Velmi pálivé koření k dochucení všech pikantních jídel
Vhodná do luštěninových jídel, zapékané zeleniny, zelných a kapustových pokrmů
Ke zdobení hotových jídel, do mletého masa, polévek, salátů, nebo jako chuťovka samotná
Na dušené hovězí, skopové a jehněčí maso, do slaného pečiva a tomatových jídel
Směs koření původem z Louisiany je vhodná na steaky, ryby nebo kuřecí maso
K přípravě omáčky, nebo na dochucení uvařených špaget.
Žlutá hřibovitá houba vhodná do nádivek, gulášů, na pizzu atd.
Lehce pikantní směs je vhodná k přípravě domácích klobás
Původem francouzská směs je vhodná na dušenou zeleninu, grilované maso a ryby a do salátů.
Ostrá původem indická směs vhodná na rožněné maso a ryby
Dávkování 20g/1l vroucí vody k dochucení polévek a omáček
Skvělá náhrada čerstvé cibule. 1 kg granulované cibule nahradí 11 kg čerstvé cibule.
Vhodná do sladkých pokrmů, pečiva a cukroví, do rajských protlaků, čatní atd.
Původem americká fastfoodová směs je vhodná zejména na smažené bramborové pokrmy
Jemnější pepř specifické vůně vhodný na maso, do polévek a omáček