Kuskus je těstovina z tvrdozrnné pšenice zpracovaná do drobných kuliček. Hodí se zejména pro přípravu jídel a lá risoto, v kombinaci se zeleninou či masem.
Celozrnná pšeničná mouka jemně mletá je alternativou ke klasické hladké mouce pšeničné. Je vymleta z celého zrna, ze kterého nejsou odstraňovány obalové vrstvy.
Žitná mouka je především základem mnohých chlebových těst. Je vynikající i pro pečení perníků a perníkových výrobků.
Celozrnné české těstoviny, bezvaječné. Kolínka ze žitné mouky, která se hodí jako příloha k omáčkám, k zapékání nebo jako součást zeleninového salátu.
Celozrnné české těstoviny, bezvaječné. Vřetena ze špaldové, pohankové a pšeničné jsou díky svému tvaru vynikající do zeleninových salátů.
Špaldová mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců, vánočního pečiva či k zahušťování polévek a omáček.
Celozrnná špaldová mouka jemně mletá je alternativou ke klasické hladké mouce pšeničné. Je vymleta z celého zrna, ze kterého nejsou odstraňovány obalové vrstvy.
Pohankové vločky jsou vhodné na přípravu polévek, kaší, müsli či karbenátků.
Rýžové vločky jsou vynikající pro přípravu kaše (např. pro malé děti), do pomazánek či polévek.
Při mletí celozrnné mouky je zpracováno celé vyčištěné zrno včetně obalových vrstev a klíčku, ve kterých je obsaženo mnoho nutričně významných látek.
Chlebová mouka se od běžné mouky liší vyšším obsahem minerálních látek, bílkovin a vlákniny. Pro své charakteristické pečící vlastnosti je vynikající na pečení chleba, perníků a dalšího pečiva. Obecné informace obilovin Společným rysem všech obilovin je příznivý účinek na krevní oběh a nezpůsobení náhlého zvýšení hladiny glukózy v krvi. Proto jsou obiloviny vhodné i pro diabetiky. Obiloviny neobsahují cholesterol, obsahují jen nepatrné, a proto v podstatě optimální množství tuku. Neobsahují živočišné bílk
Chlebová mouka se od běžné mouky liší vyšším obsahem minerálních látek, bílkovin a vlákniny. Pro své charakteristické pečící vlastnosti je vynikající na pečení chleba, perníků a dalšího pečiva. Obecné informace obilovin Společným rysem všech obilovin je příznivý účinek na krevní oběh a nezpůsobení náhlého zvýšení hladiny glukózy v krvi. Proto jsou obiloviny vhodné i pro diabetiky. Obiloviny neobsahují cholesterol, obsahují jen nepatrné, a proto v podstatě optimální množství tuku. Neobsahují živočišné bílk