na vařené brambory...
Věděli jste, že kmín se do vody při vaření brambor, kromě chuti, přidává i kvůli jeho schopnosti pohlcovat škodlivý solanin, který obsahují zelené a klíčící brambory?