Intenzivní chuť praženého kakaa a křupavá struktura. Přírodní produkt plný vlákniny, minerálů a antioxidantů. Tyto boby jsou vhodné přímo ke konzumaci (jogurt, smoothie atd.) anebo je skvěle využijte při přípravě cukrovinek, dortů a všeobecného pečení a vaření.
Luxusní čokoláda na vaření a přípravu cukrářských laskomin - 70% je zcela ideální pro většinu cukrářských výrobků. Vyrobená z těch nejkvalitnějších a nejčerstvějších Grand Cru kakaových bobů přímo na Madagaskaru.
Luxusní cukrářská mléčná čokoláda z těch nejkvalitnějších a nejčerstvějších bio kakaových bobů přímo z Madagaskaru s dokonale vyváženou a komplexní chutí. Určená pro všechny domácí i profesionální cukráře.
Cukrářská luxusní bílá čokoláda z madagaskarského kakaového másla. Delikátní krémová textura a komplexní chuť s tóny květin, medu, banánů a hřejivé vůně a chuti skořice.
Luxusní bílá čokoláda na vaření z madagaskarského kakaového másla. Delikátní krémová textura a komplexní chuť s tóny ovoce. Je skvělá pro profesionální i domácí cukráře.
Nemůžete se rozhodnout, která čokoláda je ta pravá pro vaše chuťové buňky? Máte možnost si je nyní vyzkoušet. Jedná se pouze o tmavé, vysokoprocentní čokolády bez obsahu mléka.
Nemůžete se rozhodnout, která čokoláda je ta pravá pro vaše chuťové buňky? Máte možnost si je nyní vyzkoušet. Jedná se pouze o tmavé, vysokoprocentní čokolády bez obsahu mléka.
Tento nealkalizovaný (nespojovaný) jemný kakaový prášek je vyroben z jednodruhového kakaa z údolí Sambirano na Madagaskaru. Jedná se o přirozeně ovocný a nehořký kakaový prášek vynikající kvality a chuti.
Tóny květin, medu a banánů spolu s jemnou vůní kakaového másla vytvářejí luxusní bezmléčnou čokoládu s krémovou texturou, podobnou klasické bílé čokoládě. Je doslazená třtinovým cukrem a pochází přímo od pěstitele z Madagaskaru.
Tóny květů, medu a banánů spolu s vůní kakaového másla vytvářejí čokoládu s barvou slonoviny, krémovou chutí a jemným oříškovým nádechem díky kešu mléku. Je doslazená třtinovým cukrem a pochází přímo od pěstitele z Madagaskaru.
Raw čokoláda z nepražených kakaových bobů odrůdy Criollo-Trinitario-Forastero z farmy Mava na Madagaskaru. Tento single estate (jedna farma) původ zajišťuje výjimečnou chuť a kvalitu. Oblast je bez pesticidů, mimo vliv korporací.
Čokoláda s pravými madagaskarskými kešu ořechy, chilli a černým pepřem je skvělá pro milovníky ořechových a pikantních chutí. Díky procesu "fine ground & conched" má jemnou strukturu, která zvýrazňuje prémiové kakao.
Jemně křupavá, luxusní raw čokoláda, která je díky hrubému mletí a kousíčkům kakaových bobů zcela jedinečná. Tento autentický zážitek potěší pravé degustátory, kteří ocení její jedinečnou chuť a rustikální strukturu.
Tóny lesního ovoce, citrusů a rozinek se snoubí s Grand Cru de Sambirano kakaem, které díky přirozeně nízké kyselosti a snížené hořkosti nabízí harmonickou chuť. Má dlouhý závěr, sametovou texturu a pochází přímo od pěstitele z Madagaskaru.
Tóny banánů z kešu ořechů a červeného ovoce z kakaových bobů vytvářejí komplexní chuť s hedvábnou texturou. Díky vyššímu obsahu kakaa je čokoláda více do 'ořechova'. Oceněná Great Taste Award 2019.