Tóny ovoce a rozinek se snoubí s malgašskými kešu oříšky a single origin kakaovými boby Forastero-Trinitario-Criollo, čímž vzniká jemná a krémová čokoláda. Svou chutí se podobá klasické mléčné čokoládě.
Luxusní cukrářská mléčná čokoláda z těch nejkvalitnějších a nejčerstvějších bio kakaových bobů přímo z Madagaskaru s dokonale vyváženou a komplexní chutí. Skvělá pro všechny domácí i profesionální cukráře.
Tóny lesního ovoce, smetany a karamelu se prolínají s oceněnými Grand Cru de Sambirano kakaovými boby, čímž vzniká mléčná čokoláda na vaření s 65% obsahem kakaa, krémovou texturou a světle hnědou barvou. Bez přidaných aromat.
Tóny citrusů a svařeného vína se snoubí s Grand Cru de Sambirano kakaem, čímž vzniká čokoláda s mahagonovou barvou, sametovou texturou a dlouhým finišem. Je bez mléka, doslazená raw třtinovým cukrem a pochází přímo od pěstitele z Madagaskaru.
Tóny citrusů a svařeného vína se prolínají s oceněnými Grand Cru de Sambirano kakaovými boby, čímž vzniká nejlepší 70 % hořká čokoláda na pečení. Ohromí vás sametová textura a dlouhý finiš. Importována přímo od pěstitele.
Tóny citrusů a svařeného vína se prolínají s oceněnými Grand Cru de Sambirano kakaovými boby, čímž vzniká cukrářská hořká čokoláda s 65% obsahem kakaa, sametovou texturou a dlouhým finišem. Importovaná přímo od pěstitele.
Single origin bio kakaové máslo z kakaových bobů Criollo-Trinitario-Forastero. Je skvělé pro cukrářskou i kosmetickou výrobu. Není deodorizované, takže si plně zachovává svoji nádhernou vůni.
Kakaové boby obalené v polevě z nejkvalitnější hořké čokolády udělají radost všem milovníkům intenzivní čokoládové chuti. Tyto boby jsou vhodné přímo ke konzumaci anebo je skvěle využijte při přípravě cukrovinek, dortů a všeobecného pečení.
Luxusní čokoláda na vaření a přípravu cukrářských laskomin. Vyrobená z těch nejkvalitnějších a nejčerstvějších Grand Cru kakaových bobů přímo na Madagaskaru.
Zlato na prestižní soutěži Academy of Chocolate v roce 2020! Čokoláda z jedné farmy. Mírně kořeněné kakao z jedné farmy "terroir" s nádechem fialového ovoce, medu, pražených oříšků a kůže.
**Chocolat Madagascar - Fine Tmavá čokoláda 85%** Objevte jedinečný zážitek s naší luxusní tmavou čokoládou Chocolat Madagascar, která se pyšní vysokým obsahem kakaa 85%. Tento exkluzivní produkt je ztělesněním chutí a pocitů, které vás okamžitě přenesou do tropických zahrad Madagaskaru. Každý kousek této čokolády je jako malý bonbón, který vám nabízí bohatou paletu ovocných chutí, a to tak intenzivně, že si budete připadat jako na ochutnávce nejlepších plodů. Chuťový profil této čokolády je fascinující
Single origin bio kakaové máslo z kakaových bobů Criollo-Trinitario-Forastero. Je skvělé pro cukrářskou i kosmetickou výrobu. Není deodorizované, takže si plně zachovává svoji nádhernou vůni.
Čokoládové pecky přímo od pěstitele na Madagaskaru, odeslány čerstvé a na objednávku přímo k nám do České Republiky, jsou to nejlepší, co můžete použít při svém pravidelném cukrářském umění. Není na trhu lepšího produktu!
Čokoládové pecky přímo od pěstitele na Madagaskaru, odeslány čerstvé a na objednávku přímo k nám do České Republiky, jsou to nejlepší, co můžete použít při svém pravidelném cukrářském umění. Není na trhu lepšího produktu!
Čokoládové pecky přímo od pěstitele na Madagaskaru, odeslány čerstvé a na objednávku přímo k nám do České Republiky, jsou to nejlepší, co můžete použít při svém pravidelném cukrářském umění. Není na trhu lepšího produktu!